• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asi, inaççı ve söz dinlemez bir cocuğum var ne yapacağım

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
7 yaşında bir kızım var. Bebekliği cok sakin bir çocuktu 3 4 yaşlarından sonra huyu öyle bir değişti ki artık tahammül edemez hale geldim. Cok sakin bir insanımdır asla el kaldırmam, beni cok zorladığı zamanlarda bile sakinliğimi korumaya çalışırım ama asla geçinemiyoruz resmen ben ne desem tam tersini söylüyor asla tamam anne dediğini duymadım. Babasına karşı da böyle kimseyi dinlemiyor, disiplin yok. hava alsın diye gezmeye götürürüz burnumuzdan getirir, heryerde bağırır, ağlar, sokaklarda rezillik çıkarır, asla mutlu olmaz hep bir memnuniyetsizlik. Kıymet bilmeme.. anane babaanne de uzak bize onlar şımartıyor desem. Ben cok üzülüyorum bana karşı da cok asi ve saygısız ben anneme hiç böyle yapmazdım napıcam nasıl baş edicem şaşırdım güzellikle olmuyor, kızıyoruz olmuyor daha da asileşiyor. Evimiz de ayTecrübeli annelerden yardım bekliyorum lütfen☹️

Özelde veya devlette Çocuk gelişim uzmanları var araştırın randevu alın Mutlaka götürün. Bulunduğunuz şehirde devlete bağlı Sağlıklı hayat merkezi varsa internetten arayın gidin ücretsiz faydası olur.

Kardeşi varmı? 3-4 yasından sonra onun hayatını etkileyen büyük bir olay yaşadı mı? taşınma, okul değişikliği, akran zorbalıgı, sizin tartışmanıza şahit olma vs gibi. bir pedagog desteği almanız yararlı olur ancak herşey sevgiyle başlar. önce onu anlamaya calışın, birşeylere tepki olarak bu şekilde davranıyor muhtemelen

Back