• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı göbek ve vücut tüyü yardım lütfen !!!

banugokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
43
0
86
33
arkadaşlar aşırı derecede tüylüğüm,bacaklarım için jilet kullanıyorum,hadi onu bi şekilde idare ediyorum ama göbek tüylerim çook kötü,napıcam nasıl alıcam?
epilatörle alsam çoğalırmı?
bide genital bölgeden yana çççooookkk dertliyim hatta imdat diye bağırabillirim.
lütfen yardım edin. :kedi:

canım ilk başta jileti bırak bacakların için. jilet tüyleri kalınlaştırır bacakta da kötü olur. git bir kuaföre sir ağdayla aldır. tüylerin alışsın sir ağdaya. genital bölgeni de jiletle alıyorsan onun için de sir ağda yaptırabilirsin,inan ki seyreltiyor.
benim de göbeğimde tüyler var ve aşırı rahatsız ediyor beni. sir ağdayla aldırdım ve gutto karınca yumurtası yağı sürüyorum gözle görülür şekilde seyreldi. sir ağdayla aldır derim ben.

Öncelikle geçmiş olsun sorununuz jilet ya da diğer bir alma yöntemi değildir. Sorununuz pkos ya da testestron fazlalığıdır. en kısa sürede bir endokrinoloji uzmanına uğrayın. ılaç sayesinde hem kıllar azalır ve zayıflar hem de vücudunuzun hormonları normale döner.
ıHMAL ETMEYıN.

Öncelikle geçmiş olsun sorununuz jilet ya da diğer bir alma yöntemi değildir. Sorununuz pkos ya da testestron fazlalığıdır. en kısa sürede bir endokrinoloji uzmanına uğrayın. İlaç sayesinde hem kıllar azalır ve zayıflar hem de vücudunuzun hormonları normale döner.
İHMAL ETMEYİN.

peki bir şey sorucam ben,ilaç felan kullandıktan sonra yine aşırı tüylenme ya da kilo alma gibi bir sorun yaşanabilir mi?
ben 7 aydır roaccutane kullanıyorum ve doktorum kan değerlerime hormonlarıma felan bakmıştı sanırım ve bir sorun olmadığını söylemişti. benim de göbeğimde felan tüylenme var aşırı rahatsız oluyorum. nasıl kurtulucaz bunlardan :(

roaccutane ilacını tüylenme şikayetiniz içinmi kullanıyorsunuz?
tüylenmeye karşı kullanılan ilaçlar hormonları dnegeler ,tekrar kıl artışı yaşanmaz ama bildiğim kadarıyla artık var olan kılları yok etmez,siz epialsyon yapıp kıl azaltıcı yada yok edici bi ürün kullanabilirsiniz gibi geliyor bana

Ben iğneli epilasyon yaptırdım göbeğime bi daha hiç çıkmadı... Ama biraz uzun sürüyo, çıktıkça hep gidip tekrar yaptırmak gerekiyo benim 1 sene sonunda bitti. Pahalı da değil, dakikası 1-2 lira bişey en fazla 5 dk sürüyor

Buarada aynı şeyi çeneme ve bıyıklarıma da yaptırmıştım, çoook rahattıım, ama şimdi hamileyim yüzümdekiler seneler sonra tekrar çıktı hormonal değişikliklerden dolayı :umursamaz:

Hormonal dengesizlik varsa da tedavi sonucunda var olan tüyler yok olmaz sadece artışı önlenir.
Çünkü ben de bu dertten muzdaribim, ama bende hormonal bişey yok herşey normalindeymiiş. Nasıl kurtulucağım konusunda da lazer yaptırıcaksın dedi dr.

roaccutane ilacını tüylenme şikayetiniz içinmi kullanıyorsunuz?
tüylenmeye karşı kullanılan ilaçlar hormonları dnegeler ,tekrar kıl artışı yaşanmaz ama bildiğim kadarıyla artık var olan kılları yok etmez,siz epialsyon yapıp kıl azaltıcı yada yok edici bi ürün kullanabilirsiniz gibi geliyor bana

yok ben roaccutane'ı tüylenme şikayetiyle kullanmıyorum. sivilce tedavisi için roaccutane kullanıyorum. roaccutane tedavim bittikten sonra epilasyon yaptırmak istiyorum. hani roaccutane tedavisi bittikten belli bir süre sonra evli bayanlar için hamile kalmayın diyorlar ya, roaccutane tedavisinden sonra belli bir müddet sonra lazer epilasyon yapılabiliyormuş. tedavim bittikten sonra bir süre bekliycem sonra ver elini epilasyon :)

Ben iğneli epilasyon yaptırdım göbeğime bi daha hiç çıkmadı... Ama biraz uzun sürüyo, çıktıkça hep gidip tekrar yaptırmak gerekiyo benim 1 sene sonunda bitti. Pahalı da değil, dakikası 1-2 lira bişey en fazla 5 dk sürüyor

peki canım bir şey sorucam göbek-karın felan yani bu bölgeler çok acıyor mu iğneli epilasyonda?

Hormonal dengesizlik varsa da tedavi sonucunda var olan tüyler yok olmaz sadece artışı önlenir.
Çünkü ben de bu dertten muzdaribim, ama bende hormonal bişey yok herşey normalindeymiiş. Nasıl kurtulucağım konusunda da lazer yaptırıcaksın dedi dr.

evet..
benim de roaccutane tedavim sürecinde doktorum tahlil yaptırdı kan değerlerime karaciğer enzimlerime felan baktı. herhalde onun arasında da hormonlarıma da bakmış ama bir sorun olsaydı söylerdi sorun yoktu demek ki bişey söylemedi. hormonal bir sorun yoksa tek çözümümüz epilasyon..

Öncelikle geçmiş olsun sorununuz jilet ya da diğer bir alma yöntemi değildir. Sorununuz pkos ya da testestron fazlalığıdır. en kısa sürede bir endokrinoloji uzmanına uğrayın. İlaç sayesinde hem kıllar azalır ve zayıflar hem de vücudunuzun hormonları normale döner.
İHMAL ETMEYİN.

ben endokrolojıye gıttım bı ılac verıldı ve dogum kontrol hapı bı sura kullandım ama ılac tansıyon ılacı oldugundan kendımı kotu hıssedıyodum bırakmak zorunda kaldım.ve bırsey daha hıc bıse olmadı o ılactanmafoldumben

mrb arkadaşlar ssiteye yeni üye oldum yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ilk uygulama çok kötü oldu ikincide yüüzm daha iyiydi ödem oldu ve her zamnki gibi kabuklanma oldu tekrar gıtmeyı düşünüyorum ama herkes yuzene noldu naptın böyle falan dıyo ve ben bu durumdan rahatsıızm ben hemşireyım genelde şişliği engellemek için ilk müdahale soguk uygulamadır acaba iğneli epilasyondan sonra soguk jel torbasıyla soguk uygulama yapsam şişliği azaltırmı bir bilginiz varmı

Back
X