Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşı sonrası bacakta şişlik

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Verabera

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
249
187
44
Merhaba hanımlar doğru yere mi açıyorum konuyu bilmiyprum ama kızım dün 18 aylık aşısını oldu iki bacaktan bir tarafta kızarıklık sertlik ve sıcaklık var geçer mi yoksa bir doktora başvuralım mı aile hekimliğinde oldu aşıyı orası da kapalı tatil bugün lütfen beni çok korkutmayın Hastalık hastasıyım zaten

Normal bence.
Buz koyun

Bence ne olur olmaz götürün bir hastaneye gösterin derim. Aşı vurulurken yan etkileri konusunda bilgilendirdiler mi sizi

Bence ne olur olmaz götürün bir hastaneye gösterin derim. Aşı vurulurken yan etkileri konusunda bilgilendirdiler mi sizi
Ateş olabilir dedi doktor ben sordum zaten şişlik de duyuyordum ama hemşirenin azizliğine uğramış olabilir miyiz bu zamana kadar olmadı ilk defa oldu

Ateş olabilir dedi doktor ben sordum zaten şişlik de duyuyordum ama hemşirenin azizliğine uğramış olabilir miyiz bu zamana kadar olmadı ilk defa oldu
bazısının eli ağır olur derler ya öyle denk gelmiştir.aşı dokunsa başka şeyler olurdu.aşıdan sonra pamukla iyi ovulmayıp dağılmamıştır yapıldıktan sonra.soğuk kompress uygulayın ara ara.çok aklınız kalırsa yarın bir uğrar gösterirsiniz.

18 aylık asisinda ve bir aşı da adaha bebeğimin bacağında şişlik olmuştu. Hemen iğne yapan hemşireyi arayıp sormuştum. Morarma olmadığı sürece çok normal olduğunu söylemişti. Sonra zaten bir iki güne geçti gitti. İçte sertlikte vardı. O da yok oldu. İnsan korkuyor. Ben de pimpirikli bir anneyim, sizi anlıyorum.

Cilt altına sızıp birikme yapabiliyor normal bir durum. Topallama, ağrı, hırıltılı solunum ve morarma gibi semptomlar olursa götürün hekim görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…