Merhaba arkadaslar bebegim 1 yasinda ve aşisi var bu asinin da agir oldugu soyleniyor kafam cok karisik aşinin zarar verdigi konusunda bir suru makale okudum.bi yandan da ulkemizde goc fazla ve salgindan korumak gerekiyor yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri dert.ogluma zarar vermek istemiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi ve kararsizlik
- Konu Sahibi Yildizz45
- Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.internetteki makaleler o kdar korkuncki o yuzden kafam karisti bi an yoksa bu zamana kadar asi yaptirdimAşının otizmi tetiklediği kanıtlanmadı. Yaptırın. Aşı gerekli.
- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Aşının zararlı olduğu konusunda ciddi ciddi makale mi okudunuz? Kime aitti?
https://yalansavar.org/tag/asi/
Şuradan yalansavarın aşılar ve komplo teorileri serisini okumanızı öneririm ben. Seriyi hazırlayanlar doktor ve her yazı için kaynak belirtme yapıyorlar mutlaka.
Şuradan yalansavarın aşılar ve komplo teorileri serisini okumanızı öneririm ben. Seriyi hazırlayanlar doktor ve her yazı için kaynak belirtme yapıyorlar mutlaka.
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
Siz en doğrusunu yaptınız. Aşı yaptırmama modası var şimdilerde, doğruluğu olmayan bilgiler. Komple teorileri.Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.internetteki makaleler o kdar korkuncki o yuzden kafam karisti bi an yoksa bu zamana kadar asi yaptirdim
- 29 Temmuz 2010
- 288
- 272
- 103
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Dr umit aktas agir metal zehirlenmesinin otizme hiperaktiviteye sebep oldugunu soyluyor.asida da alimunyum ve civa varAşının zararlı olduğu konusunda ciddi ciddi makale mi okudunuz? Kime aitti?
Asi karsiti degilim arastirmak istedim okuduklarim beni cok urkuttuOğlum 14 aylık. 2 ay kadar önce aşısını oldu. İki gün az ateşlendi ve geçti gitti.
Aşılar neden yapılır, neden varlar? O aşısının ağır olduğu söylenen hastalığa dümdüz yakalasa bebeğiniz (Allah korusun), o minik bedeni sağlam çıkamaz diye yapılıyor.
Aşı yaptırın.
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Allah aşkına dünyada bu kadar bilimadamı varken çıkıp bikac kendini bilmezin dediklerine mi inanıyorsunuz?
Aşılar zararlı olsaydı toplatılır ve yasaklanırdı. Tıpkı zararlı ilaclarn toplatıldığı gibi. Üstelik uzun yıllardır yapılan bu aşıların yol açtığı hastalık olsaydi coktaaaan ortaya çıkardı.
Küçük bir azınlık bu aşılara alerjik reaksiyon gösterebiliyor. Ama bu o kadar minik bir oran ki.
Iciniz rahat rahat aşınızı yaptırın. Aşıryı yaptırmazsanız korkmanız gerek
Aşılar zararlı olsaydı toplatılır ve yasaklanırdı. Tıpkı zararlı ilaclarn toplatıldığı gibi. Üstelik uzun yıllardır yapılan bu aşıların yol açtığı hastalık olsaydi coktaaaan ortaya çıkardı.
Küçük bir azınlık bu aşılara alerjik reaksiyon gösterebiliyor. Ama bu o kadar minik bir oran ki.
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icinAllah aşkına dünyada bu kadar bilimadamı varken çıkıp bikac kendini bilmezin dediklerine mi inanıyorsunuz?
- 7 Ağustos 2016
- 3.437
- 7.146
- 158
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Asi karsiti degilim arastirmak istedim okuduklarim beni cok urkuttu
Net bir bilgi çöplüğü, doğrusu yanlışı karman çorman, bulandırmayın aklınızı hiç. İçiniz rahat etmezse gerekirse gidin çocuk doktorlarına bire bir sorun.
- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Dogru soyluyorsunuz en iyisi nete bakmak yerine uzmanina danismakNet bir bilgi çöplüğü, doğrusu yanlışı karman çorman, bulandırmayın aklınızı hiç. İçiniz rahat etmezse gerekirse gidin çocuk doktorlarına bire bir sorun.
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Ha ama asiyi güvendiğiniz yere yaptırın yoksa bizdeki gibi dangalağın teki yaparsa "bebeginiz gidiklaniyor o yuzden kani topugundan bi daha aldim" deyip 5 dakika boyunca cocugun topugunu sıkıp bu sebeple kan değerlerinden birini yuksek cikartip tekrar kan vermeniz gerek pku değeri yüksek cikmis çocuğunuz hasta olabilir bu surecte emzirmeyin anne sutu yasak proteinli seyler yasak deyip bide piskin piskin benimle atışan ben doktorum sen kimsin havalarina giren tiplerle karsilaşip caniniz sıkılabilir. Ha tabi ezdirmedim kendimi zaten sınırlı bi insanım sağlık ocağını degistirdim . Antalyada olan varsa yerini de söylerim hatta söyleyeyim antalya kapaliyoldaki sağlık ocağı sarışın bi bayan adını unuttum beyinsizin. 2 aylıkken oldu bu şuan kızım 9 aylık turp gibi ama topuğunda kırmızı iğne izi kaldı malesef
Bu cok sey biliyorum havalarina girip minicik bebege nasil kiyiyorlar anlam veremiyorum gecmis olsun bi daha boyle kendini bilmezlerle karsilasmazsiniz insallahHa ama asiyi güvendiğiniz yere yaptırın yoksa bizdeki gibi dangalağın teki yaparsa "bebeginiz gidiklaniyor o yuzden kani topugundan bi daha aldim" deyip 5 dakika boyunca cocugun topugunu sıkıp bu sebeple kan değerlerinden birini yuksek cikartip tekrar kan vermeniz gerek pku değeri yüksek cikmis çocuğunuz hasta olabilir bu surecte emzirmeyin anne sutu yasak proteinli seyler yasak deyip bide piskin piskin benimle atışan ben doktorum sen kimsin havalarina giren tiplerle karsilaşip caniniz sıkılabilir. Ha tabi ezdirmedim kendimi zaten sınırlı bi insanım sağlık ocağını degistirdim . Antalyada olan varsa yerini de söylerim hatta söyleyeyim antalya kapaliyoldaki sağlık ocağı sarışın bi bayan adını unuttum beyinsizin. 2 aylıkken oldu bu şuan kızım 9 aylık turp gibi ama topuğunda kırmızı iğne izi kaldı malesef
- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Bundan önceki çok değil 50 yıl önce kaç insan aşızılıktan caresi yok denilen hastalıktan öldü.
Şimdi herşeyin çok sükür aşısı ilaçları var bazıları da buldum da bulanıyor yahu sosyal medyada su var bu var her sene bir şey çıkarma peşindeler.
Çocuk saglıklı diyor bir ünlü aşı yaptırmamış acaba 20 sene sonrasını görecek mi garanti verebilir mi saglıklı oldugundan.
Ya da göç var ülkemize belki bir çok hastalık çıacak ve bu asoılar önleyecek bişlemeyiz.
Civa var diyorlar miktarı önemli bu kadar bilimadamı boşa calışmamış bu aşıları uretmek için.
Kaldı ki antibiyorık alıyoruz ve böbreklere zarar veriyor bol su iç diyorlar.
Acaba hiç mi ilaç almamalıyız bu aşıda civa var diyenler içtiklerimiz yediklerimiz ne derece sağlıklıdır.
Şimdi herşeyin çok sükür aşısı ilaçları var bazıları da buldum da bulanıyor yahu sosyal medyada su var bu var her sene bir şey çıkarma peşindeler.
Çocuk saglıklı diyor bir ünlü aşı yaptırmamış acaba 20 sene sonrasını görecek mi garanti verebilir mi saglıklı oldugundan.
Ya da göç var ülkemize belki bir çok hastalık çıacak ve bu asoılar önleyecek bişlemeyiz.
Civa var diyorlar miktarı önemli bu kadar bilimadamı boşa calışmamış bu aşıları uretmek için.
Kaldı ki antibiyorık alıyoruz ve böbreklere zarar veriyor bol su iç diyorlar.
Acaba hiç mi ilaç almamalıyız bu aşıda civa var diyenler içtiklerimiz yediklerimiz ne derece sağlıklıdır.