- 26 Ekim 2020
- 54
- 55
- 33
al benden de o kadar :) yaradı sanki ihtiyacım varmış gibiEğer aşıdansa baya istekliyim
Hayır aşıdan evvel haftada iki üç oluyordu 26 yaşındayım şimdi haftanın dört beş günü oluyor isteyen genel de benimAşıdan önce de aynı miydiniz?
Belki de vardır bir etkisi uzun vadede belli olur gibime geliyoral benden de o kadar :) yaradı sanki ihtiyacım varmış gibi
Hangisini oldunuz? Bir de ne kadar zaman önce? Aslında ben erkeklerde isteksizlik, cinsel ereksiyon problemi olur diye duydumAşı olduğum gün ve sonraki günün akşamı isteksizlik yaşamadım hatta gayet iyiydi
Gerçekten bu sorular beni benden alıyorKorona virüs aşısi olan ve aktif cinsel hayatında olumlu ya da olumsuz etkilerini yaşayanlar var mı?
Biontech oldum 9 ağustos ilk doz 30 ağustos ikinci dozu oldum. Eşimde 4 dozu 30 ağustosta oldu. İlk iki dozu sinovac son iki dozu biontech oldu. İkimizde de bir cinsel sorun olmadı hatta eşim eskisi gibi yine çok istekli günde üç defa desem hayır demezHangisini oldunuz? Bir de ne kadar zaman önce? Aslında ben erkeklerde isteksizlik, cinsel ereksiyon problemi olur diye duydum
Rabbim eksikligini göstermesinBiontech oldum 9 ağustos ilk doz 30 ağustos ikinci dozu oldum. Eşimde 4 dozu 30 ağustosta oldu. İlk iki dozu sinovac son iki dozu biontech oldu. İkimizde de bir cinsel sorun olmadı hatta eşim eskisi gibi yine çok istekli günde üç defa desem hayır demez
Benim beyin pipisi kuruyup düştü aşıdan sonra. Yenisi çıksın diye bekliyoruz kertenkele kuyruğu gibi