- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
okonularda geri dönüş olmaz bu saatten sonra..ben duymadım türkçe okunacak vaadiniiyi hoşta ak partiye para için oy vermiyor ki halk çoğu dini özgürlükleri elden gideceğinden korktuğu için oy veriyor chp halktan parayla oy alabileceğini sanıyorsa yanılıyor önce iktidara gelirse başörtüsü imam hatip ezan gibi şeylerin yasaklamama olayında güven versin, nitekim bi takım chp vekil adayları yok ezan türkçe okunacak yok hoparlörden okunmayacak gibi vaatler veriyorlar.
chp isteseydi iktidarda olurdu gerektiği kadar muhalefet yapmadı mhp de aynı şekilde gerçi mhp bu konuda daha pasif..bu halk açlıktan sürünür sıkıntı etmez yeter ki dini ne dokunma , chp bu yüzden iktidar da değil.
bir vekil adayı demişti ezan hoparlörden okunmayacak canlı okunucak , yani istanbul gibi gürültülü yerde ezan nasıl duyulur ki ? direk ezan yasaklanacak demiyor da canlı okunucak diyor sen anla :)okonularda geri dönüş olmaz bu saatten sonra..ben duymadım türkçe okunacak vaadini
siz o şekilde söylüyorsunuz ama başbakan 2033 de büyük şehirlerde ve özellikle istanbulda büyük güvenlik sorunları yaşanacağını söyledi..nedenide en başta işsizlik..suriyeli halk geldiğinden beri ülkemizde 400 bin suriyeli bebek dünyaya gelmiş,halk suriyeliyi istemiyor,1 günlük yevmiye 100 tl ise suriyeli mecbur olduğundan 20 tlye aynı işi yapıyor..halk bunu istemiyor ekmeyi paylaşmayı..asgari ücret zaten 1100 tl ünüversite mezunları asgari ücretle mağazalarda marketlerde çalışıyorbu halk açlıktan sürünür sıkıntı etmez yeter ki dini ne dokunma , chp bu yüzden iktidar da değil.
evet yapamadıklarından herkes hem fikir zaten e başta kılıçdaroğlu olunca o kadar olur.chp isteseydi iktidarda olurdu gerektiği kadar muhalefet yapmadı mhp de aynı şekilde gerçi mhp bu konuda daha pasif..
böyle şeyler olmaz ülkede ,ben kendimi bildim bileli ezan arapça olarak okunuyor hoparlörle..bir ara hoparlörle okumak günahmı tartışması yapılmıştı:)bir vekil adayı demişti ezan hoparlörden okunmayacak canlı okunucak , yani istanbul gibi gürültülü yerde ezan nasıl duyulur ki ? direk ezan yasaklanacak demiyor da canlı okunucak diyor sen anla :)
istemiyorlarsa oy vermezler işte haziranda görürüz :)siz o şekilde söylüyorsunuz ama başbakan 2033 de büyük şehirlerde ve özellikle istanbulda büyük güvenlik sorunları yaşanacağını söyledi..nedenide en başta işsizlik..suriyeli halk geldiğinden beri ülkemizde 400 bin suriyeli bebek dünyaya gelmiş,halk suriyeliyi istemiyor,1 günlük yevmiye 100 tl ise suriyeli mecbur olduğundan 20 tlye aynı işi yapıyor..halk bunu istemiyor ekmeyi paylaşmayı..asgari ücret zaten 1100 tl ünüversite mezunları asgari ücretle mağazalarda marketlerde çalışıyor
neden bence davutoğlundan eksiği yokevet yapamadıklarından herkes hem fikir zaten e başta kılıçdaroğlu olunca o kadar olur.
öyle vaat veren vekili başa getirsen olur.böyle şeyler olmaz ülkede ,ben kendimi bildim bileli ezan arapça olarak okunuyor hoparlörle..bir ara hoparlörle okumak günahmı tartışması yapılmıştı:)
ondan biri başbakan biri küçük enişte :)neden bence davutoğlundan eksiği yok
ben oy veren ünüversiteli arkadaşlarlada konuştum sizin dediğiniz gibi memnun değiller işsizlikten kız tesettürlü artık iş başvuru kağıtlarını kapı altlarından atıyormuş tanıdığın yoksa arkan yoksa büyük ihtimalle işsizsin..bu nedenle sırf iş için akp kadınkollarında ücretsiz çalıştığını ama onların gerçekten kendi içlerinden olanlara iş konusunda öncelik tanıdıklarını anlattıistemiyorlarsa oy vermezler işte haziranda görürüz :)
onlar önce öyle diyorlar inan sandığa gidince yine ak partiye oy veriyorlarben oy veren ünüversiteli arkadaşlarlada konuştum sizin dediğiniz gibi memnun değiller işsizlikten kız tesettürlü artık iş başvuru kağıtlarını kapı altlarından atıyormuş tanıdığın yoksa arkan yoksa büyük ihtimalle işsizsin..bu nedenle sırf iş için akp kadınkollarında ücretsiz çalıştığını ama onların gerçekten kendi içlerinden olanlara iş konusunda öncelik tanıdıklarını anlattı
lütfen başkanlığa hazır oturdu dindarsan elini vicdanına koy tartıda hata yapma bak günahtır:)ondan biri başbakan biri küçük enişte :)
herkes ektiğini biçer ümit dünyası,ben akp ile hiç ilgisi olmayan her akşam içen vs belirli yerlerdeki insanların esnaf yada memur vs sadece hükümetten destek ve yakınlık için oy verdiğini biliyorum..onlar önce öyle diyorlar inan sandığa gidince yine ak partiye oy veriyorlar
aynen öyle zaten akpartinin kurulusundan kisa süre sonra tek basina iktidar olmasida bu yüzden zaten.bu halk açlıktan sürünür sıkıntı etmez yeter ki dini ne dokunma , chp bu yüzden iktidar da değil.
kurtuluş savaşı Atatürk önderiliğinde kazanıldı,sen kürtsün,sen türksün sen alevisin desydi kazanılmazdı..bu dönemde bal tutan parmağını yaladı yalanmı?amacından uzaklaştıaynen öyle zaten akpartinin kurulusundan kisa süre sonra tek basina iktidar olmasida bu yüzden zaten.
olay yine dine geliyor ama, kurtulus savasinida her vatandas ne kadar farkli olsada kimlik konusunda, yinede iman birligiyle kazandi. bu ülkede dine önem veriliyor bu sabit! dediginiz gibi chp isterse dünyalari vaadetsin yinede ezan basörtüsü cami hassasiyeti yüzünden ka-za-na-maz...
ha diyecekler ki o eskide kaldi chp degisti..
yok bence degismedi ki bunu bazilari cok net dile getiriyor zaten yeri gelince..
benim başörtüm yok namazımı kılar orucumu tutarım,nasib olurdu helal para ile hacca gitmek gitmekte isterim..din kimsenin adının altında değil,hele halka bin tl yi reva görüp yediği önünde yemediği arkalarında olanın hiç değil..aynen öyle zaten akpartinin kurulusundan kisa süre sonra tek basina iktidar olmasida bu yüzden zaten.
olay yine dine geliyor ama, kurtulus savasinida her vatandas ne kadar farkli olsada kimlik konusunda, yinede iman birligiyle kazandi. bu ülkede dine önem veriliyor bu sabit! dediginiz gibi chp isterse dünyalari vaadetsin yinede ezan basörtüsü cami hassasiyeti yüzünden ka-za-na-maz...
ha diyecekler ki o eskide kaldi chp degisti..
yok bence degismedi ki bunu bazilari cok net dile getiriyor zaten yeri gelince..
niye desin ki ? vatan sözkonusuydu diyemezdi zaten! deseydide halk onu dinlemezdi savas kaybedilse komutan mi cok zarar görürdü halk mi ? suan bir savas ciksa erdogan der mi ?? ben söyleyim demez herzaman dedigi gibi gün birlik günüdür derkurtuluş savaşı Atatürk önderiliğinde kazanıldı,sen kürtsün,sen türksün sen alevisin desydi kazanılmazdı..bu dönemde bal tutan parmağını yaladı yalanmı?amacından uzaklaştı