- 20 Nisan 2021
- 56
- 7
- 3
- 24
- Konu Sahibi Kafamdaki sesler
-
Merhaba belirtiler icin degilde asilama icin yaziyorum pazartesi bende asilama yaptiracagim nasil bir islem acili mi acabaKızlar 12 nisan pazartesi aşılama oldum bugün 8. Günüm göğüslerimde hafif ağrılar var ama bu her adet öncesi oluyor
Aşılama yapıp da tutanlar ilk belirtileri neydi yardımcı olurmusunuz Lütfen
Hic acili degil canim rahat ol cok hafif vir sey hissediyorsun o kadar.Merhaba belirtiler icin degilde asilama icin yaziyorum pazartesi bende asilama yaptiracagim nasil bir islem acili mi acaba
Evet ilk aşılamamdı ve malesef tutmadı bugün hastalandımBen de 13 nisanda oldum canim, rabbim vesile etsin bizi kavuştursun mucizemizeBenim hala hic belirtim yok sadece rahim sizlamasi gibi bir sey olmustu adet olacakmış gibi 2 gün önce.. araştırmalarıma gore gogus hassasiyeti belirtilen sayılmış ama bazılarınında hic belirtisi.olmamis tamamen kişiye göre değişiyor.
Sakin kalmaya calis 26 nisan galiba senin test tarihin ckk az kalmış Allahin izniyle olmuştur
Bu arada ilk aşılaman mı ? Sorun varmiydi esinde ya da sen de
Ben hastalandım sende durum nasılMerhaba belirtiler icin degilde asilama icin yaziyorum pazartesi bende asilama yaptiracagim nasil bir islem acili mi acaba
Bugun oldum asilamami daha 14 gunum varBen hastalandım sende durum nasıl
Hayırlısı olsun INŞALLAH tutarBugun oldum asilamami daha 14 gunum var
Bende 30 unda oldum inş hayırlı haberler alırız birbirimizden. İlk gün ve ertesi gün kasık ağrılarım ve ateş basmalarım vardı. Bugün hiç bir belirtim yok inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz.Bugun oldum asilamami daha 14 gunum var
Bende cok kasik agrisi olmadi gunde 1 2 defa regl olacakmisim gibi bir kasilma hissettim o kadar ama belim agridi 4 5 gun bugunde dokununca ustune yatinca falan gogus agrisi var azicik o kadar bakalim hayirlisi olsun hakkimizdaBende 30 unda oldum inş hayırlı haberler alırız birbirimizden. İlk gün ve ertesi gün kasık ağrılarım ve ateş basmalarım vardı. Bugün hiç bir belirtim yok inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz.
Aşırız gaz yaptı birdeBende cok kasik agrisi olmadi gunde 1 2 defa regl olacakmisim gibi bir kasilma hissettim o kadar ama belim agridi 4 5 gun bugunde dokununca ustune yatinca falan gogus agrisi var azicik o kadar bakalim hayirlisi olsun hakkimizda
Hayırlı olsun bende 29 unda oldum ama bugün 12 günüm test yaptım cift çizgi çıktı acaba ne kadar gerçeği yansıtıyorBende 30 unda oldum inş hayırlı haberler alırız birbirimizden. İlk gün ve ertesi gün kasık ağrılarım ve ateş basmalarım vardı. Bugün hiç bir belirtim yok inşallah bayrama güzel haberlerle gireriz.
Ayyy çok mutlu oldun şuanHayırlı olsun bende 29 unda oldum ama bugün 12 günüm test yaptım cift çizgi çıktı acaba ne kadar gerçeği yansıtıyor
İlk 2 ay klomen son ay klomen bi işe yaramadığı için femera kullandım 29 unda çatlatma iğnrsi 30 unda aşılamam oldu.Kızlar aşılamadan önce yumurta çatlatma tedavisi gördünüzmü
Benimde bayramin ikinci günü normalde ama bugün bile aciller kama bakmadı nasıl gitmeyi düşünüyorsun hastahaneye bel ağrısı arada kaşıklar bıçak saplanır gibi kramp varı sancılar karında sırtta belde ateş sürekli yorgun uykusuz vsAyyy çok mutlu oldun şuanHemen kan testi yaptır bende bayramın 2. Günü yaptırcam yahu nasıl belirtin varmıydı ben kendimi dinlemeye başladım artık. Hafif kasık zonklaması, bel ağrısı bide bugün mide yanması yaşıyorum. İştahımın önüne geçemiyorum zaten :)
Özele gitsem bakmazlar mı acaba? His geldi mi içine benim hiç bir his yok biliyomusunBenimde bayramin ikinci günü normalde ama bugün bile aciller kama bakmadı nasıl gitmeyi düşünüyorsun hastahaneye bel ağrısı arada kaşıklar bıçak saplanır gibi kramp varı sancılar karında sırtta belde ateş sürekli yorgun uykusuz vs
Gözün aydın canım bizede dua et İNŞALLAH hamilelerin duası kabul olurHayırlı olsun bende 29 unda oldum ama bugün 12 günüm test yaptım cift çizgi çıktı acaba ne kadar gerçeği yansıtıyor
Gideceğin özel hastaneyi arayıp sorsana canımÖzele gitsem bakmazlar mı acaba? His geldi mi içine benim hiç bir his yok biliyomusun
Ben o hisse ezelden sahibin heralde ates sancimda bile aş erip hamileyim hissine kapılabikiyorumÖzele gitsem bakmazlar mı acaba? His geldi mi içine benim hiç bir his yok biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?