• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aseton olmadan ojeyı cıkarmak ....

bnde kendım buldm bu yontemı zemuszemus cırkn surduum zamn ojeyı cıkarmak ıcın yapıyorm asetonla ugrasmıyorm:D:D:D:D

ekleme yapıyım aseton kadar ıyı yapmıyo tabı kenarlarda fln kalıyo ojeyı cıkardıktan sora baska bı oje surmıceksen ıyı bı uygulama deıl...

bi keresinde mecbur kalmıştım bu yola ama malum aseton kadar iyi sonuç vermiyor o ayrı

bordo, mor gibi koyu renklerde illa kenarlarda kalıyor ya :))

bende arada asetonumu çantama koymayı unuturum. o zamana bu yöntemi uygularım. ama tümden çıkarmayı hiç denemedim.oje tazelemek adına yaptım hep. kırmızıda başarılı olurmu onunda bilemiyorum doğrusu(((

bende arada asetonumu çantama koymayı unuturum. o zamana bu yöntemi uygularım. ama tümden çıkarmayı hiç denemedim.oje tazelemek adına yaptım hep. kırmızıda başarılı olurmu onunda bilemiyorum doğrusu(((

kırmıızıı mı ays bilmıom ki cnm ya ben kırmızı sürmem hiç bayanssulusmile

bizim bi ark var asetonsuz gezmıyor :) kız evli sabah sürüyor akşam eve gitmeden cıkarıyor :)))
bi gun neden dedim cıkarıyorsun her gün her gün :)

nese işte anladınız siz onu evli ya işte ondan evde uğraşmaya zaman olmuyormuş delikafadulden

yok ya ben denedim bunu amanında
daha bu yazıyı okumamıstım.,tam cıkmıyo daha kötü bir hal alıyo

evetde tırnaklrın etrafındaki etler berbat olmazmı ojeler dağılır çıkarcaz diye her tafaı dağıtmayalım

Back