- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- 123
yok biz hristiyanız.Nişanlınızla imam nikahınız var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok biz hristiyanız.Nişanlınızla imam nikahınız var mı?
Hristiyansan 'Allah gönlüne göre versin' lafini nasil kullaniyorsun ozaman:)yok biz hristiyanız.
türküm sen yanlış anlamışsın.Hristiyansan 'Allah gönlüne göre versin' lafini nasil kullaniyorsun ozaman:)
Ya kardes kim ne derse desin.Bu saatte ahlak bekciligine gerek yok...Hristiyansan 'Allah gönlüne göre versin' lafini nasil kullaniyorsun ozaman:)
Yargılamak maksadiyla sormuyorum yanlıs anlamayın. Herkesin görüşü kendine tabitürküm sen yanlış anlamışsın.
hristiyan türk.
ayrıca bu tarz soruları sorma platformu değil burası.
Ahlak bekçiligi? Anlam kuramadim kusura bakmayn:)Ya kardes kim ne derse desin.Bu saatte ahlak bekciligine gerek yok...
Ateist veya baska dinden olan insanlae islamiyetin boyle yayginca yaşandığı yerlerde buyuyunce ister istemez kullanabiliyorlae.Yargılamak maksadiyla sormuyorum yanlıs anlamayın. Herkesin görüşü kendine tabi
Ama size tavsiyem bu kadar çok kafaniza takıp üzülmeyin,cocuk olmasi icin daha kesin bir iliski bile olmamış ve henüz evli degilsiniz. Muhtemelen stresten gecikiyordur adetiniz. Bu kadar cok kafanıza takıpta gelecek olan bebeginizin yolunu kapatmayin derim. Cunku stres gercekten cok etkiliyor
Ya canim once imam nikahi sorgulaniyor sonra dini sorgulaniyor.O halde nasil boyle diyorsun deniliyor.Kizi bir nevi yermeye calisir gibi muamele edip ahlaki acidan sorgular vaziyete dusuyorsun veyahut görünüyorsun.O yüzden soyledim.Maksadinin ne olduğunu cikarmak sen izah etmedikce mumkun olmuyor.Sonra niyetini soyledin zaten.Hristiyan atesit olup Tr de yetisen Allah adini zikreden arkadaslarim var hepsi yetisme tarzi.Ahlak bekçiligi? Anlam kuramadim kusura bakmayn:)
Sorgulamak maksadiyla sormadim merakimdan soruyorum.konu sahibi anladi zaten beni size ne oluyor ki?Ateist veya baska dinden olan insanlae islamiyetin boyle yayginca yaşandığı yerlerde buyuyunce ister istemez kullanabiliyorlae.
Ya canim once imam nikahi sorgulaniyor sonra dini sorgulaniyor.O halde nasil boyle diyorsun deniliyor.Kizi bir nevi yermeye calisir gibi muamele edip ahlaki acidan sorgular vaziyete dusuyorsun veyahut görünüyorsun.O yüzden soyledim.Maksadinin ne olduğunu cikarmak sen izah etmedikce mumkun olmuyor.Sonra niyetini soyledin zaten.Hristiyan atesit olup Tr de yetisen Allah adini zikreden arkadaslarim var hepsi yetisme tarzi.
Hayir ben size insanca soru sordum ve sizde insanca cevap verdiniz ve bende sonradan konuya dönüp görüşlerimi söyledim. Ama ahlak bekçisi kelimesini kullanip kabalaşmaya ne gerek var?şu din sorularını bu yüzden tasvip etmiyorum işte. konu dağılıyor ve insanlar kırılıyor. gerek yok.
yakinda avukat çıkıcam canim avukatı olmaya talibim ( : Ya saka maka haksizlik olunca tahammul edemiyorum olamaz mi? Kaldi ki az onceki mesaji cok uyumlu yazdim yani meseleyi kapattim niyetiniz belli dedim ancak siz ısrarla laf atıyorsunuz.Şu mubarek gunde gerek yok boyle seylere ( :Sorgulamak maksadiyla sormadim merakimdan soruyorum.konu sahibi anladi zaten beni size ne oluyor ki?
Tamam o halde yolunuz acik olsun :)yakinda avukat çıkıcam canim avukatı olmaya talibim ( : Ya saka maka haksizlik olunca tahammul edemiyorum olamaz mi? Kaldi ki az onceki mesaji cok uyumlu yazdim yani meseleyi kapattim niyetiniz belli dedim ancak siz ısrarla laf atıyorsunuz.Şu mubarek gunde gerek yok boyle seylere ( :
eyvallah, sizin de..Tamam o halde yolunuz acik olsun :)