Asel isminin yanına ikinci isim

Peki Balım nasil en azindan soylerken ne olduğunu biliyoruz .

Ay canım ağzına elıne sağlık ne güzel bılgıler vermıssın

Yahu ben sanki en güzel ismi ılk kızıma vermısim gibi hıseedıyorum. Bu kızıma bı ısım bulamadık ya hahaha çocuk ısimsiz kalacak :)

Asel tek basina guzel bence
Ikinci isim cocuklari okuma yazma ogrenirken delirtiyor
Birde ogretmen israrla sevmedigi ismi soylerse zor oluyor

Teşekkür ederım kızlar hepsını tek tek degerlendırıcem :)

Biz kızımıza Miraç Asel ismini koyacağız inşallah :) burada fazlaca eleştiri aldım Miraç erkek ismi asel de sıktı falan diye ama Asel'i ilk kez duydum çok hoşuma gitti :)
Bir de şu detay var; Asel kelimesi Muhammed surasinde "enhârun min aselin" olarak yani "baldan ırmaklar" şeklinde geçiyor. Asel kelimesi tam olarak "bal" anlamında :) Bebeğiniz hayırlı olsun adı gibi baldan olsun :)

Miray Asel koyduk canım :)

Ne oldu bizim Ayşelere, Fatmalara, Zeyneplere ? ..Anlamları güzel olan ama zor söylenen isimler türedi..
İlla klasik mi olması lazım anlamını sevdiğim hiç kullanılmamış bir kelime de türetebilirim. Eskiden bi isim illa var mıydı yani efendimizin ismi de hiç yoktu kullanılmazdı dedesi o anlamı yakıştırdı Allah malum etti onu verdi isim olarak. Bu kadar sabit fikirli olmayın yenilik zararlı birşey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…