Hayır vermedim. Ovitrelle 14. Gündü bugün. 12. Gün negatifti testim sonra pozitife döndü. Salı günü adet günüm o zaman veriyim diyorumevett aynı gibi kan verdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır vermedim. Ovitrelle 14. Gündü bugün. 12. Gün negatifti testim sonra pozitife döndü. Salı günü adet günüm o zaman veriyim diyorumevett aynı gibi kan verdiniz mi
bencede mantıklı. benim artik 17. gün yarınHayır vermedim. Ovitrelle 14. Gündü bugün. 12. Gün negatifti testim sonra pozitife döndü. Salı günü adet günüm o zaman veriyim diyorum
Ne zaman negatife döndübencede mantıklı. benim artik 17. gün yarın
benim hiç dönmediNe zaman negatife döndü
Koyulaştı mı git gidebenim hiç dönmedi
evet ama son zaman da yaptim ben 13-14-16. günKoyulaştı mı git gide
Yarın kan verirseniz sonucu yazarsanız buraya cok sevinirimmevet ama son zaman da yaptim ben 13-14-16. gün
tamamdırYarın kan verirseniz sonucu yazarsanız buraya cok sevinirimm
Yok aşkım bende aşılama yaptıracağımmmyarın gidip vericem insallah bakalım perşembe 9 du iyi düsünmek istiyorum zatenn sizin var mi cocugunuZ
merhaba evet verdim değerim 381 cıktıMerhaba test verdiniz mi
Tebrik ederim cok güzel bir sonuc, ben de verdim bekliyorummerhaba evet verdim değerim 381 cıktı
Teşekkür ederim Sizinde hayırlısı olsun yazarsınız sonucunuzuTebrik ederim cok güzel bir sonuc, ben de verdim bekliyorum
Tamamdır bugünün testi böyleydi, sizce kaçtır hcgTeşekkür ederim Sizinde hayırlısı olsun yazarsınız sonucunuzu
bence sizde de 300 üstü falandir maşallahTamamdır bugünün testi böyleydi, sizce kaçtır hcg
İnşallahbence sizde de 300 üstü falandir maşallah
60,93 çıktı. Yarın adet günüm. Nasıl acababence sizde de 300 üstü falandir maşallah
onu ben bilemem ki doktorunuz en doğrusuna karar verecektir hakkınızda hayırlısı olsun60,93 çıktı. Yarın adet günüm. Nasıl acaba
Ay çok sevindim kuzum sağlıkla kucağına al inşallah. Bize dua etmerhaba evet verdim değerim 381 cıktı