- Konu Sahibi duru berrak
-
Kan mı verdınız yoksa ıdrar mı. Ben 11.gun ıdrar testı yaptım negatıf sonuc aldım sızce erken mı yapmısımkan Sonucunuz ne cıktı acaba sürecimiz cok benziyor sizinle ama güncellememişsiniz :)
Ben de 12. Günde pozitifi gördüm inşallah bişey çıkmaz
12. Günde erken gebelik testi yapmıştım onda silik bi çizgi cıktı, 14. Günde kan verdim kanda da değer yüksek cıkınca netleşmiş olduKan mı verdınız yoksa ıdrar mı. Ben 11.gun ıdrar testı yaptım negatıf sonuc aldım sızce erken mı yapmısım
Bugun 13.gun gebelık testim yıne negatif12. Günde erken gebelik testi yapmıştım onda silik bi çizgi cıktı, 14. Günde kan verdim kanda da değer yüksek cıkınca netleşmiş olduaslında adete 1-2 gün kala ya da geciktiğinde en sağlıklı sonuçlar çıkıyor ama dayanamıyoruz işte.. siz de birkaç gün sonra tekrar test yapın güvenilir bir markayla bence
Beta kac cıktı sizin12. Günde erken gebelik testi yapmıştım onda silik bi çizgi cıktı, 14. Günde kan verdim kanda da değer yüksek cıkınca netleşmiş olduaslında adete 1-2 gün kala ya da geciktiğinde en sağlıklı sonuçlar çıkıyor ama dayanamıyoruz işte.. siz de birkaç gün sonra tekrar test yapın güvenilir bir markayla bence
Bat tarihinde 149 cıktıBeta kac cıktı sizin
Yaaaaa çok ama çok sevindim tebrik ederim canım benim neşen mutluluğun daim olsun inşallah tüm süreçlerin çok güzel ilerlerKızlarrrrrrrr haberi veriyorum beni hatırladınız umarım bu konuyu açan 3 aşılama da adet günüm den önce test yaptım erken gebelik den ama hiç bir şey çıkamadı 2 gün önce yaptım adet günü yaptım yine çıkmadı ve hazırmısınız adet olmayı beklerken sancım da vardı ama olmadım kan verdim bugün 23.21 çıktı değerim doktoruma sordum gebelik var dedi
Ayyy canım öyle bir mutlu oldum anlatamam içim içime sığmıyor süreç de güzel ilerler inşaAllah ilk öğrendiğim de erken gebelik testi yaptım sanki gözlerim kör oldu iyice baktım hayalet çizgi kuruma vs dedim ama çok çok yeniymiş daha değer ondan yansımamış testeYaaaaa çok ama çok sevindim tebrik ederim canım benim neşen mutluluğun daim olsun inşallah tüm süreçlerin çok güzel ilerlerbeta iki katına çıkmasından keseye kalp atışına büyümesine kadar her şeyyyy
Biraz fazla çıkmış canım ama doktorun iyi dediyse sıkıntı yapmaKızlar merhaba ben pazar günü kan verdim beta 71.7 çıktı dün kan verdim beta 560.6 çıktı sizce artış fazla değil mi anlayamadımdört günde bu kadar artış
Yaaaa bende anlamıyorum ilk gebelik henüz doktora gitmedim ikinci beta içinBiraz fazla çıkmış canım ama doktorun iyi dediyse sıkıntı yapmaiki katı olması gerekiyor normal de 4 güne hesaplarsan değişebilir . İnan ben bu beta değerlerini hiç anlayamıyorum
Benim de ilk gebeliğim doktor iki gün de bir kan ver dedi bence git sende canım değerin gayet iyi amaYaaaa bende anlamıyorum ilk gebelik henüz doktora gitmedim ikinci beta için
Yaaaa gidelim bakalımBenim de ilk gebeliğim doktor iki gün de bir kan ver dedi bence git sende canım değerin gayet iyi ama
Normal cıkmıs canım merak etme olması gerektıgı gıbıKızlar merhaba ben pazar günü kan verdim beta 71.7 çıktı dün kan verdim beta 560.6 çıktı sizce artış fazla değil mi anlayamadımdört günde bu kadar artış
Çok teşekkür ederimNormal cıkmıs canım merak etme olması gerektıgı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?