- 23 Nisan 2021
- 526
- 324
- 33
- Konu Sahibi -mathilda-
Arkadaşlar merhaba buraya daha önce bu ve benzeri şekillerde defalarca konu açtım. Hiçbir şekilde bir çözüm yolu bulamadım. Ben bu adamı çözemedim anlayamadım hoş çözsem ne olacak o da ayrı mesele. Ben 5 senelik güya evliyim. Bir de yavrum var. Şöyle ki evliliğimizin başımdan beri hatta nişanlıyken bile kocam bana hep uzaktı cinsellik anlamında. Yani bir erkekten beklenen şekilde bir yaklaşım hiç göremedim. Balayında bile bir haftada bşr kere birlikte olduk. Sadece cinsellik yatakta değil normal evin içinde dılarda ki davranışları bile bir kadına karısına yaklaşır gibi değil. Ne bileyim bir sarılma öpme koklama dokunma vs yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bununla ilgili çok defalar konuştum başlarda hep inkar ediyordu bahaneler buluyordu yok nişanlılık sürecinde yaşanan aksilikler sonra iş yerindeki yoğunluklar sonra işte aramızdaki kavgalar çocuk oldu çocuğa ikimiz baktığımız İçin yorgunluklar morelim bozuk yok canım sıkkın vs vs hiç donu gelmedi. Sonra bşr ara kabul etti tedavi olacağım dedi doktora bile zorla ben teşvik ettim yani kendi kendine bir erkek bunu onur edip gitmez mi birşeyler yapmaya çalışmaz mı ona da iki gün gitti üçüncü gün bıraktı hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Eskiden ayda yılda bir benim yanaşmamla görev gibi yapıyordu çocuktan sonra artık hiç olmamaya başladı son 10 aydır bir kere ilişki yaşandı. Artık karşısına geçip ya sen neden böyle yapıyorsun benim yerimde başkası olsa seni 50 kere aldatırdı ben artık dayanamıyorum dedim yine işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben ne yapayım arkadaşlar boşansam yavruma kıyamıyorum bu şekilde de hayat geçmiyor yani sadece cinsellik olmasa koca gibi davransa normal hayatta belki bir şekilde günler geçer ama sürekli bu anormal hayatı düşünüp kahroluyorum. Kanser olucam kesin. Sanki benim kocam değil de çocuğum gibi davranıyor sosyal hayatta da bir sohbeti yok muhabbeti yok fikir alışverişi yok esprisi eğlencesi yok. Aklı 10 ruhu 80 yaşında gibi davranıyor hep annesi gibi onu yönlendirmemi nazlamamı pohpohlamamış istiyor. Yani bir erkeğin aslında karısına yapması gereken şeyler. Çocuk gibi küser trip atar Naz yapar… ben nasıl birşeyin içindeyim sinir hastası oldum artık . Kimseye diyemiyorum derdimi lütfen birşeyler söyleyin…