Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama 6. Gün kasık ağrım var
- Konu Sahibi gcmm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #aşılama #varikosel #pcos #klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Slm cnm aşımayı yaptıralı 9 gün oldu ilk 4,5 gün kasıklarımda azda olsa ağrı hep vardı özellikle oturup kalkarken , snra biraz geçti derken azda olsa yine başladı ve su 2 gündürde adet olucakmışım gibi agrılar hissediyorm ama ağrılarm en fazla 3,4 dk kadar cok şiddetli ağrılarda değil ve snra geçiyor, 2,3 saatte bir böyle adet olucakmışım gibi ağrılar geliyor 2,3 dk ve snra gidiyor
benim bugün 7. günüm ama sağ kasığım hala şiddetli ağrıyor böyle iğne batıp çıkıyor gibi ağrılarım oluyor başka ağrım yok bide belim ağrıyor ara araSlm cnm aşımayı yaptıralı 9 gün oldu ilk 4,5 gün kasıklarımda azda olsa ağrı hep vardı özellikle oturup kalkarken , snra biraz geçti derken azda olsa yine başladı ve su 2 gündürde adet olucakmışım gibi agrılar hissediyorm ama ağrılarm en fazla 3,4 dk kadar cok şiddetli ağrılarda değil ve snra geçiyor, 2,3 saatte bir böyle adet olucakmışım gibi ağrılar geliyor 2,3 dk ve snra gidiyor
- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Kızlar merhaba ben aşılamayla ilgili biraz bilgi almak istiyorum siz bizzat yaşamışsınız acaba zahmet olmazsa biraz bilgi verirmisiniz mesela kuralları presödürü nerde yaptırdınız onun gibi şeyler bende yeni yeni düşünmeye başladım da cevaplar için şimdiden teşekkürler hakkınızı helal edin
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Bende sağ kasığımda ağrı daha coktu sol tarafla kıyaslarsam ama 7 gündesin cok şiddetliyse ağrın bilemiyorm benmki hafif ağrıydı cnm inşallah bir hafta güzel sonuçlar alırsın hepimiz alırız inşallahbenim bugün 7. günüm ama sağ kasığım hala şiddetli ağrıyor böyle iğne batıp çıkıyor gibi ağrılarım oluyor başka ağrım yok bide belim ağrıyor ara ara
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Merhaba cnm öncelikle şunu söylim ben yurt dışındayım türkiyede değilim burda doktora gittiğimizde doktorum bize aşılamayı denemeyi önerdi bizde kabul ettik adet olduğun gün doktoru arıyorsn onlar seni adetinin 2. Veya 3.günü cağırıyorlar ve sana iğne veya hap veriyorlar ve sen bu ipne veya hapı 7 hafta vurup veya icip kontrole gidiyorsun doktor seni muayene ediyoe yumurtalıkların ne kadar büyüdü diye cnkü aşılamayı gerçekleştirebilmeleri icin yumurtanın 17 Mm ve 20 mm arasında büyüklüğe ulaşması gerekiyor eğer 1 haftada büyümenişlerse iğneye veya hapa devam ediyorsn ve sürekli doktora kontrole gidiyorsn doktor yumurtalıklarına bakıyor diyelim ki büyüdü o zaman catlatma iğnesi veriyorlar evde kendin yapıyorsn ve 36 saat snra aşılamayı gerçekleştiriyorlar, aşılama cok acısız bir işlem hatta sıfır acı sanki doktor seni muayene edermiş gibi ben bi ara ne zmaan bitecek diye sordm doktorum bitti bile demişti burda öyle bittikten snra seni dinlendirmiyorlar hemen kaldırıyorlar hemen kalktım ama o gün baya kasık ağrım olmuştu 2 günüde ağrılarm vardı ama cok şiddetli değil sonrasnda ise hafif ağrılar kalkarken otururken feln kasıkların ağrıyabilir bugün benm aşılama olalı 10 gün oluyo yarın sabah gidip kan testi yaptırıcam dayanamıyrm 4 gün daha beklemeye cnkü normalde aşılama yapıldığını günden itibaren 14 gün test yapılmalı doktorlar öyle söylüyorlar ama ben dayanamayıp yarın yani 11. Gün test yaptırmış olacağımKızlar merhaba ben aşılamayla ilgili biraz bilgi almak istiyorum siz bizzat yaşamışsınız acaba zahmet olmazsa biraz bilgi verirmisiniz mesela kuralları presödürü nerde yaptırdınız onun gibi şeyler bende yeni yeni düşünmeye başladım da cevaplar için şimdiden teşekkürler hakkınızı helal edin
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Baya uzun yazdm umarm anlaşılır olmuştur başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin cnmMerhaba cnm öncelikle şunu söylim ben yurt dışındayım türkiyede değilim burda doktora gittiğimizde doktorum bize aşılamayı denemeyi önerdi bizde kabul ettik adet olduğun gün doktoru arıyorsn onlar seni adetinin 2. Veya 3.günü cağırıyorlar ve sana iğne veya hap veriyorlar ve sen bu ipne veya hapı 7 hafta vurup veya icip kontrole gidiyorsun doktor seni muayene ediyoe yumurtalıkların ne kadar büyüdü diye cnkü aşılamayı gerçekleştirebilmeleri icin yumurtanın 17 Mm ve 20 mm arasında büyüklüğe ulaşması gerekiyor eğer 1 haftada büyümenişlerse iğneye veya hapa devam ediyorsn ve sürekli doktora kontrole gidiyorsn doktor yumurtalıklarına bakıyor diyelim ki büyüdü o zaman catlatma iğnesi veriyorlar evde kendin yapıyorsn ve 36 saat snra aşılamayı gerçekleştiriyorlar, aşılama cok acısız bir işlem hatta sıfır acı sanki doktor seni muayene edermiş gibi ben bi ara ne zmaan bitecek diye sordm doktorum bitti bile demişti burda öyle bittikten snra seni dinlendirmiyorlar hemen kaldırıyorlar hemen kalktım ama o gün baya kasık ağrım olmuştu 2 günüde ağrılarm vardı ama cok şiddetli değil sonrasnda ise hafif ağrılar kalkarken otururken feln kasıkların ağrıyabilir bugün benm aşılama olalı 10 gün oluyo yarın sabah gidip kan testi yaptırıcam dayanamıyrm 4 gün daha beklemeye cnkü normalde aşılama yapıldığını günden itibaren 14 gün test yapılmalı doktorlar öyle söylüyorlar ama ben dayanamayıp yarın yani 11. Gün test yaptırmış olacağım
inş kasık ağrım gitti bu sefer bel ağrım var yada artık psikolojim bozuldu inş hep beraber vereceğiz güzel haberlerimiziBende sağ kasığımda ağrı daha coktu sol tarafla kıyaslarsam ama 7 gündesin cok şiddetliyse ağrın bilemiyorm benmki hafif ağrıydı cnm inşallah bir hafta güzel sonuçlar alırsın hepimiz alırız inşallah
- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Çok sağol baya uzun yazmışsın hakkını helal et gayet açıklayıcı olmuş umarım güzel haberi alırsın başka merak ettiğim bişey yok hakkında hayırlsı olsun inşallah canım ne kadardır bebek istiyosun ?Baya uzun yazdm umarm anlaşılır olmuştur başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin cnm
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Aynen canım insan psikolojik olarak herşeyden bişey cıkartıyor ağrımasada ağrıyormuş gibi hissediyor aslında hepimizin beklediği bi belirti varmıdır hamileliğe dair diye ama hakkımıza hayırlı olsun hepimizininş kasık ağrım gitti bu sefer bel ağrım var yada artık psikolojim bozuldu inş hep beraber vereceğiz güzel haberlerimizi
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Helal olsun canm ne yaptım ki bildiklerimizi paylaşmak en güzeli. Kısaka şöyle anlatayım kendimi ben 6 yıllık evliyim evlendim 6 ay korundum sonra korunmayı bıraktım 3 ay icinde hamile kaldm bir kızım var şuan 4,5 yaşında kızımdan sonra ben hic korunmadım ama ilk 2 sene ne cocuk olsun diyordm ne olmasn o yüzden korunmadm ama olmadı ee tabi 2 sene geçtikten snra biraz kaygılar başladı sonra bir doktora gittim polikistik over dedi ilaçlar kullandm sonra başka doktor polikistiğin yok herşey normal hormanlar iyi yumurtalar gayet iyi dedi , sonra eşimde test yaptırdı ondada hic bir sorun cıkmadı tekrar doktora git gel baya bi zaman geçti anlayacağın gecen ay yine aşılama icin iğneler vurundum hep ama yumurtalarım cokgeç büyüdüler ve bi anda büyüp hemen catlamışlar kendiliğinden o yüzden aşılama gerçekleşemedi sonra işte bu ay deneyelim dedik cok şükürki bu ay aşılama yaptık ilk aşılamam benm ben ilk defa deniyorum. Bu arada 24 yaşındaym.Çok sağol baya uzun yazmışsın hakkını helal et gayet açıklayıcı olmuş umarım güzel haberi alırsın başka merak ettiğim bişey yok hakkında hayırlsı olsun inşallah canım ne kadardır bebek istiyosun ?
AMin valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bugün için kendimi dinlemeyeceğim dinledikçe daha da bozuluyor psikolojim teşekkür ederim sana yardımın ilgin içinAynen canım insan psikolojik olarak herşeyden bişey cıkartıyor ağrımasada ağrıyormuş gibi hissediyor aslında hepimizin beklediği bi belirti varmıdır hamileliğe dair diye ama hakkımıza hayırlı olsun hepimizin
- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Allah bağışlasın kızını hakkında hayırlısı olsun canımHelal olsun canm ne yaptım ki bildiklerimizi paylaşmak en güzeli. Kısaka şöyle anlatayım kendimi ben 6 yıllık evliyim evlendim 6 ay korundum sonra korunmayı bıraktım 3 ay icinde hamile kaldm bir kızım var şuan 4,5 yaşında kızımdan sonra ben hic korunmadım ama ilk 2 sene ne cocuk olsun diyordm ne olmasn o yüzden korunmadm ama olmadı ee tabi 2 sene geçtikten snra biraz kaygılar başladı sonra bir doktora gittim polikistik over dedi ilaçlar kullandm sonra başka doktor polikistiğin yok herşey normal hormanlar iyi yumurtalar gayet iyi dedi , sonra eşimde test yaptırdı ondada hic bir sorun cıkmadı tekrar doktora git gel baya bi zaman geçti anlayacağın gecen ay yine aşılama icin iğneler vurundum hep ama yumurtalarım cokgeç büyüdüler ve bi anda büyüp hemen catlamışlar kendiliğinden o yüzden aşılama gerçekleşemedi sonra işte bu ay deneyelim dedik cok şükürki bu ay aşılama yaptık ilk aşılamam benm ben ilk defa deniyorum. Bu arada 24 yaşındaym.
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Amin canım insanın elinde olsa keşke düşünmemek ama herkes stresin iyi olmadığı ı söylüyor bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere inşallahAMin valla hepimizin hakkında hayırlısı olsun kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bugün için kendimi dinlemeyeceğim dinledikçe daha da bozuluyor psikolojim teşekkür ederim sana yardımın ilgin için
- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
Sağol canım amin allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah bağışlasın kızını hakkında hayırlısı olsun canım
- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Ayy amin amin dua et hep isteyenlere de çok ihtiyacım var ❤Sağol canım amin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 7 Şubat 2016
- 179
- 174
- 53
- 34
Merhaba benim 11. Günüm ve ilk günden bu yana ağrılarım var ve sık sık idrara çıkıyorum arada tansiyonum da düşüyorSlm cnm aşımayı yaptıralı 9 gün oldu ilk 4,5 gün kasıklarımda azda olsa ağrı hep vardı özellikle oturup kalkarken , snra biraz geçti derken azda olsa yine başladı ve su 2 gündürde adet olucakmışım gibi agrılar hissediyorm ama ağrılarm en fazla 3,4 dk kadar cok şiddetli ağrılarda değil ve snra geçiyor, 2,3 saatte bir böyle adet olucakmışım gibi ağrılar geliyor 2,3 dk ve snra gidiyor
- 7 Şubat 2016
- 179
- 174
- 53
- 34
Merhaba benim 11. Günüm ve ilk günden bu yana ağrılarım var ve sık sık idrara çıkıyorum arada tansiyonum da düşüyor