Tırnağımdaki yıpranmada oje ve asetonun payı büyük. Bu ara oje kullanamaz oldum. En aza indirerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Asetondan kaynaklı yıpranmayı ortadan kaldırmak için araştırdım. Asetonsuz oje çıkartıcı varmış. Asetonsuz oje çıkartıcı kullanan var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz alternatif başka bir ürün?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asetonsuz oje çıkartıcı
- Konu Sahibi eburc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben kullanmıştım ama marka hatırlamıyorum. Uzun süre önce kullanmıştım. Pek iyi temizlediğini söyleyemem. Ojeyi çıkarmak için çok uğraşmak gerekiyordu. Çok bilinen markalardan biriydi ama hatırlamıyorum şimdi. Önerim düzenli manikür. O zaman tırnaklar daha sağlıklı uzuyor.
ben protez tırnak yaptırırken kullandım yağlı gibi
- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
Kastor yağı diye bişey duymuştum, aseton benim de trnak kenarlarımı çok kurutuyor, kastor yağını araştırabilirsin
burada da bi kaç bilgi var :
Oje nasıl çıkarılır? - UZMANTV
burada da bi kaç bilgi var :
Oje nasıl çıkarılır? - UZMANTV
Watsonstan almıştım hiçbir işe yaramıyor. Yani ojeyi silmiyor. Flormarınki kısmen daha iyi ama asetonun yerini tutmuyo özellikle koyu oje silmek bir işkence. Simliye girmiyorum bile.
mavala nın asetonsuz oje çıkarıcısı çok ii temizliyo eczanelerde bulabilirsin yalnız biraz yağlı gibi ama koyu renk(mora bakan mat koyu gri) iki kat ojemi rahatlikla temizledim
Son düzenleme:
Ben bir süredir şelale asetonsuz oje temizleyici kullanıyorum 2 şişe bitirdim şimdi gene ondan alacağım çok memnunum sizede tavsiye ederim . Hem güzel çıkartıyor kötü değil hemde hoş kokuyor . Daha önceden parmex aseton kullanıyordum onun kadar güzel çıkarmasada bence bazı asetonlardan kat kat güzel temizliyor . Hemde zarar vermiyor .
- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
- 13 Temmuz 2012
- 788
- 41
- 118
Tırnağımdaki yıpranmada oje ve asetonun payı büyük. Bu ara oje kullanamaz oldum. En aza indirerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Asetondan kaynaklı yıpranmayı ortadan kaldırmak için araştırdım. Asetonsuz oje çıkartıcı varmış. Asetonsuz oje çıkartıcı kullanan var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz alternatif başka bir ürün?
watsonsta satılıyor çok güzel çıkarıyor ben kullandım kokusuda fena değil asetondan iyi gerçekten..