Aşılama beta hcg 180

Gizem kapacak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
19
5
21
Asilama sonrasi 14.gun kan verdim 91.75 cikti
Doktorum 2 gun sonra tekrar kan vermemi istedi yani asilamanin 16 gunu kan verdim 180.35 cikmis sizce gebelik varmı varsa kac haftalıktır bugun lutfen cevaplarmisiniz

Gebelik var tabiki 5 üzeri gebelik var demek. Acele etmeyin doktorunuz kese için gün verecektir size 10 güne kadar kese görünür muhtemelen

Hayırlı olsun ,, bende çarşamba günü aşılamanın 14. Günü kan verdim 16 çıktı tekrar vermedim kimyasal olabileceğini düşündüm yarın tekrar vericem düşük geldi bana göre değer, insallah artar da şaşırırım

Bu sekilde dusunme herkesin degeri yuksek cikicak diye birsey yok onemli olan 2 kat artmasi dusuk bi rakamla baslaman kimyasal gebeligi aklina getrmemeli 2 kat artmazsa bunu dusenibilirz rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah seninde degerin insallah olmasi gerektigo gibi yukselmistir

Bu sekilde dusunme herkesin degeri yuksek cikicak diye birsey yok onemli olan 2 kat artmasi dusuk bi rakamla baslaman kimyasal gebeligi aklina getrmemeli 2 kat artmazsa bunu dusenibilirz rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah seninde degerin insallah olmasi gerektigo gibi yukselmistir
Bugün kan değerim 198 e yükselmiş cok şükür 🤲🏻

Cok sukür insallah sağlıkla kucagina alirsin doktoruna bilgi ver hemen sana kese icin gün vericek buyuk ihtimal guzel haberlerini bekliyorm

Asilama sonrasi 14.gun kan verdim 91.75 cikti
Doktorum 2 gun sonra tekrar kan vermemi istedi yani asilamanin 16 gunu kan verdim 180.35 cikmis sizce gebelik varmı varsa kac haftalıktır bugun lutfen cevaplarmisiniz
ne kadar genç aşılama olmuşsun :) son adetinin ilk günü ne zamandı? bugünden çıkartırsan kaç günlük olduğunu bulabilirsin.

asilama olduktan sonra surekli ve halada devam eden kasık agrisi ve bel agrisi oldu bende bi tek asilama sonrasi 14.gunden itibarende surekli bi uyku halim oldu 16.gunden itibarende sabahlari migde bulantisi oluyor baska belirtim yok suanlik

Kızlar merhaba bende ayni konu hakkinda sormak istiyorum sizlere bende carsamba gunu kan verdim saglik ocagina persembe gunu eonic icin gittigimde bana 100 dedi tebrikler hamilesiniz ve hemen 24 saat arayla yenide kan kaldi persembe sabah ve oda bugun 160 ckti 24 saatte sizce normal mi ?

X