Asansörde 'Sen in görümcem binecek' kavgası...

zxshermine

Nirvana
Pro Üye
16 Haziran 2011
14.851
62.195
Karabük’te, 43 yaşındaki Süheyla G., kapasitesi dolduğu gerekçesiyle dışarıda kalan görümcesinin binip, inmesini istediği asansördeki Hamdi Y. İle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf karakolluk oldu. Asansörde yaşanan kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Kayabaşı Mahallesi’nde kule asansörde meydana geldi. Karabük Belediyesi tarafından kentin en yüksek tepesine yaptırılan 12 ve 6 kişi kapasiteli 40 metre yüksekliğindeki kule asansörleri kullanarak evlerine gitmek isteyen 2 kadının haricinde 39 yaşındaki Hamdi Y., eşi Tülin Y. İle, Süheyla G.’de 7 yaşındaki kızı ile birlikte asansöre bindi.

İŞTE O ANLAR

İddiaya göre, Süheyla G., kapasitesi dolduğu için görümcesinin asansöre binemediğini görünce Hamdi Y.’ye, ” Asansördeki herkes bayan. Görümcem binecek, sen ineceksin” diyerek asansörden inmesini istedi. Karşı çıkan Hamdi Y. İle Süheyla G. tartışmaya başladı. Asansör dışında kavgaya dönüşen tartışmada ellerinde poşet bulunan Hamdi Y., Süheyla G.’nin kolundan ve başından tutup demir korkuluklara iterek sıkıştırdı. Hamdi Y.’nin eşi araya girerek kavgayı ayırırken Süheyla G.’nin 7 yaşındaki kızı ise ağlayarak elleriyle Hamdi Y.’ye vurmaya çalıştı. Asansördeki kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine gelen polis, şikayet üzerine her iki tarafı da karakola götürdü. Karakolda ifadelerinin ardından Hamdi Y, ile Süheyla G., serbest bırakıldı.

http://www.milliyet.com.tr/asansorde-sen-in-gorumcem-gundem-2092864/

Kadınlar kulübünde genelde anlaşamayan gelin görümce diyaloglarına alışıktık. Bu ise biraz farklı. Görümcesi asansör e binemediği için kavga çıkaran bir gelin haberi.

İnip bir sonraki asansörü beklemek yerine , " hepimiz kadınız , sen in " demek hangi mantığın sonucu ?

Benim kocama böyle diyecek biri, parçalarım o paçozu.
Milletteki egoya bak. Sen ineceksin görümcem binecekmişmişmişmiş.

Asansör kamerasındaki görüntüde , adam duruma çok şaşırmış gözüküyor. Sonrasında olayın arbedeye dönmesi hoş olmamış tabi.

deyze kaç km gidiyo bu asansör

bir dahaki 2 nolu sefer sayılı asansörmosa binerdiniz

Son düzenleme:
Iyi olmus desem suç demesem ayri bisey ne diyim ki :) cok problemse inip kendi beklemeliydi gorumcesiyle asansorden adam indirmeye calismak nedir ya

zombiler diyarından sevgilerle.. herkes mafya, herkes öncelikli, herkes haklı.. geçen gün hastane asansörüne bindim ki ilk binen de bendim, benden sonra akın ettiler asansöre.. artık kapı kapanmıyor ama hala içeri ilerlemeye çalışan amcanın arkadaşlarına yorumu "geçen gün de böyle oldu 45 dakika kaldık ama olsun gelin gelin sığarız".. üstelik bunu gülerek söylüyor.. içerideki koku bombasına mı söyleneyim, insanların arsızlığına mı söyleneyim bilemedim.. kendimi dışarı zor attım..

ben bu haberde adamın yerinde olsam arkadan iter çıkartırdım teyzeyi görümcesiyle beklerdi saksı gibi :)

Sadece küçük kızın korkmasına üzüldüm, yetişkinlerin abuklukları yüzünden olan yavrucaklara oluyor.

Ulkemizne hale gelmis. Adamin biri kucuk kizin ve karisinin yaninda bir kadina siddet uyguluyor ulkemiz kadinlari da bunu hakli goruyor.
Sonra bdvde kocan seni dovmus ama sende de suc var diyenlere parliyorlar.
Koca dovemez ama elin adami hakederse dover oyle mi?
Kadini yumruklayan otobus soforune de benzer yorumlar yapildi.
Siddet ne kadar mesrulasmis inanilir gibi degil. Git gide memleketim insanlarindan soguyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…