Asherman sendromu

emina64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
11
0
86
34
Merhaba arkadaşlar bende düşğklerden sonra yapışıklık oluşmuş ve bunun farkına geç varıldı sürekli doktorlar oyaladılsr ilaçla ilaçla bşle adet olamadım bir seneye yakın sonra Afyon’da mehmet Yılmazere gittim iki defa histeroskopi yaptı spiral takıldı birazı açıldı geçen rahim filmi çekildim açılan yerler yine kapanmış üçüncüyü okacaktım doktorun makası arızalanmış bir aya anca gelir dedi şimdi bu alanda iyi bir doktor arıyorum izmir İstanbul Ankara neresi olursa yeterki şu durumdan kurtulayım benim durumumda olup kurtulan hamile kalan oldumu

MERHABA, SIKINTINIZ ÇÖZÜLDÜ MÜ? SANIRIM BENDE DE OLDU YAPIŞIKLIK? HSG OLUCAM BEKLİYORUM..

Merhaba canim bende 4 yildir yapisiklikla ugrasiyorum 9 histereskopi 1 laporoskopi oldum 2 negatif tup bebek denemem car rahimde kalinlasmiyor. Bende cok muzdaribim bu konuda

Tam 1 sene yapışıklıkla uğraştım. Bu konuyla alakalı okumadığım topic kalmamıştır heralde. Bir gün yapışıklık işini çözebilirsem buralara yazacağım demiştim. Heryerde olumsuz tecrübeleri gördüğüm için. 3 ameliyat sonucu yapışıklık işini halletmiş tüp bebeğe başlamış bulunuyorum. Lütfen bu konuda umutsuz olmayın çözülmeyecek bir şey değil Allah’ın izniyle.

Merhaba Zeynep Hanım
Yapışıklık problemini nasıl hallettiniz bizlerle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?Doktor öneriniz var mı dikkat etmemiz gereken şeyler neler?

Bu konuda doktorun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir doktora değil bu işte uzmanlaşmış kişilere gitmenizi tavsiye ederim. Benim ameliyatlarımın ikisni Yücel Karaman yaptı. Tavsiye ederim eğer istanbuldaysanız

Ankara recai pabuccu ve kutay biberoglu. Özellikle operasyonlarda recai hocanın çok iyi olduğunu biliyorum kk da ona ameliyat olanlar vardı inşallah yazarlar

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Yücel Karaman ‘ı bir çok yerde duydum en son sizin yazınızı görünce tekrar bilgi almak istedim.Ay sonu İstanbula gidiyorum nasipse Yücel Beye muayene olacağım.Ben maalesef ki tüp bebek serüvenime ilk başladığım doktorun hatası yüzünden bu durumdayım ard arda 3 hsk sonrası transfer oldum ve sonuç negatif.Sonrasında 4. Hsk deyince sinirlenip başka doktora gittim ve gittiğim dr rahim filmi istedi çünkü adetim miktar ve gün olarak fazlaca azalmıştı eski doktor bu durumu önemsememişti.Sonuç olarak rahim filminde rahmin neredeyse tamamının yapıştığını ve düzelip düzelemeyeceğini bilmediğini söylediğinde doktor dünya başıma yıkıldı sanki.Üstelik en başında tedaviye hiç başlamadan çekilmiş ultrason görüntüme bakıp “bu çok normal bir rahim görüntüsü sizi neden ameliyat etmiş “diye sorunca kan beynime sıçradı çünkü güya rahmin büyüklüğü normalden küçüktü ve ilk doktor beni bu yüzden ameliyat etmişti.Sonrasında maalesef yeni doktorumda 1 hsk artı bir de kontrol hsk daha oldum jel kullanıldı.Şükür ki son adetim de düzelme farkettim tabi rahim filmi çekilmeden anlamk zor.Yücel Beyden umutluyum çünkü şu an ki doktorumda açıkçası önümü göremiyorum.İnşallah ücretler makuldur zira maddi manevi yıpranmış durumdayım.Bütün işlemleri kendi yerinde mi yapıyor?

Bende yapışıklıktan geçen hafta ameliyat oldum yücel hocaya çok iyi geçti dedi daha önce de perde ameliyatı olmuştum ama kürtaj sonrası maalesef yapışıklık oluşmuş. Yücel hocayı tavsiye ederim. Ameliyat sonrası otobüsle 11 saat yol ggittim bir ağrım sızım olması

Evet hepsi Brüksel Tüp Bebek merkezinde oluyor.. benim de başıma gelenlerin çoğu doktor hatalarından kaynaklı ama elden bir şey gelmiyor. Yücel hoca gerçekten iyi ben memnun kaldım

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır ameliyatlar tüp bebek süreciyle uğraşıyorum.Daha 1 yıl olmadı ameliyat olali kötü bir doktora denk geldim ve tekrar ameliyat olmam gerekiyor..Memorial da tüp bebeğe başlayacaktım sanırım önce ameliyat diyecekler bugün doktorum yücel karaman i tavsiye etti .Araştırdığım kadarıyla iyi ama isin maddi kısmı da var .Sol tarafım da yapışıklık var yakın zaman da ameliyat olan arkadaşlar ne kadara oldunuz .

Merhabalar.Tedavinizde bir yol katettiniz mi acaba?Ben de tecrübe ettim ki özellikle yapışıklık konusunda kesinlikle işin ehli insanları arayın.Her büyük merkezde ki her profesör bu işi iyi yapar diye bir şey maalesef yok.Ben tecrübe edindim.

Merhabalar.son ameliyatınızdan sonra hsg çekildiniz mi durumunuz nedir?İnşallah güzel haberler almışsınızdır.

Merhabalar.son ameliyatınızdan sonra hsg çekildiniz mi durumunuz nedir?İnşallah güzel haberler almışsınızdır.
Maalesef güzel haberler veremiyorum ameliyat sonrası hep sol tarafım ağrıdı başka bir doktora gittim rahmin su toplamış dedi adetle geçer dedi ayrıca enfeksiyon da varmış. Şimdi 2. Adetimi bekliyorum istanbula gitmek için çok gecikti maalesef. Bir sıkıntı olduğu bariz ama buradaki doktorlar bulamıyorlar

Üzüldüm canım ya.Ameliyat sonrası enfeksiyon durumu neredeyse standart hale geldi.Enfeksiyona karşı antibiyotik verilmedi mi size ameliyattan sonra?İstanbulda yaşamıyosunuz sanırım.Tekrar Yücel Bey e gitmeyi düşünmüyor musunuz yanlş hatırlamıyorsam ameliyatı onda olmştunuz şu an ki durumunuzun sorumluluğunu onun üstlenmesi gerekir yanlışım varsa düzeltin lütfen?

Ben orda tüp bebek tedavisi gördüm bir dondurulmuş embriyom var. Oraya gideceğim yine mecburen. Bu kez olan durum çok içime sinmedi normalde enfeksiyon kapmamış olmam gerekiyor daha önce kapmadım 10 gü. Boyunca 100lük bir antibiyotik te kullandım ona rağmen enfeksiyon ilerledi.

Seninle özelden yazismistik canım çok üzüldüm bu şekil olma ihtimali var mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…