Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.internetteki makaleler o kdar korkuncki o yuzden kafam karisti bi an yoksa bu zamana kadar asi yaptirdimAşının otizmi tetiklediği kanıtlanmadı. Yaptırın. Aşı gerekli.
Siz en doğrusunu yaptınız. Aşı yaptırmama modası var şimdilerde, doğruluğu olmayan bilgiler. Komple teorileri.Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.internetteki makaleler o kdar korkuncki o yuzden kafam karisti bi an yoksa bu zamana kadar asi yaptirdim
Dr umit aktas agir metal zehirlenmesinin otizme hiperaktiviteye sebep oldugunu soyluyor.asida da alimunyum ve civa varAşının zararlı olduğu konusunda ciddi ciddi makale mi okudunuz? Kime aitti?
https://yalansavar.org/tag/asi/
Şuradan yalansavarın aşılar ve komplo teorileri serisini okumanızı öneririm ben. Seriyi hazırlayanlar doktor ve her yazı için kaynak belirtme yapıyorlar mutlaka.
Asi karsiti degilim arastirmak istedim okuduklarim beni cok urkuttuOğlum 14 aylık. 2 ay kadar önce aşısını oldu. İki gün az ateşlendi ve geçti gitti.
Aşılar neden yapılır, neden varlar? O aşısının ağır olduğu söylenen hastalığa dümdüz yakalasa bebeğiniz (Allah korusun), o minik bedeni sağlam çıkamaz diye yapılıyor.
Aşı yaptırın.
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icinAllah aşkına dünyada bu kadar bilimadamı varken çıkıp bikac kendini bilmezin dediklerine mi inanıyorsunuz?
Aşılar zararlı olsaydı toplatılır ve yasaklanırdı. Tıpkı zararlı ilaclarn toplatıldığı gibi. Üstelik uzun yıllardır yapılan bu aşıların yol açtığı hastalık olsaydi coktaaaan ortaya çıkardı.
Küçük bir azınlık bu aşılara alerjik reaksiyon gösterebiliyor. Ama bu o kadar minik bir oran ki.
Iciniz rahat rahat aşınızı yaptırın. Aşıryı yaptırmazsanız korkmanız gerek
Asi karsiti degilim arastirmak istedim okuduklarim beni cok urkuttu
Dogru soyluyorsunuz en iyisi nete bakmak yerine uzmanina danismakNet bir bilgi çöplüğü, doğrusu yanlışı karman çorman, bulandırmayın aklınızı hiç. İçiniz rahat etmezse gerekirse gidin çocuk doktorlarına bire bir sorun.
Bu cok sey biliyorum havalarina girip minicik bebege nasil kiyiyorlar anlam veremiyorum gecmis olsun bi daha boyle kendini bilmezlerle karsilasmazsiniz insallahHa ama asiyi güvendiğiniz yere yaptırın yoksa bizdeki gibi dangalağın teki yaparsa "bebeginiz gidiklaniyor o yuzden kani topugundan bi daha aldim" deyip 5 dakika boyunca cocugun topugunu sıkıp bu sebeple kan değerlerinden birini yuksek cikartip tekrar kan vermeniz gerek pku değeri yüksek cikmis çocuğunuz hasta olabilir bu surecte emzirmeyin anne sutu yasak proteinli seyler yasak deyip bide piskin piskin benimle atışan ben doktorum sen kimsin havalarina giren tiplerle karsilaşip caniniz sıkılabilir. Ha tabi ezdirmedim kendimi zaten sınırlı bi insanım sağlık ocağını degistirdim . Antalyada olan varsa yerini de söylerim hatta söyleyeyim antalya kapaliyoldaki sağlık ocağı sarışın bi bayan adını unuttum beyinsizin. 2 aylıkken oldu bu şuan kızım 9 aylık turp gibi ama topuğunda kırmızı iğne izi kaldı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?