• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık Ayı🦋

Sizin adınıza çok sevindim benimde 2.ci aşılamam çok bi belirtim yok gögüslerim şiş ve dokununca acıyor regli belirtisi sanırım Buda tutmayacak..
Canım benim umutsuzluğa kapılma ben de aynı senin gibi ağrım var ve belim çok ağrıyor hala öyle akıntı desen var adet belirtisi var zannettim adet olacağım dedim ama test de pozitif gördüm yanı umutsuz olma adet belirtisi ile birebir aynı

Merhaba kizlarrrrrr.18 Aralık'ta ben de aşılama oldum.Goguslerim Cook şiş kasıkta ağrı var.belimde ve dizlerimde ağrılar var.ama bunlar hep regl belirtilerimdi🫤 hamilelik ve regl belirtileri aynıymış öyle duydum.allah yardım etsin və kolaylık versin bize kizlaaaaaaar.belirsizlik bizi mahvediyor 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Merhaba bende 20 aralıkta oldum sizinle aynı durumdayım göğüsler şiş dokununca acıyor ve zaman geçmiyor 2.ci aşılamanız mı sizinde

Canım benim umutsuzluğa kapılma ben de aynı senin gibi ağrım var ve belim çok ağrıyor hala öyle akıntı desen var adet belirtisi var zannettim adet olacağım dedim ama test de pozitif gördüm yanı umutsuz olma adet belirtisi ile birebir aynıb

Canım benim umutsuzluğa kapılma ben de aynı senin gibi ağrım var ve belim çok ağrıyor hala öyle akıntı desen var adet belirtisi var zannettim adet olacağım dedim ama test de pozitif gördüm yanı umutsuz olma adet belirtisi ile birebir aynı
Böyle söylediğiniz için çok teşekkür ediyorum içime bi umut doğuyor sanki zamanda geçmiyor sürekli burdayım okuyorum benim 2.ci aşılamam ilkinde baya kasık ağrısı falanda yaşamıştım bunda bi belirtim yoktu bugün başladı gögüs hassasiyeti 1 ocakta regli günüm normalde de regliye 1 2 hafta varken hassasiyet oluşurdu ilaçın etkisi mi nedir bende bilmiyorum inşallah o pozitifi isteyen herkes görür umut olduğun için teşekkürler kuzum

Böyle söylediğiniz için çok teşekkür ediyorum içime bi umut doğuyor sanki zamanda geçmiyor sürekli burdayım okuyorum benim 2.ci aşılamam ilkinde baya kasık ağrısı falanda yaşamıştım bunda bi belirtim yoktu bugün başladı gögüs hassasiyeti 1 ocakta regli günüm normalde de regliye 1 2 hafta varken hassasiyet oluşurdu ilaçın etkisi mi nedir bende bilmiyorum inşallah o pozitifi isteyen herkes görür umut olduğun için teşekkürler kuzum
Amin canım benim de diğerin den ayrı kasık ağrısı karında bir şişlik yuvarlak oluştu şaşırdım gitmiyor😂 bel ağrısı baya oldu ilk haftalar belki ilacın etkisi oldu ama tek ayırt edici fark rahim de bir ağrı zonklama ayağıma kadar indi hala ağrıyor şuan belim ayağım akıntı da var sanki adet olacağım gibi ama anlayamıyoruz işte ben bugün bir test alayım dedim 11 gün de yaptım belki çıkar çıkmaz silik çıktı

Amin canım benim de diğerin den ayrı kasık ağrısı karında bir şişlik yuvarlak oluştu şaşırdım gitmiyor😂 bel ağrısı baya oldu ilk haftalar belki ilacın etkisi oldu ama tek ayırt edici fark rahim de bir ağrı zonklama ayağıma kadar indi hala ağrıyor şuan belim ayağım akıntı da var sanki adet olacağım gibi ama anlayamıyoruz işte ben bugün bir test alayım dedim 11 gün de yaptım belki çıkar çıkmaz silik çıktı
Kan testi verdiniz mi benim bugün 6.cı günüm 12.ci günde bende normal test yapmayı düşünüyorum bi yandan da korkuyorum tabi

Kan testi verdiniz mi benim bugün 6.cı günüm 12.ci günde bende normal test yapmayı düşünüyorum bi yandan da korkuyorum tabi
Ben erken gebelik testi yaptım geçen de öyle öğrenmiştim kan testini adet geçince vermeyi düşünüyorum zaten ilacın etkisi geçmişti ondan test yaptım 11 12. Günlerde ilacın etkisi geçiyor

Ben erken gebelik testi yaptım geçen de öyle öğrenmiştim kan testini adet geçince vermeyi düşünüyorum zaten ilacın etkisi geçmişti ondan test yaptım 11 12. Günlerde ilacın etkisi geçiyor
Aşılamadan sonra bi ilaç birşey kullandınız mı çok soru soruyor gibi oluyorum böyle ama

Aşılamam 16 Aralık da yapıldı belirtiler adetle bir gibi sadece mide bulantısı oldu biraz kasık ve bel ağrısını ilk 7 gün çok yoğun yaşadım şuan bile biraz yürüyüm belim ve kasığım kendini belli ediyor biraz da karnım şiş geçen sefer ki aşılamam da da aynı belirtileri yaşadım tuttu ama dış gebelik oldu,nasip İnşaAllah buna aşılama 10.gün adete 7 gün kaldı ben önce den hissederdim adet belirtisi ama şuan göğüsler de ağrı yok gibi yani bütün belirtiler gitti iğne etkisi de kayboldu sanırım, benimle aynı gün aşılama olan var mı rabbim isteyen tüm kullarına evlat nimetini nasip etsin 🦋 güncelleme 11 gün pozitifi gördüm
Sizin adınıza çok sevindim. Bende 19 Aralıkta aşılama yaptırdım. İlk aşılamam ve belirtilerim ilk 3 gün çok yoğun kasık ağrısı sonrasında hafif ara ara kasık ağrısı 2 kere mide bulantısı 7.günde sivilce çıktı. İnşallah benimde sizin gibi güzel sonucum olur kan testiyle mi öğrendiniz hamile olduğunuzu? 11 gün yeterli mi sizce?

Merhaba, 2 yıldır bebeğim olmuyor. Esimin ve benim degerlerinde herhangi bir sorun yok. Tüpler iyi, hormonlar iyi, adetim düzenli derken tedavimde 3 kez klomen, 1 kez femara kullandım. Tabi hepsinde çatlatma iğneside yaptık. 4 aydır yogun yogun uğraşıyoruz. Doktorum yumurtalarimın durumuna göre bu ay aşılama yapacak. Ve ben bu konuda surekli birseyler okuyorum.

Süreç nasıl ilerliyor?
Aşılamadan sonra ilişki tutunmaya engel degil mi?
Aşılama yapılırken uyutuluyor muyuz?
1 aşılamada 2, 3 sperm koyulabiliyor mu?

Saçma şeyler sormuş olabilirim. Eklemek istediginiz şeyler var ise yazarsanız sevinirim.
@tilsim256 D duru berrak
Doktorum bana aşılama günü ve sonraki gün ilişki yok dedi. Sonra 2 günde 1 önerdi.

iyi geceler kızlar. Ben de 13 aralıkta aşılama yaptırdım sadece kasık ve bel ağrım var yarın kan vericem tutmuşmudur İnşaallah 🤲

Merhaba bende 20 aralıkta oldum sizinle aynı durumdayım göğüsler şiş dokununca acıyor ve zaman geçmiyor 2.ci aşılamanız mı sizinde
Merhabaaa. Yok kuzum benim ilk asilamam.ama yan belirti hissetmiyorum. Hep olan şeyler.aslinda test yapmadan belli durum ama yine de bakmak lazım 🤗

Back
X