Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bir de bize cahil demiş şaka gibi. Diyecek söz bulamıyorum. Size zerre kadar acımıyorum sadece ve

Bir de bize cahil demiş şaka gibi. Diyecek söz bulamıyorum. Size zerre kadar acımıyorum sadece ve sadece o masum çocuklarınıza acıyorum.
10 sene hastanede çalıştım ,babam 30 yıllık hastanede memur olarak görev yaptı yani hastane ortamında doktorlarla büyüdüm ,doktorların da dediği gibi en sağlıklı çocuk aşısız ve ilaç kullanmayan çocuk bunu da gerçek doktorlar söyler ,para için doktor olanlar değil.Acımayın acınacak hale düşersiniz ,rabbime şükürler olsun,maşallah benim çocuğum hastane yüzü dahi görmedi hastalanmadan büyüdü ,acıyacaksanız bedeni ilaö dolu çocukların hastane kapısından ayrılamamasına ,kendi düşüncelerinize acıyın.

Vallahi bu deyimi anlamamız için bize çok yardımcı oldunuz teşekkür ederiz 😌 Bilimsel kanıtlara. Dünya sağlık örgütüne, çevremizdeki örneklere inandığımız için de cahiliz siz de instagramda hiçbir vasfı olmayan bir sayfayı takip ederek ultra zekisiniz.. he heeee... eğer birgün o hastalıklaar hortlarsa o zaman anlarsınız (umarım geç olmaz) Bu arada yatın kalkın aşılı çocuklar için dua edin. Şuan o çocuklar sayesinde aşısız çocuklar koruma altnda.. Hadi Allah zihin açıklığı versin 🤲😌😌
Dünya sağlık örgütü ,Bill gates vakfı tarafından fonlanan bir kurum yani pek güvenilir değil Amerika'dan kovulunca sabancılar tarafından ülkemize getirilen katil bir kurum 😡 ,kimi savunuyorsanız önce bir araştırın .Zor değil dsö bill gates ,rokelfller ,dünyayı yöneten yahudi aileler ,mason locası diye araştırın Dünya sağlık örgütünün hangi killi eller tarafından ne için kurulduğunu öğrenirsiniz.Bilmeden konuşmak güzel ,ben de keşke sizin gibi birşey bilmeden mutlu yaşasaydım 😒 bilgisiz yaşamak mutlu yaşamak demek 😂
Gereksiz korona kısıtlamalarından halk iflas ederken en zengin olan firnaların ilaç firmaları ve bu firmalara fon sağlayan kuruluşların olması da komik .

10 sene hastanede çalıştım ,babam 30 yıllık hastanede memur olarak görev yaptı yani hastane ortamında doktorlarla büyüdüm ,doktorların da dediği gibi en sağlıklı çocuk aşısız ve ilaç kullanmayan çocuk bunu da gerçek doktorlar söyler ,para için doktor olanlar değil.Acımayın acınacak hale düşersiniz ,rabbime şükürler olsun,maşallah benim çocuğum hastane yüzü dahi görmedi hastalanmadan büyüdü ,acıyacaksanız bedeni ilaö dolu çocukların hastane kapısından ayrılamamasına ,kendi düşüncelerinize acıyın.
Ha hastanede memur heralde doktorlarla sempozyumlara katıldı, çeşitli bilimsel çalışmalara dahil oldu doktorlar da babanızla paylaştı tüm araştırma sonuçlarını falan o da size mı söyledi. Fikrinizi desteklemek için verdiğiniz örnek çok komik. Babam hastanede memur doktorlar da aşı karşıtı bu nedir yahu. Ne diyorlar tam olarak aşı yaptırmayın mı diyor doktorlar? Ha onlar gercek doktor aşi yaptirin diyenler degil bu nasil bi savunma yahu pesss

Dünya sağlık örgütü ,Bill gates vakfı tarafından fonlanan bir kurum yani pek güvenilir değil Amerika'dan kovulunca sabancılar tarafından ülkemize getirilen katil bir kurum 😡 ,kimi savunuyorsanız önce bir araştırın .Zor değil dsö bill gates ,rokelfller ,dünyayı yöneten yahudi aileler ,mason locası diye araştırın Dünya sağlık örgütünün hangi killi eller tarafından ne için kurulduğunu öğrenirsiniz.Bilmeden konuşmak güzel ,ben de keşke sizin gibi birşey bilmeden mutlu yaşasaydım 😒 bilgisiz yaşamak mutlu yaşamak demek 😂
Gereksiz korona kısıtlamalarından halk iflas ederken en zengin olan firnaların ilaç firmaları ve bu firmalara fon sağlayan kuruluşların olması da komik .
Çocuğumun ve tüm insanlığın geleceğini düşünerek yaşayan insanlar da cahil oluyor ya dobraanneyi takip edip kendisini bilgili zannedenler gözünde ne diyim olsun önemli değli.. Umarım aşı yaptırmayarak birgün bu aşılara muhtaç olmazsınız.. Çünkü dünya üzerindeki yıllarca okumuş, eğitim almış bütür doktorların hepsi yalancı sizin zihniyet tek doğrucu hımm okk... şuan dünya üzerinde olmayen birçok hastalığın da aşılar sayesinde silindiğini araştırmadan inkar edenler bize cahil mutlu diyor ... gülüp geçiyorum ema ağızmla değil 😂😂😂😂

AYrıca müne abla yukarıda aşının önemini anlattı azıcık aklı olan okuyunca kavrar ne demek istediğini.

Onlar bilimsel şeylere inanmazlar canım boşuna uğraşma. Anca üfürükçülere inanırlar. Umudu kestim ben artık.
Hala aşılı çocuklar sayesinde aşısız çocukların sağlıkyı olduğunu anlamıyorlar bide bize cahil diyorlar. Kimlerih cahil olduğu belli.. 😒 Bir de sağlım sektörü niye çalışıyor diyor.. Niye acaba.. dünyayı etkisi altına alan bir virüs var ve o virüsün etkisini azaltacak ilaç ve aşı yapılmaya çalışıldığı için o sektörler çalışıyor bunu anlamıyorlar ama biz yine cahil oluyoruz peehhhhh.

Hani demis ya biri asi olan cocukla olmayani kiyaslar anneler.Ben olmadim ve kizamik su cicegi Allah ne verdiyse gecirdim.Kisaca ölüyordum.Hatirliyorum da.Ee kardesim hic gecirmedi..Ben atesler icinde yandim yattim gunlerce ve yasamaz demisler..Noldu simdi? Kaynimin oglu diye baslayan cumlelerle bir sey ispatlayamazsiniz arkadaslar bilim adamligina bu sekilde soyunulmaz.Hayir bir de hep ayni cumleler.Tum yazismalari okumadim ama gozume daha once de carpan progestan.yav arkadasim rahim kisaligi diye bir sey var dusecek bebek doguramayacak kadin!! Napsin napilsin?? varsa bir onerin soyle ver kullansin.Elestir babam elestir ne kolay ne rahat yaa!! Biri cikar tup bebege sallar biri cikar normal dogur der onca kadinin canini acitir bunu yapan da kadinlar.Takilmislar birilerinin pesine akil tutulmasi gercekten ya!

AYrıca müne abla yukarıda aşının önemini anlattı azıcık aklı olan okuyunca kavrar ne demek istediğini.
Ben de size tersini yazabilirim ,munr ablanız kadar yaşım ve bilgim var ,analizlerle örneklerle de cevap veririm ama siz yine anlamazsınız ki .Mesela Afrikada çocuk felci aşıso sonrası felç kalan bir çok çocuk var ,mesela müne ablanızın dediği eski xaman ve savaşdan yeni çıkmış fakir bir ülke ,güyecek ,gıda ,temizlik bunlardan dolayı bulaşıcı hastalıkların yayılması daha hıxlı ve etkili olur diye başlasam devam etsem de anlamazsınız herkesin düşüncesi birden değişmez .Neyde diyip sonlandırıyorum.

Hani demis ya biri asi olan cocukla olmayani kiyaslar anneler.Ben olmadim ve kizamik su cicegi Allah ne verdiyse gecirdim.Kisaca ölüyordum.Hatirliyorum da.Ee kardesim hic gecirmedi..Ben atesler icinde yandim yattim gunlerce ve yasamaz demisler..Noldu simdi? Kaynimin oglu diye baslayan cumlelerle bir sey ispatlayamazsiniz arkadaslar bilim adamligina bu sekilde soyunulmaz.Hayir bir de hep ayni cumleler.Tum yazismalari okumadim ama gozume daha once de carpan progestan.yav arkadasim rahim kisaligi diye bir sey var dusecek bebek doguramayacak kadin!! Napsin napilsin?? varsa bir onerin soyle ver kullansin.Elestir babam elestir ne kolay ne rahat yaa!! Biri cikar tup bebege sallar biri cikar normal dogur der onca kadinin canini acitir bunu yapan da kadinlar.Takilmislar birilerinin pesine akil tutulmasi gercekten ya!
Aynen öyle valla. Bir de sosyal medyada bu tarz sayfalar var, arkadaşım göstermişti bana da. Kadın diyor ki kuduz aşısı dahil yaptırmayın. Kuduzun doğal tedavisi şudur diye yazmış hacamat, bilmemne otu vs diye.

Ben de size tersini yazabilirim ,munr ablanız kadar yaşım ve bilgim var ,analizlerle örneklerle de cevap veririm ama siz yine anlamazsınız ki .Mesela Afrikada çocuk felci aşıso sonrası felç kalan bir çok çocuk var ,mesela müne ablanızın dediği eski xaman ve savaşdan yeni çıkmış fakir bir ülke ,güyecek ,gıda ,temizlik bunlardan dolayı bulaşıcı hastalıkların yayılması daha hıxlı ve etkili olur diye başlasam devam etsem de anlamazsınız herkesin düşüncesi birden değişmez .Neyde diyip sonlandırıyorum.
Mesela kuduz hastalığı için öneriniz nedir peki??

Çocuğumun ve tüm insanlığın geleceğini düşünerek yaşayan insanlar da cahil oluyor ya dobraanneyi takip edip kendisini bilgili zannedenler gözünde ne diyim olsun önemli değli.. Umarım aşı yaptırmayarak birgün bu aşılara muhtaç olmazsınız.. Çünkü dünya üzerindeki yıllarca okumuş, eğitim almış bütür doktorların hepsi yalancı sizin zihniyet tek doğrucu hımm okk... şuan dünya üzerinde olmayen birçok hastalığın da aşılar sayesinde silindiğini araştırmadan inkar edenler bize cahil mutlu diyor ... gülüp geçiyorum ema ağızmla değil 😂😂😂😂
Peki bir doktor hata prof aşıların zararı ile ilgili bilgi ve
Aynen öyle valla. Bir de sosyal medyada bu tarz sayfalar var, arkadaşım göstermişti bana da. Kadın diyor ki kuduz aşısı dahil yaptırmayın. Kuduzun doğal tedavisi şudur diye yazmış hacamat, bilmemne otu vs diye.
Beni sıradan insanlar ilgilendirmez,ben İmmünoloji bölüm başkanı prof. İle görüştüm onun haricin de bir kaç çocuk doktorları ile görüştüm ve karar verdim yani internette bilgi paylaşanlar var evet ama ben bu işin içinfe ki tıp insanlarının yönlendirmesi ile karar verdim .Benim kızdığım farklı düşüncede olanlars saldırılması .Bu konu çok uzadı .Bana aşıkarı araştırın okuyn sonra gelin bak burda lu şu deniyor haksızsın diyin.Araştırmadan okumadan yok dobra anne yok o yok bu demeyin.Kaldınki dobraannein kızında sorun yokken aşılar sonrasında otizm olması sonucu birçok doktorlarla gmrüştükten ve aşıkarıninceledikten sonra o sayfayı açtı ki kadın Yurtndışında doğma büyüme ve yabancı kaynaklardan da çeviri yapıyor ,siz daha okumadan konuluyorsunuz.Önce kumayı araştırmayı öğrenin sonra insanlara akıl verin Ben doktorların bilhisi sonucu bu kararı aldım ,doktorlardan iyi bilecek değilsiniz.

Önce bir gidin kuduz köpek sizi ısırsın sonra konuşuruz,o zaman ben araştırır ,güvendiğim doktorlardan akıl alır size yazarım.
Sizi ısırsın kuduz köpek kadndan ne istiyorsunuz tövbe tövbe.. Siz iki doktora gavendiniz biz milyarlarca doktora güveniyoruz.. Önce elinizdeki telefonu, avinizdeki tvyi.. elektriği, suyu, koltukları, tencereleri, taveları, tabakları evinizden çıkartn sonra aşı zararlı diye gelin konuşun ( yararlı bir iletşm araçı bulabilirseniz) aşi otizm alakası yok otizm eskiden de vardı ama insanlar bilincli olmadığı için bilmiyordu farketmiyordu.. Ancak laf başka birşey yok.. yaşınız müne ablanın yaşyla aynı olabilir ama bilginiz kıyaslanamayacak kadar kıt iyi akşamlan

Yukarıdaki mesajınız sebebiyle uyarı aldınız çünkü kurallar gereği bir kurumu, kuruluşu kötülemek, devletin covid-19 politikalarını suçlayıcı dille yazmak yasaktır.

İlaç ve aşı karşıtı olabilirsiniz, kendiniz ve çocuklarınız için dilediğiniz kararı verme hakkına sahipsiniz lakin hiçbir doktorluk, bilim insanlığı vb ünvanınız yokken rica ediyorum, evladı tedavi gören annelere aşağıdaki gibi yorumlar yazmayınız bir daha:

Aşılarda civa ve aliminyum var(hayvan dna larıbı saymıyorum) ,direk beyine giderse kasılmalar olur ,aşı yapmaya devam ederseniz de daha ileri seviyeye geçer ,aynı zamanda ateş çıktı diye ateş düşürücü verirseniz epilepsi olmasını garantilersiniz .
İsterseniz şimdiye kadar yaptırdığınız tüm aşıların prospektüsünü ebeden isteyin vermeyecek çünkü içerisinde maddeler ve yan etileri yazıyor.

Ve yine rica ediyorum, alternatif tıp uygulayan kişilere yönlendirme yapmayınız yasaktır.
İnsanlar modern tıbbın yanında isterse alternatif tıp uygulanmasını da isteyebilir, kaldı ki öksürükte, nezle vb durumlarda hangimiz bitkisel çözümlere yönelmiyoruz ama kimseye modern tıbbı bırak, doktorlara inanma, alternatif tıbba yönel, x kişinin öğrencilerinin instagram hesabını vereyim diyemeyiz.

Şu haberi okuyunuz, bakınız bu iddia iddia olarak kalsa dahi vebaldir.

Kuduz'un hiç şakası yok torarikar, sana gerçek yaşanmış 2 hikaye anlatacağım.

Şu dipnotu da iliştireyim kuduz yalnızca köpeklerden bulaşmaz, sokak köpeklerine kısırlaştırma işlemi ve kuduz aşısı yapılır ama sokak kedilerinin hepsi aşılı değildir, bu sebeple aşılı olup olmadığına emin olmadığımız hayvanları severken açık yaralarımızı yalamalarına izin vermemeli, ısırma vb durumlarda derhal sağlık kuruluşuna başvurmalıyız çünkü hayvanlar kuduz hastalığı semptomlarını göstermeden 3 ila 10 gün arasında da bu hastalığı bulaştırabilirler.

Balıkçıların önünü bilirsiniz kedi kaynar, bizim semtte bir balıkçı tezgahının önüne gelen kedileri besliyor, o kedilerden birinin adamın ellerini yalaması sonucu, balıkçının elindeki yaradan kuduz bulaşıyor, adam sürekli hayvanlarla iç içe olduğundan şüphelenmemiş ama maalesef kedi de adam da vefat etti.

Eşimin anneannesi de maalesef bir kediden bulaşan kuduz sonrası vefat etmiş.

Kuduz'un hiç şakası yok torarikar, sana gerçek yaşanmış 2 hikaye anlatacağım.

Şu dipnotu da iliştireyim kuduz yalnızca köpeklerden bulaşmaz, sokak köpeklerine kısırlaştırma işlemi ve kuduz aşısı yapılır ama sokak kedilerinin hepsi aşılı değildir, bu sebeple aşılı olup olmadığına emin olmadığımız hayvanları severken açık yaralarımızı yalamalarına izin vermemeli, ısırma vb durumlarda derhal sağlık kuruluşuna başvurmalıyız çünkü hayvanlar kuduz hastalığı semptomlarını göstermeden 3 ila 10 gün arasında da bu hastalığı bulaştırabilirler.

Balıkçıların önünü bilirsiniz kedi kaynar, bizim semtte bir balıkçı tezgahının önüne gelen kedileri besliyor, o kedilerden birinin adamın ellerini yalaması sonucu, balıkçının elindeki yaradan kuduz bulaşıyor, adam sürekli hayvanlarla iç içe olduğundan şüphelenmemiş ama maalesef kedi de adam da vefat etti.

Eşimin anneannesi de maalesef bir kediden bulaşan kuduz sonrası vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Mesele sadece kuduz da değil ki. Her aşıya karşı bu tip insanlar. Tetenozdan tutun Aidse kadar. Tam bir akıl tutulması. Otla hacamatla tedavi mi olur ya, Allah akıl fikir versin.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Mesele sadece kuduz da değil ki. Her aşıya karşı bu tip insanlar. Tetenozdan tutun Aidse kadar. Tam bir akıl tutulması. Otla hacamatla tedavi mi olur ya, Allah akıl fikir versin.
Sağolun torarikar, kişilerin kendileri ve aileleriyle ilgili tercihleri kendilerini ilgilendirir, kendi sosyal medya hesaplarında da istedikleri tezi savunabilirler ama bu tip forum sitelerinde, hele de Kadınlar Kulübü'nde başka insanların, okuyanların çoluk çocuklarının sağlığını etkileyecek yönlendirmeler yapılamaz.

Nasıl ki ben birinin bebeği için x ilacı kullan geçer diyemezsem, doktorun verdiği tedaviyi kulak ardı edin de denilemez.

Son düzenleme:
bebekken kızamık ve su çiçeği aşıları olduğumda bu hastalıkları şiddetli şekilde geçirmişim. Aynısını çocuğumda da görebilirim bu sebeple aşılarını daha ileri yaşlarda yaptırmayı tercih ederim. Bebeklikte kaldırması zor çünkü. Araştırmadım bir şey bildiğim yok doktor değilim ahkam kesemem. Araştırdım diyenlere de itibar etmiyorum instagramdan okumak araştırmak değil.
zorunlu aşı peogramı olan ülkeler olduğunu bilmiyordum soruyorum var mı? Sizce insan haklarına aykırı değil mi? Dini sebeplerle yaptrmak istemeyenlere mesela dini inançlarına saygısızlık değil mi?
Hamilelikte olan tetanoz aşısıni yaptircakmisiniz

X