asabilikve alınganlık varmı kızlar

ikizannesiolacaxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
15
0
ya çok duygusallaştım en ufak bişeye üzülüyor sinirleniyor ve alınıyorum olur diye söylemişlerdi ama ben bile kendime şaşırıyorum artık benim gibi olan varmı?:nazar:
QUOTE]

bende çok alıngan ve sinirli olmuşum. eşim öyle diyor. en ufak şeye kızıyormuşum, farkında değilim yaptığım şeyin ama öyleymişim. Halbuki eskiden sakin bir insandım, hamilelik değiştiriyor insanı demekki...

offff offf ne diyim bende herşeye ağlar oldum herşeye alınır oldum en ufak bişeye bağırır oldum allah sonumuzu hayretsin :KK43::KK43::KK43::KK43:

bende en ufak bişeye sinirleniyorum çok asabileştim eşim işe gittiğinde yanlızım diye oturup ağlıyorum artık kendimi tanıyamıyorum bide ailemden uzağım hamilelik çok değiştiriyo insanı allah sonumuzu hayır etsin..........:1no2:senağlama

senağlama bende o kadar hassas oldum ki herşeyi üzerime alınıyorum ve gereksiz stress yapıyorum... geçici olduğunu düşününce bir an kendimi rahatlatıyorum ama sanırım doğum sonrasına kadar böyle geçecek zamanımız ...neyse bebişler gelecek günlerin neşesii herşeye DEĞER!

ya tuhaflık bende mi acaba? hamilelik bende ters etki yaptı. ben yapı olarak asabi sinirli bir insanım. ama hamileliğimin başından beri sinirleri alınmış bir şekilde geziyorum. birtek oğlumun doğumunu hayal ettiğim zamanlarda kendimi tutamayıp ağlıyorum. onun dışında o kadar sakin biri oldum ki keşke doğumdan sonrada bu halim devam etse :1rolleyes:

Bende Hamileliğin Başindan Beri Bir Tafra Bir Alinganlik Dir Gidiyor Bakalim Gerçi Daha önceden De öyleydim 2 Yil önce 10 Günlük Bebeğimi Kaybetmem çok Etkiledi .hala Aklimda Biliyorum Morelimi Yüksek Tutmam Lazim Elimde Değil Benim Zayif Yanim Işte Ağlama Krizi Oluyor

X