• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Aseton ile Ucuga Care

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Y.aMu_G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
29
0
86
34
Hollanda
ucuklardan kurtulmak icin bi yontem duydum.
Ucugu hissettigin anda ucugun ustune aseton surcekmissin, biraz yakiyor ama geciriyor. ne kadar tehlikeli oldugunu tam olarak bilmiyorum. Ben kendim de cok denedim, gercektende yariyo. benim dudagim da cok ucuklardi ama uzun suredir ucuklamiyo.
:1rolleyes: benden bi tavsiye:1rolleyes:

Bence kimse denemesin...Her duyduğunuzun güvenilirliğinden emin olmayın o kadar arkadaşlar...

Bende Tahta Kaşigin Isitilip Sicak Sicak Uçuk çikacak Bölgeye Basilmasini Duymuştum Ve Denedimde Sürekli Uçuklarim çikardi Ama Bu Olaydan 1 Kaç Gün Sonra üst Dudağimi Tamamen Uçuk Kapladi Yüzüm şişti Ve Ağridi Acilen Doktora Gittim Doktor Bile Bu Ne Böyle Demişti Bence Denemeyin Böyle şeyleri Mutlaka Zarari Oluyor

tahta kasigi bende duymustum, ama bende yaramadi, ben bu aseton olayini yeni duydum zaten daha 1 veya 2 ay oluyo. bende cok ucuk ciktigi icin nefret ederim uculardan. hep bi caresin bakmaya calistim. sonunda asetonu duydum ve denedim. biraz yakiyo ama gercekten de geciriyo. 1,2 dk. tutmaniz yeterli oluyo. hemen geciriyo izi fln da kalmiyo. ben simdi halimden cok memnunum. asetonu pamuga surun ve ucunuzun ustune biraz bastirin.

evet arkadaşlar bende duydum. uygulayanlar çok memnun. deneyin sizde rahat edin.

ben de sivilcelerime sürüyorum asetonu kurutuyor yan etkisini görmedim şimdilik

arkadaşlar bende uçuk çok çıkar, ne kadar uçuk ilacı kullandıysam fayda etmedi :çok üzgünüm:
son çıktığında SARMISAK sürdüm birkaç saat arayla, ve uçuk bi gecede söndü :dance: herkese tavsiye ederim hem de evde sürekli bulunan doğal bi malzeme :teytey:

ayy arkadaslar denemeyın boyle seylerı eger ucugun varsa alacaksın eczaneden "zoviraks" sureceksın ucuguna.
benım doktorum ucugun aslında zannedıldıgı kadar basit bişi olmadığını söyledı elımızle ucuga dokunduktan sonra elımızı hıc bır yere surmememız gerekıyormus.hatta doktorum kardesının de ucugun cıktıgını ve kardesını uyarmasına ragmen ellerını yuzunde gezdırdıgınden kardesı yüz felci gecırmıs. sakın ucuğu hafife almayın derım.denemeyın boyle seylerı.a.s.

arkadaşlar bende uçuk çok çıkar, ne kadar uçuk ilacı kullandıysam fayda etmedi :çok üzgünüm:
son çıktığında SARMISAK sürdüm birkaç saat arayla, ve uçuk bi gecede söndü :dance: herkese tavsiye ederim hem de evde sürekli bulunan doğal bi malzeme :teytey:

evet bende aynısını denedim ve geçti hatta şimdi gene sürmeyi düşünüyorum uçuğum gene çıktı üff çok sinir bşey yaa bundan sonsuza dek kurtulmanın bi çaresi yokmu ki..:roflol::roflol:?

ay arkadaşlar aseton sert tırnakları bile berbat ediyo nası hassas bi bölgeye sürebilirsiniz ya. eczanede uçuk kremleri var ondan kullanın.

aseton hiç duymadım fakat kulağa hiçte iyi gelmiyor uçuk virütik bir hastalık çünkü...
o virüs alındıysa artık kanımızda hep kalıyor ancak ne zaman bağışıklık sisteminiz güçsüzleşirse o zaman ortaya çıkıyor.

Uçuk için kullanmadığım krem kalmamıştı ta ki sirkeyle tanışıncaya kadar.
Şimdi ne zaman uçuk çıksa gece yatmadan evvel uçuğun üstüne sürüyorum bayağı bir yakıyor (gerçi asetonda yakıyordur mutlaka) sabah kalktığımda uçuk bayağı bir iyileşmiş oluyor 1-2 gün devam ettiğim zaman tamamen iyileşiyor.

Eskiden uçukların izleri kalırdı ağzımın kenarında koyu koyu gölgeler.. artık onlarda olmuyor çünkü çıkar çıkmaz basıyorum sirkeyi yakıyor ve uçuk kayboluyor.. yara oluşmayınca izlerde geçti haliyle. yerimseniben

ayy arkadaslar denemeyın boyle seylerı eger ucugun varsa alacaksın eczaneden "zoviraks" sureceksın ucuguna.
benım doktorum ucugun aslında zannedıldıgı kadar basit bişi olmadığını söyledı elımızle ucuga dokunduktan sonra elımızı hıc bır yere surmememız gerekıyormus.hatta doktorum kardesının de ucugun cıktıgını ve kardesını uyarmasına ragmen ellerını yuzunde gezdırdıgınden kardesı yüz felci gecırmıs. sakın ucuğu hafife almayın derım.denemeyın boyle seylerı.a.s.

aynen katılıyorum bize üniversitede hocamız sölemişti,oradaki uçuğa herpes simplex diye bir mikroorgazma sebep oluyor, elinizi oraya dokundurdktan sonra hemen yıkamanz gerekıyor hatta dokndurmayn nıye dokunuyorsunz yasakkelime :D bide sürekli nüksediyorsa mtlaka krem kullanılmalı, uçuk deyip geçmemek gereka.s.

Back