Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı durumdayız benimde 5.gün ve hhiiiiiiç bir belirti yokMerhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 5. günüm hiç ağrı sızı sancı vs yok sizdede öyle mi oldu nolur cevap ayzın
evet ya normal yani hiçbir işlem görmemiş gibiyim, döllenme ne zman oluyor olurken sancılı mı oluyoraynı durumdayız benimde 5.gün ve hhiiiiiiç bir belirti yok
dimi belirti olsada anlayabilsek ama hiç bir belirti yok kasık batması göğüs hassasiyeti oluyor yazmışlar hep ama ya daha erken ne diyelim beklemekten başka elden bişi gelmiyorevet ya normal yani hiçbir işlem görmemiş gibiyim, döllenme ne zman oluyor olurken sancılı mı oluyor
evet herkeste bi değişiklik olmuş yorumlardan onu çıkardık hassasiyet olmuş bende hiçbişe yokdimi belirti olsada anlayabilsek ama hiç bir belirti yok kasık batması göğüs hassasiyeti oluyor yazmışlar hep ama ya daha erken ne diyelim beklemekten başka elden bişi gelmiyor
ilk aşılamamı senin benim ilkinde de hiç belirtim yoktu malesefevet herkeste bi değişiklik olmuş yorumlardan onu çıkardık hassasiyet olmuş bende hiçbişe yok
ben 3 kere çatlatma yaptım negatif, bu ilk aşılamam 5. günüm siz neler yaptırdınız yaş kaçilk aşılamamı senin benim ilkinde de hiç belirtim yoktu malesef
bende 3 kere çatlatma yaptım bu 2. aşılamam yaş 32 malesef yaş gidio acele etmem ondanben 3 kere çatlatma yaptım negatif, bu ilk aşılamam 5. günüm siz neler yaptırdınız yaş kaç
inşallah ikizler üçüzlerimiz olur üç kere aşılama deniycem bende olmazsa tüpbebekbende 3 kere çatlatma yaptım bu 2. aşılamam yaş 32 malesef yaş gidio acele etmem ondan
senin yaş kaç bende 1 tane daha aşılama sonra tüp bebek hayırlısıyla 2 arkadaşımda tüp bebeğe başladılar temmuzda transfer olacaklarinşallah ikizler üçüzlerimiz olur üç kere aşılama deniycem bende olmazsa tüpbebek
ben 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım. üçkere çatlatma bir kez aşılama yapıldısenin yaş kaç bende 1 tane daha aşılama sonra tüp bebek hayırlısıyla 2 arkadaşımda tüp bebeğe başladılar temmuzda transfer olacaklar
aa daha yaşın küçük stres yapma 5 yıl var benim yaşıma gelmene düşün olur iş hepimizinben 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım. üçkere çatlatma bir kez aşılama yapıldı
yaşıtlarım ikinci gebeliği yaşıyor psikoljik olarak insan ister istemez üzülüyor, sizide çok iyi anlıyorum bende aynı öyleyimaa daha yaşın küçük stres yapma 5 yıl var benim yaşıma gelmene düşün olur iş hepimizin
bide benim arkadaşlarımı düşün bazılarının çocuğu ortaokula gidiyor bazıları 3 doğurdu ve inan yanlarına gidesim gelmiyor sürekli çocuk muhabbeti ve yakın arkadaşlarım durumu biliyorlar sürekli ay sende yaşarsın inş bu duyguları kötülük için demiyorlar ama çok zor bi süreç gerçektenyaşıtlarım ikinci gebeliği yaşıyor psikoljik olarak insan ister istemez üzülüyor, sizide çok iyi anlıyorum bende aynı öyleyim
ayyynı ben bu kadar olurbide benim arkadaşlarımı düşün bazılarının çocuğu ortaokula gidiyor bazıları 3 doğurdu ve inan yanlarına gidesim gelmiyor sürekli çocuk muhabbeti ve yakın arkadaşlarım durumu biliyorlar sürekli ay sende yaşarsın inş bu duyguları kötülük için demiyorlar ama çok zor bi süreç gerçekten
herhangi bir belirtin var mı canım bende hala yokBenimde 5.günüm ve hiç belirti yok. Aynı gğnler olmuşuz galiba aşılamayı beraber bekleyelim bari burda.
Benim de Yaş 27, Evlilik 3.yıl sayılır. İki ay klomenle çatlatma iğnesiyle denedim, üçüncü ay ilk aşılamam oldu.
Sadece biraz akıntı var iki gündür başka da bişey yok maalesef. O da çok az.herhangi bir belirtin var mı canım bende hala yok
Sadece biraz akıntı var iki gündür başka da bişey yok maalesef. O daaynı bendede çok çok az ya
aynı bende canımBenimde 5.günüm ve hiç belirti yok. Aynı gğnler olmuşuz galiba aşılamayı beraber bekleyelim bari burda.
Benim de Yaş 27, Evlilik 3.yıl sayılır. İki ay klomenle çatlatma iğnesiyle denedim, üçüncü ay ilk aşılamam oldu.