Asetonsuz oje çıkartıcı

eburc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
55
13
88
Tırnağımdaki yıpranmada oje ve asetonun payı büyük. Bu ara oje kullanamaz oldum. En aza indirerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Asetondan kaynaklı yıpranmayı ortadan kaldırmak için araştırdım. Asetonsuz oje çıkartıcı varmış. Asetonsuz oje çıkartıcı kullanan var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz alternatif başka bir ürün?

Ben kullanmıştım ama marka hatırlamıyorum. Uzun süre önce kullanmıştım. Pek iyi temizlediğini söyleyemem. Ojeyi çıkarmak için çok uğraşmak gerekiyordu. Çok bilinen markalardan biriydi ama hatırlamıyorum şimdi. Önerim düzenli manikür. O zaman tırnaklar daha sağlıklı uzuyor.

gia paris die bi markanın asetonunu kullanıyorum 6.buçuk tl ye almştım cook uzun süre kullanıyorum ekonomik kullanışlı kapak daha ne olsun reklam yaptımm yahu kötü içerige basmayın:18:

Eklentiler

• $20120717_113011.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 399

ben protez tırnak yaptırırken kullandım yağlı gibi

ben flormarın oje çıkarıcısını kullanıyorum 2. şişemi bitirmek üzereyim kokusuda güzel sonuç olarak ben memnunum

Watsonstan almıştım hiçbir işe yaramıyor. Yani ojeyi silmiyor. Flormarınki kısmen daha iyi ama asetonun yerini tutmuyo özellikle koyu oje silmek bir işkence. Simliye girmiyorum bile.

Watsonstan almıştım hiçbir işe yaramıyor. Yani ojeyi silmiyor. Flormarınki kısmen daha iyi ama asetonun yerini tutmuyo özellikle koyu oje silmek bir işkence. Simliye girmiyorum bile.

mavala nın asetonsuz oje çıkarıcısı çok ii temizliyo eczanelerde bulabilirsin yalnız biraz yağlı gibi ama koyu renk(mora bakan mat koyu gri) iki kat ojemi rahatlikla temizledim

Son düzenleme:
Artdeco nun aldim ben bugun. Cok guzel temizledi normal asetondan bi farki yok. Hen protez tirnak yaptirdim yeni onun icin almistim hicbir zarar vermedi. Kendimi bildim bileli tirnak yiyen biri olarak renkli ojelerim var artik. İlk defa kendime oje surdum cok mutluyum

Ben bir süredir şelale asetonsuz oje temizleyici kullanıyorum 2 şişe bitirdim şimdi gene ondan alacağım çok memnunum sizede tavsiye ederim . Hem güzel çıkartıyor kötü değil hemde hoş kokuyor . Daha önceden parmex aseton kullanıyordum onun kadar güzel çıkarmasada bence bazı asetonlardan kat kat güzel temizliyor . Hemde zarar vermiyor .

canım bende asetonsuz oje cıkarıcı kullanıyorum watsonstan aldım hemde cok güzel cıkarıyo ve de fiyatı gayet uygun 2 tl falandı. ismi cosmoshop

Protez tırnak'ta aseton yasak mı ?asetonsuz oje cıkarıcı mı kullanmak gerekiyor illa.Yarın jel yaptıracagım da vazgecmek üzereyim cok detay var ya yok her ay bakım yok aseton yasak deterjana degmesin yasak. hersey yasak takma tırnak gibi

watsonsta satılıyor çok güzel çıkarıyor ben kullandım kokusuda fena değil asetondan iyi gerçekten..

Maxwell diye bir markanın asetonsuz oje çıkartıcısını aldım en son gayet güzel çıkarttı ama parlatıcıyı yani koyu renkte nasıl olacak bilmiyorum ama fena değil asetondan iyidir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…