Asherman sendromu

Yani bende çok şaşırdım.Ben 5 kez histereskopi oldum ve çok şükür ki hiç enfeksiyon kapmadım.Söylenen cinsel perhiz süresine uydunuz değil mi?Çünkü o şekilde de enfeksiyon olma ihtimali olabiliyormuş.Ben de Yücel Bey e gitmeyi planlıyordum şimdi içime kuşku düştü.Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Canım ben ameliyattan sonra görev yaptığım ile döndüm eşim edirnede ben çorumdayım iki ay boyunca hiç ilişki olmadı. Ayrıca hijyenime de çok dikkat ederim. Ben brükselde iki kez histeroskopi oldum 1. De hiçbir sorun yaşamadım bunda ölüp ölüp diriliyorum hergün sol kasık ağrısı ile uyanıyorum. Her gittiğim doktor başka birsey diyor. Yok adetle geçer bilmem ne iyicd saçmaladılar. Bu başka birsey sanki sol tarafımda bir iğne var vr sürekli batıyor sonra l
Acının arkasından kahverengi leke geliyor içerde biryer kanıyot yani

Sen böyle anlatınca içime sıkıntı giriyo ya insan kendini çaresiz hissdiyo nasıl anlamıyorlar ya işlerine mi gelmiyor başlarından mı savıyorlar acaba.İnsan kime güveneceğini bilemiyo böyle olunca da.Yine de bence çok zaman kaybetmeden Yücel beye git ne olur ne olmaz ciddi bir şey olur Allah korusun.

Bugün yücel bey aradı tahim filmi çektir gel bir bakalım dedi. Tüpte sıvı birikimi gib görünsede cidde enfeksiyon olabilir dedi. Gidince yazarım size de burdan ama inanın canıma tak etti bu kasık ağrısı.

Hadi hayırlısı inşallah.Bekliyoruz.

Yapislik olduğunu nasıl anladiniz ne belirtileri oldu sizde benimde sol tarafimda aşırı ağrı var doktora gidiyorum psikolojik diyor en son gittiğim doktor mantar olmuşsun dedi fakat mantar şeker hastası olduğum icin çok kaparim verilen antibiyotikler ilaçlar ağrıyı kesmiyor böyle bir şey yaşayan var mi aranızda benim uzun zamandır agrım oluyor bazen dayanılmayacak ağrılar oluyor yapisiklik bu ağrıları yapar mi pko hastasiyim doktor usgde yumurta biraz büyümüş dedi acaba o mu yapıyor nereye gideceğimi şaşırdım su ana kadar 10 doktor yalan yok gezdim hiç biri ağrının nedenini bulamadı bu ağrı için histereskopi hsg oldum ama bulunamadı tahlil yapıldı enfeksiyon mantardan başka birşey olmadığını söylediler muayenede ağrı göremiyorum dediler eee peki başka ne olabilir böyle bir durumla karşılaşan var mi cevaplarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…