AŞAMIYOorum BuNU

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Merhaba biliyorum bu tarz konu bdv de defalarca açıldı,ama dertleşmek istedim yaşım 30 ve bugüne kdr hiç bir ilişkim yürümedi, karşı tarafa bende bi hatamı var diye sorduğumdanise yok diyorlar, Zaman'ı gelmemiş kısmet kader filan diyemiyorum artık çok bunaldım...

Karşı tarafı çok mu pohpohluyorsunuz. Onların isteklerine göre şekil alıyorsunuz ?
Erkeklere hiçbir zaman tamam cepte izlenimi vermemek lazım. Kaybetme korkuları her zaman olmalı.

Hayatınızda yolunda gitmeyen tek şey ilişkiyse eger bu kadar büyütmektense olaya pozitif yönden bakın: başka bir derdiniz yok ( sağlık, aile...)
Ben de 6 ay öncesine kadar aynı derdi hayatımın odak noktası yaptım. İşimde de başarısız oldum. Şu an hala dinlenme aşamasındayım. İnsan elindekilerin kıymetini kaybedince anlıyormuş. Şu an tekrar işim olsaydı, o kadar emeğime yazık etmeseydim de tek derdim ilişkimin yürümemesi olsaydı diyorum.
Olaya hayırlısı buymuş diyerek bakın. Yoksa gerçekten mutsuzlukla debelenirsiniz.
Sevgiler

Ne kadar diyemesende durum bu işte. Herşey nasip kısmet.

Bir de devir kotu insanlar eskiden ne zor kosullarda yuva kurmuslar.Ama bu devirde kimse rahatindan taviz vermek istemiyor bencillik hat safhada.Iyi kosullarda bile sikinti cikartiyorlar.Bir de secici oldugunuz icin olabilir kimileri iliskisi olsun diye onemsemiyor.

Kızlar alıntı yapamıyorum, mobildenim wifimde yavaş, biraz önce 2017 de açtığım konuya baktım aman allahım bi insanın hayatı hiç mi güzel gitmex bu arada karşı tarafı çok pohpohlamıyırum, sağlığım terinde şükür evet ama olmuyor işte sevgisiz zaten ailesiz büyüdüm çokmu şey istiyorum anlamıyorum ki

bende 25 yaşındayım. al benden de o kadar. bi de üstüne o kadar asosyalim ki, olduğum şehirde hiç arkadaşım yok. sıkılmaktan sıkıldım. loserlıkta derece yaptım.
Konu dışı mesaj olacak ama bütün konularınızı silmişsiniz neredeyse.

Konu sahibi şuan ne durumdasınız evlendiniz mi ?

Biraz tırnaklı ol her dediklerine okey deme bak o zaman nasıl kıymetin biliniyor ama biraz yapı meselesi.

kk ya uye olmadan once 33 yasinda bekar mutlu neseli takiliyordym simdi ufaktan evde kalmisim da haberim.yokmusa gelmek.uzereyim

33.5 yaşindayim benim de ilişkilerim uzun sürmüyor canim evliliğim flörtle beraber 6 yil iki ay sürdü. Bir ilişkim ayril bariş 16 ay sürdü bir ilişkim 10 ay bir ilişkim 9 ay en uzun süren bunlardir. Ben de de sikinti var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…