Asik oldugum adam ve aramizdaki boy farki :( Neden bu kadar kisayim?

hemen hemen bizimde boy farkımız öyle. 34 cm falan var.evet bazen kompleks yapıyorum ama eşim çok şükür (maşallh)hiç bunu ima dahi etmez. zaten sevgili olmadan önce ben sırf bu yüzden istemedim ama çok ısrarla çıkmaya karar verdim deneyelim dedik ve şmidi 4 yılı geçkin evliyiz. genelde hep topuklu giyiyorum eşimde giyme aşkım nie ayaklarını acıtıyosun dio ama benimde hoşuma gidio topuklu giymek. yani herşey kafada bitiyo tabi dışardaki terbiyesizler insanlar bazen konu yapıo ama gereken cvbı veriyoruzz

Seninki kadar olmasa da bizimde aramızda boy farkı çok..
Eskiden sevgili olmadan önce yani beni de rahatsız ederdi, düşündürürdü bu konu..
Ama sevgi böyle şeylere önem verecek bişey değilmiş onu anladım..
Boy, kilo derken sadece kendini üzüyor insan, ya beğenmezse, istemezse diye..
Seven seviyor işte.. Bunlara hiç önem vermeden..
Uzun boylu kızlardan hoşlanması kısa boylu birine aşık olmayacağı anlamına gelmez..
Aşık olursa zaten boyu takmaz bile...

İnşaAllah herşey gönlünüze göre olsun..
Olmazsa da bu iş boydan değil de kısmetiniz değilmiş diye düşünün...

Kader boy pos kilo dinlemez .
Eğer kaderin de varsa 2 metrelik Adamla evlenirsin .

Son düzenleme:
Konu yanlis anlasilmis ortada iki sevgili yok uzun birinden hoslanan minyon bir hanim var

Konuya gelelim, belki hoslandigin kisi minyonlardan hoslaniyodur cunku cok uzun kisilerde de boy kompleksi oluyor kisalarda oldugu gibi eger adamda boyle bi kompleks varsa belki uzun yerine sen cazip gelirsin belli olmaz

Bir de potuk yaradılışlı insanları sevenler var :) Potuk > Minyon :)

1.55 olsaydım:) 1.79 um çıplak ayak, ayakkabıyla 1.81-1.82 yani kısa bayana uzun erkek olmaz diye bi kural mı var varsa kim koymuş haddini bildirelim!

Olur olur bal gibi olur çokda uzun değilmiş ki bak topuklu giysen kafadan oldun mu 1.62.. oldu bitti iştee hem erkekler kendi egolarını tatmin edecekler ya! Uzun boylu a tabiri caizse -at gibi kız- dediği kızlardan fellik fellik kaçıyor kendini minyon ufacık bi kızın yanında güçlü hissetmek için ki bu senin açından güzel olmalı

hem anlattığın kişinin karakteri düzgünse boya moya bakmaz emin ol amaan bırak elalem ne derse desin senin hayatın senin mutluluğun kardeşimm saygılaar ve sevgiler

Son düzenleme:

Tatlım benim boyum 175 sevgilimin ise 172 falan aramızda 3 cm var pek belli olmuyo ama ben hiç bi şekilde topukllu giyemiyorum geçen aldığım spor ayakkabıların topukları biraz var diye tartıştık sen düşün . O da bana diyo ben daha kısa boylu kızları seviyordum diye . Ama sevince hiçbir şey engel olamaz .. Bak sevgilim cezaevinde ama yine de vazgeçmiyoruz .Bırak boyu kiloyu herşeyi insan sevince bunların hepsi gelip geçiyo .. Üzme kendini birşey olmaz takıntı yapma bu kadar .

Insallah o da beni yakindan tanimaya calisir...
Cok iyisiniz kizlar! Hepinize sevgiler <3 Yorumlarinizla biraz rahatladim sagolun!

Konuyu ilk açtığınızda yazmıştım hatırlıyorum. Bu konunun bu kadar sayfa uzamasına hem şaşırdım hem de kızdım. Komşumuzun 45 yaşındaki eşi iki çocuğuyla bırakıp hık diye öldü iki gün önce. İnsanlar kolsuz, bacaksız yaşama mücadelesi veriyorlar, barınaklarda patisi doğuştan eksik olduğu için alınmayan ve burnuyla yürümeye çalışıp burnunu yaralayan köpekler var. Yani sözün özü, sizinkisi biraz fuzuli dert.

Rabbimin size verdiği güzellikleri görün, aşkı yaşayın. Gerisi teferruat...

Valla ben 1.75 boyunda sizin tabirinizle at gibi bir kadınım ama sevgililerim hiç sorun etmedi, talibim de hep oldu

Hayir hayir yanlis anladiniz ben niye kendime ve uzun hencinslerime at diyeyim:) bazi erkeklerin bu sozu kullanmasindan rahatsiz oldugumu belirtmek istemistim tabiri caizse diyerek ya simdi arkadasada moral verme amaciyla da yazdim boy onemli degil sonucta:) sizde uzunmussunuz ne guzel diyeyim sanslisiniz sevgili bakimindan

erkeğin kadından uzun olması. kadının erkekten uzun olmasından bin katlı daha iyidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…