Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşı Takvimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Oğlum 2 aylık olacak 3 gün sonra. Ben dogumumu Londra'da gerceklestirdim o yuzden de orda ilk ay aşısı yoktu. Simdi Turkiyeye dondugumde 1. Ay vurulmasi gereken hepatitin biri 2. Ay'a sarkti, anladigim kadariyla normalde 2. Ayda hepatit yok. Saglik ocagi bu hepatitle birlikte toplam 4 asisi olacak dedi 2. Ay icin, normalde 3müş. Hepsi birden ağır gelmez mi acaba? 2. Ay aşısında herkeste ateşlenme durumu oluyo mu?

Bizede 3. ay izlem için (boy,kilo) gelmemizi istediler.Aşı için 4.ay gelin dediler..niyeki benimde kafama takıldı bilen varmı?
3. Ayda rota virüs aşısını vurdurmuyorsaniz 3. Ayda aşı yapılmıyor 4. Ayda devlet aşısı yapılıyor onun dışında her ay boy ve kilo izlemi için cagirilmalısıniz

Gitmeden önce bir tatlı kaşığı calpol verdim çok ateşlenmesi olmadı gece de rahat yatsın diye verdim bir tatlı kaşığı bende çok korkuyordum öyle ateşi olmuyor her çocuk farklı ama çok ateslenirse fitil keskin çözüm ama tahmin edersiniz ki çok ateslenirse!

Evet bazi durumlara karsi yaklasimlari gercekten morel bozucu oluyor. Dogumdan sonra soylediklerine kafami takip saatlerce aglamistim sinirinden... bak yine aklima geldi.

Sadece aşılara götürün sizde bir sonraki aşı ayını sölüolar zaten bazı hemşireler öle malesefki cok kızıyorum işini yapmasın ozaman diyorum

Bilgilendirme için çok teşekkürler

Bunun doğruluğunu teyit edebildiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…