aşıdan sonra şişlik yardım edin

queenee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
38
9
6
Merhaba hanımlar 2 aylık aşıdan sonra bebeğimin kolu şişti yaklaşık 3 4 aydır bu şekilde şiş top fındık gibi şişlik var mosmor sizce normal mi doktora götürmem gerekir mi anormal bir durum var tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG-20250418-WA0021.webp
    IMG-20250418-WA0021.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 31
O aşı verem aşısı zaten o şekilde şişlik oluyor genelde. Ama ordan iltihap falan akıyorsa doktora danışın. Uzun sürüyor böyle küçülmesi.

O aşı verem aşısı zaten o şekilde şişlik oluyor genelde. Ama ordan iltihap falan akıyorsa doktora danışın. Uzun sürüyor böyle küçülmesi.
Bir ara küçüldü şimdi tekrar şişti iltihaba rastlamadım bilginiz için teşekkür ederim ne zaman küçülür acaba

1 yaşa kadar yolu var diye biliyorum. Yine de kontrole gidince bir danışın doktorunuza

Verem aşısı o. Birkaç defa şişip şişip iltihap akıtıyor. Uzunca bir süre kalacak o şişlik ve morluk. Ben de yağ bezesi iltihaplanmış sanmıştım da gelişimsel pediatri verem aşısı o, böyle böyle olacak demişti.

Merhaba hanımlar 2 aylık aşıdan sonra bebeğimin kolu şişti yaklaşık 3 4 aydır bu şekilde şiş top fındık gibi şişlik var mosmor sizce normal mi doktora götürmem gerekir mi anormal bir durum var tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
1 yaşına kadar zaman zaman şişer patlar küçülür tekrar büyür. 1 yaşına doğru iz küçülüp azalıyor.

Back
X