S sslljjnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2024 15 1 1 28 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sslljjnn #1 Kızlar 11. Gün negatif pozitife dönme şansı varmı sizce hiç bi belirti yok yerleşme kanamanız nezaman oldu ?
Kızlar 11. Gün negatif pozitife dönme şansı varmı sizce hiç bi belirti yok yerleşme kanamanız nezaman oldu ?
1tutamdeniz Umudum Hep Allah'a 🪷 Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2022 585 168 33 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sslljjnn #2 sslljjnn .!.: Kızlar 11. Gün negatif pozitife dönme şansı varmı sizce hiç bi belirti yok yerleşme kanamanız nezaman oldu ? Genişletmek için tıkla... Son durumunuz nedir?
sslljjnn .!.: Kızlar 11. Gün negatif pozitife dönme şansı varmı sizce hiç bi belirti yok yerleşme kanamanız nezaman oldu ? Genişletmek için tıkla... Son durumunuz nedir?
S sslljjnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2024 15 1 1 28 12 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sslljjnn #3 Regl oldum PCOS var ilk aşılamamdı tutmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu anlam veremiyorum canım ya tuhaf bi şekilde olmuyor
Regl oldum PCOS var ilk aşılamamdı tutmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu anlam veremiyorum canım ya tuhaf bi şekilde olmuyor
1tutamdeniz Umudum Hep Allah'a 🪷 Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2022 585 168 33 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sslljjnn #4 sslljjnn .!.: Regl oldum PCOS var ilk aşılamamdı tutmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu anlam veremiyorum canım ya tuhaf bi şekilde olmuyor Genişletmek için tıkla... Hayirlisı canım ya Bende de pcos var ilk tedavim aşılamayla başladı bugün aşılamamın 16. Günü bende regl olacağım diye hissediyorum
sslljjnn .!.: Regl oldum PCOS var ilk aşılamamdı tutmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu anlam veremiyorum canım ya tuhaf bi şekilde olmuyor Genişletmek için tıkla... Hayirlisı canım ya Bende de pcos var ilk tedavim aşılamayla başladı bugün aşılamamın 16. Günü bende regl olacağım diye hissediyorum
ukteeem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 312 54 28 22 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sslljjnn #5 sslljjnn .!.: Regl oldum PCOS var ilk aşılamamdı tutmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu anlam veremiyorum canım ya tuhaf bi şekilde olmuyor Genişletmek için tıkla... Bende de pcos var ilk aşılama 9. Gün testim silik çıkıyo sen hiç test yapmışmıydın
sslljjnn .!.: Regl oldum PCOS var ilk aşılamamdı tutmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu anlam veremiyorum canım ya tuhaf bi şekilde olmuyor Genişletmek için tıkla... Bende de pcos var ilk aşılama 9. Gün testim silik çıkıyo sen hiç test yapmışmıydın