Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın hanımlar ! Bana yardım edin lütfen . Dün gece gördüm ama aslında perşembe günü yazmış . Diğer kutusuna düşmüş . Afedersiniz tanıyamadım demiş . Şimdi ben ne desem hassstaaaniz mi diym ay bana bi akıl verin .
Günaydın hanımlar ! Bana yardım edin lütfen . Dün gece gördüm ama aslında perşembe günü yazmış . Diğer kutusuna düşmüş . Afedersiniz tanıyamadım demiş . Şimdi ben ne desem hassstaaaniz mi diym ay bana bi akıl verin .
facebooktan eger sıcak ve samimi sekilde , asırı sekilde ince bir üslupla yazıyorsakücük bir analiz yapalım: yeni mezun demişsin: yeni mezun, "koccaaa doktor oldum ben" havasında ve "gelen her ilgiyi boş cevirmeyelim, bolbol ekmek yiyelim (afedersiniz)" havasındadır ve sen de "ona asılan" diger kızlardan biri olarak görülüyorsundur.
Valla ne diyim. Arada muhabbet olmadan ekleyivermişsin. Adamıın üstüne atlar gibi olmuş. Kusura bakmayın sizi sağlık ocağında gördüm arkadaş olabilir diye düşünmüştüm fakat eklemek zorunda değilsiniz iyi akşamlar de çek kendini azıcık.