Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşık oldugum adam anakuzusu cıktı ne yapıcam ben :(
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Farklı sehırlerdeydık o yuzden bılmıyordum evlenınce ogrendım boyle oldugunuAllah kolaylık versin cok zor.Evlenmeden önce nasıldı peki yine düşkün değil miydi ailesine?
sogumaktan öte görmeye dayanamıyorum artık kimseyi üzmemek için beklıyorum pesımi bırakmasını sessizceinsan çok çabuk soğur böyle bir adamdan
Denedim onu da evle parayla kandırdılar eşimi yanımızda kalırsan dıyebelkı bu kez daha katı olup aılesıyle yuzlesmeden dönmeyecegınızı soylesenız aılesı gelse sızı babanızın evınden almaya falan belkı yenıden yapmaya cesaret edemezler
konustum cnm ben annesinin rakıbı olamazmısım öyle dediBence ailesini de alın karsısına eşinizi de konusun anlatın derdinizi mesafe koyun.
- 5 Eylül 2015
- 340
- 257
- 18
konustum cnm ben annesinin rakıbı olamazmısım öyle dedi
Eşiniz mi dedi bunu annesi mi anlayamadım
- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
konustum cnm ben annesinin rakıbı olamazmısım öyle dedi
Cok iddiali bir laf etmis. Buna verilecek cok guzel bir cevap var ama terbiyem musade etmez. Yol verin gitsin.
annesi dedi tatlım :) öyle emın ki oglunun onun kolesı oldugundan sen benım rakıbım degılsın olamazsın da dedi bana evımde dedı bunu sonra kalktı gıdıyım ben dedı bende buyrun dedım eslık ettım benı evden kovdu dıye oglunu aramıs aglamıs oglu da sagolsun bana demedıgını bırakmadı ve benı sonsuza dek kaybetti intihar etmeye kalktı dıye dondumEşiniz mi dedi bunu annesi mi anlayamadım
tatlım ben sussam bıle bı kalıp buluyo aglıyo ogluna gıdıyo terbıeysızlık yapmasam da yapmıs sayılıyorum zaten :)Cok iddiali bir laf etmis. Buna verilecek cok guzel bir cevap var ama terbiyem musade etmez. Yol verin gitsin.
- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- 198
tatlım ben sussam bıle bı kalıp buluyo aglıyo ogluna gıdıyo terbıeysızlık yapmasam da yapmıs sayılıyorum zaten :)
Ayy canimm tam psikopat bir aileye dusmussun Allah yardimcin olsun. Sana tavsiyem maddi olarak somur adami ye ic gez giyin kuaforlere git bir zaman sonra yorulup birakacaktir seni baska bisey gelmiyor aklima
Kadın benle ugrastıgını sanıyo da aslında oglunu hasta edıyo her gun onun aglıyo benı affet bıda olmıycak dıye ben gıdınce onun oglu ıntıhar etmeye calısıyo bana bısey olmuyo aslında ben bı sure daha kendım
yok o bana yakısmaz esım gider bana harcar ben yeter derım maddi olarak aılem zaten hıc bıseyımı eksık etmedıAyy canimm tam psikopat bir aileye dusmussun Allah yardimcin olsun. Sana tavsiyem maddi olarak somur adami ye ic gez giyin kuaforlere git bir zaman sonra yorulup birakacaktir seni baska bisey gelmiyor aklima
katlanmıyorum aynı evde konusmuyorum onu gormuyorum duymuyorum yemegını tepsıde bırakıp kendım takılıyorum umrumda bıle degıl zaten buraya yazma amacım da acaba haklı mıyım gercekten yoksa normal mı bunlar dıye ogrenmektı ama cok ıyı geldınız kızlar :) sagolunDaha fazla katlanmayın derim zaten sogumussunuz böyle ömür mü gecer o kadar seviyorsa degerinizi bilsin.
Tesekkürler :)Ne demek her zaman 1 tuş uzaktayız:)yok bence hiç normal gelmedi.
Hızlı özet geciyim bayanlar ... Asık oldum genc olmama ragmen evlendim ve gercekten mukemmel bır adamla ama evlendikten sonra kimseye söz geçiremedigini aksine kücük kız kardesinin bile onun uzerinde hakimiyet kurdugunu ogrendım ve bu adam annesini göremedigi zamanlar onun ıcın aglıyo annesi ile bu gune kadar maca sinemaya yemege gitmiş hala aynı düzen olsun istiyorlar.... Ben napıcam yanlıs evlılık mi yaptım
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Ben çocuk yokken kırk kere boşanmaya kalktim hep duzelicem şöyle böyle dedi biraz düzeldi sonra gene aynı süt kuzusu bunun sonu yok yanı annesi ölene kadar böyle devam edecek galibaBu insanla ömür geçer mi ? Hayat çok kısa......
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Kimse kolay kolay değişmiyor arkadaşım..Çünkü bağımlılıklardan, alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil...Ben çocuk yokken kırk kere boşanmaya kalktim hep duzelicem şöyle böyle dedi biraz düzeldi sonra gene aynı süt kuzusu bunun sonu yok yanı annesi ölene kadar böyle devam edecek galiba
- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798