• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı derecede istifra etmek cinsiyeti belli eder mi ?

Bi çoğu erkek te de oluyor diyor cinsiyet önemli değil ama ben normaldede çabuk kusarım etkisi olabilir mi acaba canım
Sanırım erkek bebek istiyorsunuz, ben de 6. haftada kusmaya başladım, günlerim acillerde serumla geçti, bana da herkes sen çok kusuyorsan kesin kızın olacak dedi, 14 haftaligim kızım olacak ve çok mutluyum.

Sanırım erkek bebek istiyorsunuz, ben de 6. haftada kusmaya başladım, günlerim acillerde serumla geçti, bana da herkes sen çok kusuyorsan kesin kızın olacak dedi, 14 haftaligim kızım olacak ve çok mutluyum.
Yok canım sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil bundan önce şubatta kimyasal gebelik geçirdim ve ondan sonrada hemen martta hamile kaldım önemli değil ama ben normalde de hemen kusarım onunda etkisi var sanırım

İlk ayda yoktu bende olmaz diye düşünüyordum ama 2.ay geldi inşaAllah yakın bir zamanda geçer
Inşallah tabi bir an önce geçer bulantınız ama cinsiyetle bir ilgisi yok, inşallah sağlıklı olsun da cümlemizin evladı, Allah yardımcınız olsun bulantı için de🌸

Çok çok güzel canım valla imreniyorum böyle duyunca bütün sülalenin bulantısı bende toplanmış belli artık 😢😢
Cok sukur ben yasamadim ama yasayanlar hep ayni seyi soyluyor. Gecmeyecek diye dusunuyorsun ama geciyor diyorlar. Insallah 12.hafta bitince bıçak gibi kesilir bulantı.

Valla canım progestronu kullanmayı da bıraktım eşimin bir arkadaşı bulantı çok sa kız demiş 🙄🙄 ne alakaysa acaba 🤔🤔
Benim görümcem artık kusa kusa kan kusuyordu boğazı tahriş oluyordu 2 gebeliğinde ikiside erkek alakası yok hormonal şeyler bunlar

Benim görümcem artık kusa kusa kan kusuyordu boğazı tahriş oluyordu 2 gebeliğinde ikiside erkek alakası yok hormonal şeyler bunlar
Benimde artık burnumun sağ tarafı kanamaktan kurudu ve bugün sıra aldım dr a gitcem bakalım ne dicek 😔

Çok geçmiş olsun. Serum falan yazabilir doktor en azından o toparlar seni
Şaka gibi arkadaşımda hamile bende iki hafta geride onda bulantı var ama kusamıyor ben hak getirene ve sülalenin ki bende toplanmış diyorum artık 😢 çok teşekkür ederim canım saol Allah razı olsun

Anne olmak kolay dğl işte Allah çabucak geçirmeni nasip etsin çok bulantım var var diye odaklanma
Şaka gibi arkadaşımda hamile bende iki hafta geride onda bulantı var ama kusamıyor ben hak getirene ve sülalenin ki bende toplanmış diyorum artık 😢 çok teşekkür ederim canım saol Allah razı olsun

Slm kızlar 10 haftalık hamileyim 2.ayımda başladı bulantılar ve artık çekilmez hale geldi hap içsem de fayda etmiyor sizler ne yaptınız cinsiyeti belli eder mi çok istifra etmek acaba 🤔🤔🤔
Canım bulantı biraz genetik sanırım. Annemin hamileliği çok ağır geçermiş benimde aynı annem gibi cinsiyetle alakası yok tamamen bünye. Bende de aşırı bulantı ve günde en az 3 kere kusma vardı zofran kullanmama rağmen ve 24. Haftama kadar devam etti kusmalarım şuan da 30. Haftamdayım hala aşırı bulantılarım var halsiz bırakacak derece de ama kusmalarım kesildi sadece sabah uyanır uyanmaz kusuyorum. Kabus gibi bir hamilelik gerçekten

Ben bir kere bile kusmadım, çevreden hep erkek dediler, kız bulantı yapar dediler ama cinsiyeti kız çıktı❤️❤️ Bence hiçbir şeyin göstergesi değil bulantı filan.

Back
X