• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama belirtisi

ozlemgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
10
1
1
25
Merhabalar 6 sında aşılama oldum bugün 12. Günüm sabahları kalktığımda aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor doktorum da bana adetim gecikince test yapmam gerektiğini söyledi adetim de 24 ünde olmam gerekiyor siz nasıl öğrendiniz ? ☺️

Merhabalar öncelikle umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ben aşılamamı 11. Gün gece idrar testinde öğrendim hcg baktırdığımda 99 ile hamile olduğum çıkmıştı. İdrar testi yapsanız çıkar diye tahmin ediyorum. Elinizde varsa yapabilirsiniz bende merak ettim 🤭

Erken gebelik testi ile mi öğrendiniz normal gebelik testi ile mi sonuç hüsran olur diye korkuyorum baya 🥹

Erken gebelik testi ile mi öğrendiniz normal gebelik testi ile mi sonuç hüsran olur diye korkuyorum baya 🥹
Geçen sene ağustos ayında yaptım tam hatırlamıyorum o yüzden ama normal testti yanlış hatırlamıyorsam bence normal de yapsanız erken gebelik testi de yapsanız çıkar gibime geliyor Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🥹🥰

Ben o aşılama ile üçüz hamile kaldım fakat erken doğum yaptım hepsini kaybettim tekrar tedaviye başladık tekrar yarın aşılama olacağım 🥹
Yaa çok üzüldüm başın sağolsun inşallah bu seferki tutar da ikimizde kucağımıza alırız bebişlerimizi sonucu kesinlikle paylaşırım 🙏🏼❣️

Canım maalesef ki negatif çıktı idrar testim dün akşam baktım 13. Gün daha pozitif olmaz sanırım 🥺

Merhaba kızlar. Bizde 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadı malesef. Bende pcos var eşimin sperm testi biraz düşük. Bu ay aşılama düşünüyorum. Eşimi ikna edebilirsem tabi. Sürecini az çok biliyorum burdan okuduğum yazılarda. Sadece maliyetini merak ediyorum. Toplam ücret ne kadar tuttu sizde?

Merhaba kızlar. Bizde 1 senedir bebek istiyoruz ama olmadı malesef. Bende pcos var eşimin sperm testi biraz düşük. Bu ay aşılama düşünüyorum. Eşimi ikna edebilirsem tabi. Sürecini az çok biliyorum burdan okuduğum yazılarda. Sadece maliyetini merak ediyorum. Toplam ücret ne kadar tuttu sizde?
Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız. İlden ile fark ediyor fiyatlar. Ben benimkinden bahsedeyim. Konyadayım doktorum yumurta büyütmek için meriofert diye bir ilaç yazdı ona rapor çıkıyormuş ama bulamadık o ilacı uzun süredir eczanelere gelmiyormuş o yüzden raporsuz pergoveris adlı iğneyi aldık kutuda 3 adet vardı 2 kutu aldım ve 8000 tl para verdim yumurta büyüdükten sonra da çatlatma iğnesine 670 tl verdim aşılama yapılan merkeze de 9000 tl ödeme yaptım ama dediğim gibi şehirden şehire fark gösteriyor

Back