Asik oldugum adam ve aramizdaki boy farki :( Neden bu kadar kisayim?

nurcemal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
4
0
34
Kizlar ilk defa konu aciyorum. Beni üzen bir sey var o da kisa boylu olusum:KK43: Biliyorum önemli olan saglik ve huzur fakat beni üzende hayatta ilk defa dogru kisiyi buldum ama ulasamiyacagim gibi. Begendigim adam hem görünüs olarak hem de karakter olarak mükemmel biri. Huylari, hayata bakis acisi, ailesi egitimi bana öyle benziyorki. Cok ortak noktamiz var.Onu ilk gördügüm andan beri seviyorum.
Beni rahatsiz eden sey onun yaklasik 1.90 boyunda olusu ve duydugum kadariylada uzun boylu kizlardan hoslaniyor e tabi yaninada boylu poslu biri yarasir bana kalmadi ya:KK43:
Keske biraz daha uzun olsaydim herzaman kafama takardim ama ilk defa bu kadar üzüntüsünü yasiyorum. Allaha sükür eli yüzü düzgün hatta güzel biri sayilirim ve iyi bi insan oldugumu düsünüyorum ama keske boyum 1.52 olmasaydi bana bi 10 cm bile yeterdi:KK43:
Sanirim nasip degilmis diye kendimi avutacagim:KK43:

üzülme cnm bnim eşimlede sizin kadar boy farkı var hiç:KK34: sorun etme bunları önemli olan anlaşbilmek.sevdiğin kişi seninle ciddi birşeyler düşünürse bunlar aklına bile gelmez.

Ben 172yim ben de kisa olmak isterdim :)))) cidden secenek daha fazla oluyor hem hem de daha kucuk gosteriyorsun falan iste ne bileyim kisa olmak daha avantajlı gibi geliyo bana

seni anlıyorum ben de senin yerinde olsam rahatsız olurdum ancak insan aşık olacağı kişiyi seçemiyor her ne kadar seçebiliyormuş gibi gözükse de.

uzun boylu kızlardan hoşlansa dahi aranızda gerçekten bir elektrik varsa sana aşık olabilir ve o zaman o da takmaz bu durumu.

sen de sonuçta daha kısa birine aşık olmayı tercih ederdin ama kısmet işte.

akışına bırak düşünüp takma.

insan değiştiremeyeceği şeyleri düşünüp kendini üzmemeli.

Açıkçası kısa boylu olmak bi yönden iyi biliyor musun? :KK34: Hem daha genç gösterirsin hem de bence aşk için boy çok önemli değil. Ben de 155im ve keşke karşıma şöyle 180-190 boylarında biri çıksa...Uzun boylu adamlar daha çok ilgimi çekiyr da...:KK17:
Tabii sen "aşık olduğum adam" demişsin demek ki sevgili değilsiniz ve henüz senin duygularından haberi yok?!

Evet öyle diyerek önüne bakmak doğru seçim.

O da senden etkilenmişse açılır zaten. :KK66:
Kısmet.

senin kısa olman sorun değil bence. erkek kısa olsa çok daha fazla sorun olurdu

Ya anlamiyormm bana niye 1.90 li denk gelmedi hiccc boyumda 176 hep kisa herifler denk gelir. Bence boylu erkekler cimcime kizlardan hoslaniyor genelde :)

Kizlar ilk defa konu aciyorum. Beni üzen bir sey var o da kisa boylu olusum:KK43: Biliyorum önemli olan saglik ve huzur fakat beni üzende hayatta ilk defa dogru kisiyi buldum ama ulasamiyacagim gibi. Begendigim adam hem görünüs olarak hem de karakter olarak mükemmel biri. Huylari, hayata bakis acisi, ailesi egitimi bana öyle benziyorki. Cok ortak noktamiz var.Onu ilk gördügüm andan beri seviyorum.
Beni rahatsiz eden sey onun yaklasik 1.90 boyunda olusu ve duydugum kadariylada uzun boylu kizlardan hoslaniyor e tabi yaninada boylu poslu biri yarasir bana kalmadi ya:KK43:
Keske biraz daha uzun olsaydim herzaman kafama takardim ama ilk defa bu kadar üzüntüsünü yasiyorum. Allaha sükür eli yüzü düzgün hatta güzel biri sayilirim ve iyi bi insan oldugumu düsünüyorum ama keske boyum 1.52 olmasaydi bana bi 10 cm bile yeterdi:KK43:

hiç üzülme canım etrafına bakarsan bence sizin durumunuzda bi çok insan var bizde öyleyiz zaman zaman kompleks yaptığım oluyor ama inan önemli olan anlaşmak... yaşamak istediğin herşeyi yaşıyor paylaşmak istediğin herşeyi paylaşıyorsun...

ayrıca ilişkiyi illaki olacak diye zorlama arasıra görüşüyorsanız ortak yönlerinizde varsa su akar yolunu bulur :) nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden(Mevlana) yani kader kısmet
:nazar:

Aslında uzun erkekler kısa kadınları tercih ediyor,bu basit bir genelleme ama çok örneğine rastladığım için söylüyorum..

Mesela kız kardeşim 1.50,eşi 1.85
ve kardeşimi tavlamak,sadece bir kere dışarı çıkıp bir şeyler içebilmek için ne numaralar çevirdi :KK1:

Bence kompleks yapmayın,o kişi uzun kadınları beğeniyorsa,sizden hoşlanmayacak anlamına gelmiyor,
önemli olan sizden etkileniyor mu etkilenmiyor mu,
''bu kız çok hoş,çok da ilgimi çekiyor ama kısa boylu amaaan sallaa'' diyecekse zaten çok sığ biri olduğunu gösterir.. :KK34:

Deli misiiiiiiinnnn! Dunyanin en guzel ayakkabilarinin topuklari ne kdr uzun gormuyo musunnn! Ben 1.70im kesinlikle daha kisa olmayi tercih ederdim! Giyersin topuklari o kdr sorhn dgl ki bu!

canımm =) kendimi gördüm bi an. bende öyle düşünüyodum. boyum 1.58 topuklu giy derler ama bilirim o demeçleri. severim topuklu ayakkabıyı ama boyum kısa diye sürekli giyicek kadar vahim durumda değilim =)
ama kendimi sevmeyi öğrendim, kendime güvenmeyi.
asla öyle düşünme. sana bir şey diyim mi; uzun boylular değil, kısa kızlar genelde sempatiktir, şirin olan onlardır. uzun boylu arkadaşlar alınmasın, atlamasınlar da hemen, arkadaşı memnun etmeye çalışıyorum =) genelleme yapmıyorum tabi ki ama gözlemlediğim kadarıyla bu.
şükretmek düşüyor bize de, elimiz yüzümüz düzgün en azından diyoruz =) hiç takma kafana sen, o doğru insansa boyun daha kısa olsun, hayrınaysa birlikte olursunuz zaten. ayrıca şunuda bil ki, sorun boyla alakalı değildir, bir insan gönlünü kontrol edebilir mi bilmiyorum, sana da konabilir yani =) dert etme.

son sözüm ise.. unutma ki;

bodur tavuk her daim piliçtir!

bu arada şunuda ekliyim ki, benim 2 ablamın boyu da benimkine yakın. biri 1.63 diğeri 1.60 fln ve ironiktir ki 2 eniştemin boyuda 2 metreye yakın. hatta daha uzun olan hep uzun boylu kızları beğenir, kendide söyler.
ama işte kader kısmet asla belli olmaz bu işler =)

Bunu asla sorun etme bence..
Benim eşimde 2.00 ,bense 1.76 yım...ilk zamanlar bende sen gibi düşünüyordum acaba karşıdan bakanlar beni minicikmi görüyordur diye,ama zamanla alışıyorsun...Gerçi daha ne kadar uzayabilirdim ki:KK1:

söyle de bir gercek var
Hep uzun boylulardan hoslananlar, kisa boylularla birlikte oluyorlar.. cok duydum inan :KK51:
Benim dayim hep derdi " Kiz dedigin 1,70 den asagi olmayacak" kendiside 183 filan.
ve suan 1,50 boylarinda bir kiz ile ciddi düsünüyor :KK3:
Gercekten bu kadar üzülmene gerek yok, suan ki halinlede pekala etkileyebilirsin :KK42:

Vakti zamaninda 1,95 lik adam pesimde pervane olmustu:) adam apartman gibiydi yanimda :)

Ex sevgilim 1,87, onun da exi 1,85ti. Ki bunlari 1,60lik boyumla yaptim :))

Onemli olan boyu degil kizlar, kendinize guvenin..

1,60 boyundayım , nişanlım 1,92

İlk tanıştığımızda asla olmaz dedim . Çünkü bende boy kompleksi vardı.1.80 den uzun olsun istemezdim.

Nişanlım çok üzüldü o zamanlar boyu sorun etmeme ve ısrarcı davrandı.

Bana boy olayını sorun etme neredeyse hiç ayağa kalkmayacaksın yanımda derdi :)))

İlk başlarda ben çok takıldım ama şimdi hoşuma bile gidiyor .

Uzun boylu erkekler , illa uzun boylu kızlardan hoslanıyor diye bir durum yok.

Benimki bana babet ,sandalet bile alıyor sana çok yakışıyor diye :))

Boya hiççç takılmayın derim . Bol şans:KK3:

Doğruya doğru kısasın ve yanında çocuk gibi durusun açık ve net...benim eşimde 192 bende 172yim ailesi bile demiş yanına yakışıyor diye...

dünyanın en uzun adamı Sultan ile eşinin arasındaki boy farkı kadar yoktur heralde :KK34:

artık boy farkı eskisi gibi anormal karşılanmıyor,

eskiden insanlar bi tuhaf bakardı, dalga konusu olurdu

ama artık ne kadar fazla olursa olsun normal geliyor, alıştık yani :KK34: bu kadar sorun etmemelisin

girersin işte adamın koltugunun altına, gezersin mini mini :KK76:
bu arada ben 1.74 ,eşim 1.84 dısarıdan çok ideal görünüyoruz

X