Aşi olmak cinsel isteği ve gücü ne yönde etkiliyor?

Aşı olduğum gün ve sonraki günün akşamı isteksizlik yaşamadım hatta gayet iyiydi

Aşı olduğum gün ve sonraki günün akşamı isteksizlik yaşamadım hatta gayet iyiydi
Hangisini oldunuz? Bir de ne kadar zaman önce? Aslında ben erkeklerde isteksizlik, cinsel ereksiyon problemi olur diye duydum

aşıdan önce de istekliydim, şimdi daha da istekliyim. sanırım ölene kadar devam edecek böyle. ben hem çin hem alman oldum. sonuncuyu da Türk olsam ortaya baya azgın bişey çıkabilir diye tahmin ediyorum.
Aman yok bee Türk erkekleri hep fısss.... diğerlerini bilmem.
Bi düşünelim, hangisi olsun?
hmmm....
İçimden geçti bi tane. Ama Söylemem.
(ruh hastası) ahahahhahahaha
bugün çok neşeliyim. .

Korona virüs aşısi olan ve aktif cinsel hayatında olumlu ya da olumsuz etkilerini yaşayanlar var mı?
Gerçekten bu sorular beni benden alıyor
Kimi diyor çip takıyorlar kimi diyor kısır yapıyor kimi diyor kalpten götürüyor .şimdi de cinsel hayatı mı bitiriyormuş Ya benim çevrem domuz gibi ya da insanlar çok hayal görüyor . Çevremde aşı olmayan kalmadı hiçkimse de bir sorun olmadı (kol ağrısı dışında ) ama herkes kafasına göre bir şey üretiyor şaşılacak şey

Hangisini oldunuz? Bir de ne kadar zaman önce? Aslında ben erkeklerde isteksizlik, cinsel ereksiyon problemi olur diye duydum
Biontech oldum 9 ağustos ilk doz 30 ağustos ikinci dozu oldum. Eşimde 4 dozu 30 ağustosta oldu. İlk iki dozu sinovac son iki dozu biontech oldu. İkimizde de bir cinsel sorun olmadı hatta eşim eskisi gibi yine çok istekli günde üç defa desem hayır demez

Rabbim eksikligini göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…