Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AŞAMIYOorum BuNU
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlenememek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
Hayatınızda yolunda gitmeyen tek şey ilişkiyse eger bu kadar büyütmektense olaya pozitif yönden bakın: başka bir derdiniz yok ( sağlık, aile...)
Ben de 6 ay öncesine kadar aynı derdi hayatımın odak noktası yaptım. İşimde de başarısız oldum. Şu an hala dinlenme aşamasındayım. İnsan elindekilerin kıymetini kaybedince anlıyormuş. Şu an tekrar işim olsaydı, o kadar emeğime yazık etmeseydim de tek derdim ilişkimin yürümemesi olsaydı diyorum.
Olaya hayırlısı buymuş diyerek bakın. Yoksa gerçekten mutsuzlukla debelenirsiniz.
Sevgiler
Ben de 6 ay öncesine kadar aynı derdi hayatımın odak noktası yaptım. İşimde de başarısız oldum. Şu an hala dinlenme aşamasındayım. İnsan elindekilerin kıymetini kaybedince anlıyormuş. Şu an tekrar işim olsaydı, o kadar emeğime yazık etmeseydim de tek derdim ilişkimin yürümemesi olsaydı diyorum.
Olaya hayırlısı buymuş diyerek bakın. Yoksa gerçekten mutsuzlukla debelenirsiniz.
Sevgiler
- 8 Ocak 2018
- 101
- 84
- 13
Ne kadar diyemesende durum bu işte. Herşey nasip kısmet.Merhaba biliyorum bu tarz konu bdv de defalarca açıldı,ama dertleşmek istedim yaşım 30 ve bugüne kdr hiç bir ilişkim yürümedi, karşı tarafa bende bi hatamı var diye sorduğumdanise yok diyorlar, Zaman'ı gelmemiş kısmet kader filan diyemiyorum artık çok bunaldım...
- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
Kızlar alıntı yapamıyorum, mobildenim wifimde yavaş, biraz önce 2017 de açtığım konuya baktım aman allahım bi insanın hayatı hiç mi güzel gitmex bu arada karşı tarafı çok pohpohlamıyırum, sağlığım terinde şükür evet ama olmuyor işte sevgisiz zaten ailesiz büyüdüm çokmu şey istiyorum anlamıyorum ki
Konu dışı mesaj olacak ama bütün konularınızı silmişsiniz neredeyse.bende 25 yaşındayım. al benden de o kadar. bi de üstüne o kadar asosyalim ki, olduğum şehirde hiç arkadaşım yok. sıkılmaktan sıkıldım. loserlıkta derece yaptım.
- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Siz evlendiniz mi?bende 25 yaşındayım. al benden de o kadar. bi de üstüne o kadar asosyalim ki, olduğum şehirde hiç arkadaşım yok. sıkılmaktan sıkıldım. loserlıkta derece yaptım.
- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Bence evlenmiş elinde çay çekirdek bizim dertlerimizi okuyorKonu sahibi evlendiniz mi?
- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Sanmam bu seferde evlilik problemleriyle ilgili konu acardi.:)Bence evlenmiş elinde çay çekirdek bizim dertlerimizi okuyor
- 24 Mart 2019
- 2.976
- 4.149
- 133
- 38