Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama belirtisi
- Konu Sahibi ozlemgun
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Merhabalar öncelikle umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ben aşılamamı 11. Gün gece idrar testinde öğrendim hcg baktırdığımda 99 ile hamile olduğum çıkmıştı. İdrar testi yapsanız çıkar diye tahmin ediyorum. Elinizde varsa yapabilirsiniz bende merak ettim
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Geçen sene ağustos ayında yaptım tam hatırlamıyorum o yüzden ama normal testti yanlış hatırlamıyorsam bence normal de yapsanız erken gebelik testi de yapsanız çıkar gibime geliyor Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinErken gebelik testi ile mi öğrendiniz normal gebelik testi ile mi sonuç hüsran olur diye korkuyorum baya
Ayy amin inşallah canım yaGeçen sene ağustos ayında yaptım tam hatırlamıyorum o yüzden ama normal testti yanlış hatırlamıyorsam bence normal de yapsanız erken gebelik testi de yapsanız çıkar gibime geliyor Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Ben o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağımBu arada hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim inşallah bana da nasip eder
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Yaa çok üzüldüm başın sağolsun inşallah bu seferki tutar da ikimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi sonucu kesinlikle paylaşırımBen o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağım
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Amiin inşaAllahYaa çok üzüldüm başın sağolsun inşallah bu seferki tutar da ikimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi sonucu kesinlikle paylaşırım
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Tekrar baktınız mı acaba hakkınızda hayırlısı olsun biran evvel Bebişinize kavuşun inşaAllahCanım maalesef ki negatif çıktı idrar testim dün akşam baktım 13. Gün daha pozitif olmaz sanırım
Olmadı maalesef canım hastalandım bir ay ara verdim bir sonraki ay tüp bebeğe başlıcam inşallahTekrar baktınız mı acaba hakkınızda hayırlısı olsun biran evvel Bebişinize kavuşun inşaAllah
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki Rabbim kucağınızı bir an evvel doldursun inşaAllahOlmadı maalesef canım hastalandım bir ay ara verdim bir sonraki ay tüp bebeğe başlıcam inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimsenin kaçıncı günün bugünHakkınızda hayırlı olan buymuş demekki Rabbim kucağınızı bir an evvel doldursun inşaAllah
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Aşılama günü de dahil bu 6. Gün ama ağrım dışında bir belirti yok o ağrı da büyük ihtimalle ohss oldum o yüzden oluyorİnşallah çok teşekkür ederimsenin kaçıncı günün bugün
Hayırlısı olur inşallah senin için canım benim dualarım seninleAşılama günü de dahil bu 6. Gün ama ağrım dışında bir belirti yok o ağrı da büyük ihtimalle ohss oldum o yüzden oluyor
Merhaba kızlar. Bizde 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadı malesef. Bende pcos var eşimin sperm testi biraz düşük. Bu ay aşılama düşünüyorum. Eşimi ikna edebilirsem tabi. Sürecini az çok biliyorum burdan okuduğum yazılarda. Sadece maliyetini merak ediyorum. Toplam ücret ne kadar tuttu sizde?
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız. İlden ile fark ediyor fiyatlar. Ben benimkinden bahsedeyim. Konyadayım doktorum yumurta büyütmek için meriofert diye bir ilaç yazdı ona rapor çıkıyormuş ama bulamadık o ilacı uzun süredir eczanelere gelmiyormuş o yüzden raporsuz pergoveris adlı iğneyi aldık kutuda 3 adet vardı 2 kutu aldım ve 8000 tl para verdim yumurta büyüdükten sonra da çatlatma iğnesine 670 tl verdim aşılama yapılan merkeze de 9000 tl ödeme yaptım ama dediğim gibi şehirden şehire fark gösteriyorMerhaba kızlar. Bizde 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadı malesef. Bende pcos var eşimin sperm testi biraz düşük. Bu ay aşılama düşünüyorum. Eşimi ikna edebilirsem tabi. Sürecini az çok biliyorum burdan okuduğum yazılarda. Sadece maliyetini merak ediyorum. Toplam ücret ne kadar tuttu sizde?