• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık oldum. Sanırım...

ama ben adamin yuzune bile bakmamistim sonra bisey sordu kafami kaldirip baktim... dan dan dan... asik oldum boyle bakakaldim :KK70:
sonra aptal aptal kur yapmistim :KK70:
Ayyy ben kur yapmak şöyle dursun .. Çok rezildim yaa
Çok da bakımsızdım ...
Ay evet devamını anlat nasıl olmuştu .?

Yaaa devamini anlatir misiniz cok eglenclei :KK71:

Normalde boyle kisilerin topigini kirletmeyi sevmem ama bu arkadasa da yardimi olabilir... :D

Neyse o gun orda suratima bile bakmadi diyebilirim soru soruyordum cevap vermiyordu falan.
sonra aksam evime geldim ve faceden ekledim. Cok yardimci oldunuz tesekkurler falan dedim sadece rica ederim dedi. Ben dedim tabi benden hoslanmadi . :(

3 gun sonra bana naber yazdi tabi ben sok ... megerse sevgilim benim uzaktan bir kuzenimin kayniymis. O ablayla da kucuklugum birlikte gecmisti ama son 5 6 yildir gorusmuyorduk. Dugunune de gidecegim aksam dayimin kizi kucuktu kulagina kagit sokmustu gidememistim annemler bensiz gitmisti. Dusun bu sacmaliktan dolayi onu gorebilcegim yerde rastlasmamisiz.

Sonra beni o ablama sormus ben hoslandim ama naapsam demis. O abla da numarami bulup bana ulasti. Ben de dedim ee bu benim suratima bile bakmamisti... megerse cok utangacmis :D

Neyse sonra bana bulusma teklif etti. masaya oturur oturmaz ciddiyiz dimi ben oyle laylaylom istemem dedi. Ben boyle honk diye kaldim cunku benim planim biraz gonul eglendirip ayrilmakti... zaten beni tanisaniz bu kiz nasil ciddi iliski falan dersiniz...:rolleyes:

Daha sonra annemle tanismaya geldi zorla ailemin tumuyle tanisti falan. Simdi evlenmeye zorluyor ben ertelemeye calisiyorum :D

Yani umarim sen de benim gibi olursun konu sahibi.. ;)

Ama ilk adimi ben atmistim :KK31:

Normalde boyle kisilerin topigini kirletmeyi sevmem ama bu arkadasa da yardimi olabilir... :KK70:

Neyse o gun orda suratima bile bakmadi diyebilirim soru soruyordum cevap vermiyordu falan.
sonra aksam evime geldim ve faceden ekledim. Cok yardimci oldunuz tesekkurler falan dedim sadece rica ederim dedi. Ben dedim tabi benden hoslanmadi . :KK43:

3 gun sonra bana naber yazdi tabi ben sok ... megerse sevgilim benim uzaktan bir kuzenimin kayniymis. O ablayla da kucuklugum birlikte gecmisti ama son 5 6 yildir gorusmuyorduk. Dugunune de gidecegim aksam dayimin kizi kucuktu kulagina kagit sokmustu gidememistim annemler bensiz gitmisti. Dusun bu sacmaliktan dolayi onu gorebilcegim yerde rastlasmamisiz.

Sonra beni o ablama sormus ben hoslandim ama naapsam demis. O abla da numarami bulup bana ulasti. Ben de dedim ee bu benim suratima bile bakmamisti... megerse cok utangacmis :KK70:

Neyse sonra bana bulusma teklif etti. masaya oturur oturmaz ciddiyiz dimi ben oyle laylaylom istemem dedi. Ben boyle honk diye kaldim cunku benim planim biraz gonul eglendirip ayrilmakti... zaten beni tanisaniz bu kiz nasil ciddi iliski falan dersiniz...:rolleyes:

Daha sonra annemle tanismaya geldi zorla ailemin tumuyle tanisti falan. Simdi evlenmeye zorluyor ben ertelemeye calisiyorum :KK70:

Yani umarim sen de benim gibi olursun konu sahibi.. :KK66:

Ama ilk adimi ben atmistim :KK31:
Face ini buldum ama ..
Ekliymmi ?

Ben de sanayide arabami tamire goturdugum yerin sahibine asik olmustum simdi nerdeyse 2 yildir sevgiliyiz :)

Ben de gorur gormez asik olmustum. Boyle insanin kalbine sanki bi damlalikla bir damla sicak su akitmislar gibi oluyor. Sonra sanki o suyun ordaki varligindan miden bulaniyor.

Oyle bi duyguydu hala da ayniyim :KK51:

Allah daim etsin ne güzel anlatmissin. Yaslariniz kac?

Face ini buldum ama ..
Ekliymmi ?

Simdi ekleme bence sen de ben orda arabam yapilsin diye 3 saat beklemistim baya iletisim kurmaya calismistim ona istinaden ekledim...

ne sapiklik varmis bende de ha :rolleyes:

Birdaha git sonra eklersin...

Simdi ekleme bence sen de ben orda arabam yapilsin diye 3 saat beklemistim baya iletisim kurmaya calismistim ona istinaden ekledim...

ne sapiklik varmis bende de ha :rolleyes:

Birdaha git sonra eklersin...
E peki neyi bahane edicem ? :KK51:
Bu kız niye tekrar geldi diye düşünmeyecek mi ?
Bir de süslenip mi gidiym *?

Kendi içinizin irinini her yere kurmak zorunda misiniz

alkaya gel ya

Eski konularını takip ediyordum konu sahibi adına çok sevindim
bana açıklarmısın oraya özgecan yazmasaydı ne değişecekti ? yani ne gerek vardı ? ister istemez insanda bu düşünce oluşuyor. .
kıyafeti yasta , bedeni oynaşta.

Kendi içinizin irinini her yere kurmak zorunda misiniz

alkaya gel ya

Eski konularını takip ediyordum konu sahibi adına çok sevindim
Ne diye bilirim ki .. KK kadınlarının bazen ne kadar zalim olduklarını unutmuşum .
Sanırım benim hiç uzulmedigimi düşünüyorlar . Ama buna cevap dahi veremem . Çok çok üzüldüm .
Siyah giymek te face de görenler oldu belki . binlerce kişi siyah giydi . Sadece ben değil ki . Doktor da siyah giymisti .

Ben de çok seviniyorum sanırım artık ondan kurtuluyorum . Bitiyor . Öyle olmasını umuyorum en azından .
Hoş face den ekledim ama kabul etmedi . Belki görmedi belki görmezden geldi .
Ama olsun birilerine bir şeyler hissetmek çok güzel şey . Yarın gideceğim tekrar . E spor lisansı almak istiyorum . Onun için sağlık raporu var sağlık ocağında verirler sanırım

Şimdi havaya girmiştir faceden ekliyor kızlar diye.Etrafında çok kız vardır zaten doktorsa.

Back
X