Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken olduğu için düşük çıkmış olabilir ve çıkan sonuç gri alan diye geçiyor 2-3 gün sonra tekrardan kan vermeni gerekiyor netleşmesi içinaşılamayı saymazsam bugün 13. günüm ve kan verdim beta 9.25 cıktı normal mi düsük mü cıkmış
yarın tekrar vericem bu da bugun yaptıgım testÇok erken olduğu için düşük çıkmış olabilir ve çıkan sonuç gri alan diye geçiyor 2-3 gün sonra tekrardan kan vermeni gerekiyor netleşmesi için
Canım bence hamilesin hayırlı olsunyarın tekrar vericem bu da bugun yaptıgım testEki Görüntüle 3247572
Gözün aydın hamilesin canımmmmmmmyarın tekrar vericem bu da bugun yaptıgım testEki Görüntüle 3247572
beta kaç çıkabilir sizce bu fotografta gördüğünüzle ?Canım bence hamilesin hayırlı olsun
Hamilelikte ağrı olur aşkm çok yeni olduğu için beta çokta yüksek değildir 50-500 arasında değişir canıminşallahhhhhh sizce beta kaçtır bu testte gördüğünüz cizgiylee belim de cok ağrıyo ama aşırııı
Canım bu koyuluğa göre 9.5 az değil mi yaaa aynı günün testi miyarın tekrar vericem bu da bugun yaptıgım testEki Görüntüle 3247572
o günün test buCanım bu koyuluğa göre 9.5 az değil mi yaaa aynı günün testi mi
İyi düşün iyi olsun git bir an önce kan ver canımmm değerine baktır2 kimyasal yaşadım çünkğ korkuyorummmm
perşembe verdim 9 du işte yarın tekrar vericem yükselme olmuş mu bakıcam çok teşekkür ederimLabararuvar’dan laboratuvara fark var değer az veya yüksek çıkabiliyor bariz hamilesin test verdiğin yeri değiştirme 2 gün sonra tekrar ver bence gözün Aydın şimdiden
Tamam canım , yükselme olmuş. Tebrik ederimm inşallah güzel haberlero günün test bu
yarın tekrar vericem bu da bugun yaptıgım testEki Görüntüle 3247572
teşekkürlerTamam canım , yükselme olmuş. Tebrik ederimm inşallah güzel haberler
evett aynı gibi kan verdiniz miBu da benim bugün ki testim, aynı marka ve synı gibi koyulukları