Asgari ucretle gecim derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneshergundogar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
418
213
53
Merhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Hoş zaten aday adayı bile yok hayatımda
Benim yerimde olsanız siz napardınız?

Merhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama cocuklardan biz baska adam istemeyiz evde dedi
Eşinizden ayrıldınız mı yoksa vefat mı etti ?
(Nafaka durumu için soruyorum)

Haftada 6 gün çalışıyormuşsunuz zaten , ek iş yapacak vaktinizde yok . Acaba kaymakamlığa ya da sosyal yardımlaşmaya mı başvursanız belki birseyler çıkar .

Merhaba
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
Offf hayat çok zor gerçekten, lütfen devletten destek alın, sosyal hizmetlere başvurun veya valiliğe dilekçe yazın, bu durumda sakın evlenmeyi çözüm olarak görmeyin öncelik siz ve çocuklarınız olsun , Rabbim yardım etsin inşallah

Eşinizden ayrıldınız mı yoksa vefat mı etti ?
(Nafaka durumu için soruyorum)

Haftada 6 gün çalışıyormuşsunuz zaten , ek iş yapacak vaktinizde yok . Acaba kaymakamlığa ya da sosyal yardımlaşmaya mı başvursanız belki birseyler çıkar .
Ayrıldım aldatıyodu surekli canıma tak etti
Nafaka odemiyo issiz gucsuzun teki

Ayrıldım aldatıyodu surekli canıma tak etti
Nafaka odemiyo issiz gucsuzun teki
O zaman nafaka da almıyorsunuz .
Gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun.
Annenizle birlikte yaşasanız olmaz mı? Annenizin de düşük bir geliri varmış en azından anneniz faturaları öder bir nebze rahat edersiniz. Tabi anneniz bu durumu nasıl karşılar, kabul eder mi acaba.

Annenizle yasasaniz bir süre
annemin evi bi oda bi salon oraya sığmayız ki hem annem de ben de aynı evde surekli yapamayız
Çaresizliğimden bakıyo kadın yoksa 2 cocuga bakmak da istiyo gibi bi hali yok zaten zoraki bakıyo ben hissediyorum

Merhaba
Anneyle aynı eve cıksanız?Kırayı bolussenız?
Cocukların babaları nerde?Nafaka vs ödemıyor mu?

annemin evi bi oda bi salon oraya sığmayız ki hem annem de ben de aynı evde surekli yapamayız
Çaresizliğimden bakıyo kadın yoksa 2 cocuga bakmak da istiyo gibi bi hali yok zaten zoraki bakıyo ben hissediyorum
Sız calısıyrsınuz cocuklar okulda.Yanı ne ara görusceksınız de aynı evde sorun cıkacak?Aksamdan aksama katlanamayack durumda mısınız bırbırınıze?
2 cocuk okulları yeme ıcme 2500 tl mumkun değil yetmez yanı.

Annem kiracı değil 1+1 evi var babamla ayrılınca almıstı evi
Ben kiradayım
Orayı kıraya verıp sıze tasınsa.Yanı sız dusunmussunuzdur bunları tabı ama.
Belkı fıkır olur dedım bılemedım.
Allah yardımcınız olsun:dua:

Orayı kıraya verıp sıze tasınsa.Yanı sız dusunmussunuzdur bunları tabı ama.
Belkı fıkır olur dedım bılemedım.
Allah yardımcınız olsun:dua:
Tabi dusunduk teklif ettim ama oralı olmadı ben kurulu duzenimi bozamam cocuklarına bedava bakıcı oldum haftada 6 gun daha yetmiyomu sana dedi

Annenizle aynı evde yaşayın..O kendi evini kiraya verip size taşınsin temelli değil bir süreliğine. Hem kirageliri olur hem oturduğunuz evde kirayı bölüşürsünüz..başka yolu yok bence. Yetmemesi coo nirmal her şey ateş pahasi..size ve cocuklsriniza da üzüldüm. Dolap boş demeniz çocukların sağlıklı şartlarda yaşayamıyor oluşu beni üzdü

Tabi dusunduk teklif ettim ama oralı olmadı ben kurulu duzenimi bozamam cocuklarına bedava bakıcı oldum haftada 6 gun daha yetmiyomu sana dedi
Eşinize yasal olarak bağlanan bir nafaka var mı?
İşsiz güçsüz tamam ama illa bi şekilde cep harçlığı vardır adamın.
İnsan olsun aylık çocuklarına 300 500 ne veriyorsa versin.
Sonuçta kendiniz yapmadınız çocukları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back