• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık Ayı🦋

duru berrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Aşılamam 16 Aralık da yapıldı belirtiler adetle bir gibi sadece mide bulantısı oldu biraz kasık ve bel ağrısını ilk 7 gün çok yoğun yaşadım şuan bile biraz yürüyüm belim ve kasığım kendini belli ediyor biraz da karnım şiş geçen sefer ki aşılamam da da aynı belirtileri yaşadım tuttu ama dış gebelik oldu,nasip İnşaAllah buna aşılama 10.gün adete 7 gün kaldı ben önce den hissederdim adet belirtisi ama şuan göğüsler de ağrı yok gibi yani bütün belirtiler gitti iğne etkisi de kayboldu sanırım, benimle aynı gün aşılama olan var mı rabbim isteyen tüm kullarına evlat nimetini nasip etsin 🦋 güncelleme 11 gün pozitifi gördüm

Eklentiler

• D328B74E-2951-4D43-8E94-1713C1C83679.jpeg
    D328B74E-2951-4D43-8E94-1713C1C83679.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Merhaba ben de 16 sinda aşılama oldum. Herhangi bir belirti hissetmiyorum. Sizin ikinci asilamaniz sanirim. İkinci asilama yi kaybinizdan sonraki ilk ay hemen mi yaptirmistiniz?

Merhaba ben de 16 sinda aşılama oldum. Herhangi bir belirti hissetmiyorum. Sizin ikinci asilamaniz sanirim. İkinci asilama yi kaybinizdan sonraki ilk ay hemen mi yaptirmistiniz?
Ben dış gebelik geçirince düşmesi için belli bir iğne var ondan yaptı ve 3 ay da korunma verdi doktor zaten 3 ay yeterli beklemek için dedi Haziran da dış gebelik oldu değerim sıfırlanması Ağustos 14 dü buldu ve şimdi de aşılamam oldu🦋İnşaAllah pozitif olur sizin de benim de🌸

İnsallah🙏🏻🌸 zaman hic gecmiyor. İnsanlar bosverince, beklemeyi birakinca olur diyorlar. Ama bikmadan usanmadan her ay umut ediyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor. Nasil boşverilir bilmiyorum başaramıyorum:)

Merhaba, 2 yıldır bebeğim olmuyor. Esimin ve benim degerlerinde herhangi bir sorun yok. Tüpler iyi, hormonlar iyi, adetim düzenli derken tedavimde 3 kez klomen, 1 kez femara kullandım. Tabi hepsinde çatlatma iğneside yaptık. 4 aydır yogun yogun uğraşıyoruz. Doktorum yumurtalarimın durumuna göre bu ay aşılama yapacak. Ve ben bu konuda surekli birseyler okuyorum.

Süreç nasıl ilerliyor?
Aşılamadan sonra ilişki tutunmaya engel degil mi?
Aşılama yapılırken uyutuluyor muyuz?
1 aşılamada 2, 3 sperm koyulabiliyor mu?

Saçma şeyler sormuş olabilirim. Eklemek istediginiz şeyler var ise yazarsanız sevinirim.
T tilsim256 D duru berrak

Merhaba, 2 yıldır bebeğim olmuyor. Esimin ve benim degerlerinde herhangi bir sorun yok. Tüpler iyi, hormonlar iyi, adetim düzenli derken tedavimde 3 kez klomen, 1 kez femara kullandım. Tabi hepsinde çatlatma iğneside yaptık. 4 aydır yogun yogun uğraşıyoruz. Doktorum yumurtalarimın durumuna göre bu ay aşılama yapacak. Ve ben bu konuda surekli birseyler okuyorum.

Süreç nasıl ilerliyor?

Saçma şeyler sormuş olabilirim. Eklemek istediginiz şeyler var ise yazarsanız sevinirim.
3 defa asilama denemis biri olarak cevap yazmak istedim asilama yapilirken uyutulmuyo 2 3 sperm degil ne kadar sprem varsa artik bunlar yikaniyo en kaliteli spermler enjekte ediliyo iliskide gun asiri olacak diyolar yani asilamanin tutmamasina engel degil aksine hamile kalabilmek icin eger asilama olmazsa ondan sonraki olan iliskilerde belki gebelik olusur diye iliski oneriyolar ama malesef benim olmadi 3üde tutmadi insallah sizlerin olur

Süreç nasıl ilerliyor?

Mrb cnm klomen tedavisi görmüşsün aynı süreç asilamada var farklı değil.
Aşılamadan sonra doktor ilişki öneriyor tutunmaya engel değil.
Asilamada uyutma yok öyle acı veren bir durum olmuyor. Tahmini azıcık açıp eşinin spermlerini enjekte ediyorlar
Bir tüp sperm enjekte ediyorlar. Milyonlarca olabilir bu sayı
Öyle korkulacak bişi değil 🌺🌺🌺

3 defa asilama denemis biri olarak cevap yazmak istedim asilama yapilirken uyutulmuyo 2 3 sperm degil ne kadar sprem varsa artik bunlar yikaniyo en kaliteli spermler enjekte ediliyo iliskide gun asiri olacak diyolar yani asilamanin tutmamasina engel degil aksine hamile kalabilmek icin eger asilama olmazsa ondan sonraki olan iliskilerde belki gebelik olusur diye iliski oneriyolar ama malesef benim olmadi 3üde tutmadi insallah sizlerin olur
Cevabınız için çok teşekkür ederim. 3 kez aşılama, maliyetler, stres, umut ediş, ağlamalar, bekleme, zamanın geçmemesi. Offf çok zor. Çok üzüldüm Allah daha fazla bekletmesin insallah. Bende arkanizdan geliyorum. 1 defa bile gebelik oluşmadıgı için umutsuzum maalesef. Ama tedaviyie bırakamıyorum.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. 3 kez aşılama, maliyetler, stres, umut ediş, ağlamalar, bekleme, zamanın geçmemesi. Offf çok zor. Çok üzüldüm Allah daha fazla bekletmesin insallah. Bende arkanizdan geliyorum. 1 defa bile gebelik oluşmadıgı için umutsuzum maalesef. Ama tedaviyie bırakamıyorum.
birakmayin tabi ilk asilamami olacak yasiniz kac

Mrb cnm klomen tedavisi görmüşsün aynı süreç asilamada var farklı değil.
Aşılamadan sonra doktor ilişki öneriyor tutunmaya engel değil.
Asilamada uyutma yok öyle acı veren bir durum olmuyor. Tahmini azıcık açıp eşinin spermlerini enjekte ediyorlar
Bir tüp sperm enjekte ediyorlar. Milyonlarca olabilir bu sayı
Öyle korkulacak bişi değil 🌺🌺🌺
Cevabınız için teşekkür ederim ❤️ Yıllardır milyonda bir denk gelmeyişini birde zorla ittirerek denesinler bakalım. Çok umutsuzum ama yinede Allah'tan ümit kesilmiyor. İnşallah isteyen herkes ve bizlerde hemencik hamile kalalım.

Cevabınız için teşekkür ederim ❤️ Yıllardır milyonda bir denk gelmeyişini birde zorla ittirerek denesinler bakalım. Çok umutsuzum ama yinede Allah'tan ümit kesilmiyor. İnşallah isteyen herkes ve bizlerde hemencik hamile kalalım.
Ben aşılama ile hamile kaldım 7 kişiyle tanışmıştım hastanede hepsi gebe kaldı canm umutsuz olma vaktini bekliyor herşey🙏🙏

Süreç nasıl ilerliyor?

Süreç nasıl ilerliyor?

Benim mesela tüpümün birisi kapalı sıvı birikmesi varmış tek tüple hamile kalıyorum ki yeterli dedi doktor, ben aşılama da uyumayı tercih ettim ama kişiye bağlı tabi aksine ilişki önerdi doktor sperm için de eşim den örnek alındı en kaliteli olanları ayrıştırma yıkama yapıldı ve çip aşılama oldum ben normal değil yani ilaç vs ile güçlendirme biliyorum

peki neden asilama cnm kac yillik evlisin bn asilamanin bir şans oldugunu dusunuyorum imkanin varsa tup bebek deneseydin keske yasinda hem asilama icin ileri bi yas vakit kaybetmeden imkanin varsa tup bebek deneseydiniz
Eşim dogal olsun diye tutturdu. Bunlar doktorun bana koydugu basamaklar. Önce ilaç, sonra aşılama, sonra tüp. Yaş geçiyor. En sonunda çocugu yapıp, hakkı rahmetime kavuşacagım 🤭

İnsallah🙏🏻🌸 zaman hic gecmiyor. İnsanlar bosverince, beklemeyi birakinca olur diyorlar. Ama bikmadan usanmadan her ay umut ediyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor. Nasil boşverilir bilmiyorum başaramıyorum:)
Valla ben de aynı sen gibiyim sürekli araştırma yapıyorum belirti vs diğer gebelik de 12 13 . Günler test yapmıştım hiç çıkmadı ta ki adet geçince anladım şok oldum yani acele etmemek gerek ama elimde değil 😂eşim de Kızıyor testleri boşa harcıyorsunuz diye😂

Merhaba kizlarrrrrr.18 Aralık'ta ben de aşılama oldum.Goguslerim Cook şiş kasıkta ağrı var.belimde ve dizlerimde ağrılar var.ama bunlar hep regl belirtilerimdi🫤 hamilelik ve regl belirtileri aynıymış öyle duydum.allah yardım etsin və kolaylık versin bize kizlaaaaaaar.belirsizlik bizi mahvediyor 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Aşılamam 16 Aralık da yapıldı belirtiler adetle bir gibi sadece mide bulantısı oldu biraz kasık ve bel ağrısını ilk 7 gün çok yoğun yaşadım şuan bile biraz yürüyüm belim ve kasığım kendini belli ediyor biraz da karnım şiş geçen sefer ki aşılamam da da aynı belirtileri yaşadım tuttu ama dış gebelik oldu,nasip İnşaAllah buna aşılama 10.gün adete 7 gün kaldı ben önce den hissederdim adet belirtisi ama şuan göğüsler de ağrı yok gibi yani bütün belirtiler gitti iğne etkisi de kayboldu sanırım, benimle aynı gün aşılama olan var mı rabbim isteyen tüm kullarına evlat nimetini nasip etsin 🦋 güncelleme 11 gün pozitifi gördüm
Sizin adınıza çok sevindim benimde 2.ci aşılamam çok bi belirtim yok gögüslerim şiş ve dokununca acıyor regli belirtisi sanırım Buda tutmayacak..

Back
X