• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılaması tutmayanlar regl döngüsü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Signora

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2006
398
205
628
İstanbul
Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️
Haziran ayında bir aşılama denememiz oldu ve tutmadı.
Şimdi bu ay kendi döngüme göre dün regl olmam lazımdı ama olmadım. Sabah test yaptım tek çizgi çıktı.
Hem hamile değilim hemde reglim yok ortada.
Benim gibi aşılama sonrası regl düzensizliği yaşayan oldumu acaba?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️
Şimdi bu ay kendi döngüme göre dün regl olmam lazımdı ama olmadım. Sabah test yaptım tek çizgi çıktı.

Merhaba , tabi kullandığınız ilaçlar 3 4 gün kadar gecikme yaptırabilir benimde öyle olmuştu

Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️
Benm de 1 hafta onceden olmustu ilaclarin etkisi 3 ay suruyor nerdeyse daha gogus agrim ve siskinligi yeni indi inmeseydi iyiydi de indi 😋

Benm de 1 hafta onceden olmustu ilaclarin etkisi 3 ay suruyor nerdeyse daha gogus agrim ve siskinligi yeni indi inmeseydi iyiydi de indi 😋
Yaaa bende diyorum neden göğüslerimde hassasiyet var 🤦🏻‍♀️
O değilde günlerdir hamilemiyim diye diye gezdim 😂
En son dün akşam midemde bulanınca hastanede aldım soluğu ama gel gör ki negatif 😂
Tertemiz rahatladım 😂
Halen daha da gelmedi reglim 😏
Ulen ne hormonmuş arkadaş feleğim şaştı. Tüp bebek de ki hormonları düşünemiyorum bile.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah tedavisiz çözeriz şu bebek işini amin.

Yaaa bende diyorum neden göğüslerimde hassasiyet var 🤦🏻‍♀️
O değilde günlerdir hamilemiyim diye diye gezdim 😂
En son dün akşam midemde bulanınca hastanede aldım soluğu ama gel gör ki negatif 😂
Tertemiz rahatladım 😂
Halen daha da gelmedi reglim 😏
Ulen ne hormonmuş arkadaş feleğim şaştı. Tüp bebek de ki hormonları düşünemiyorum bile.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah tedavisiz çözeriz şu bebek işini amin.
Su anda goguslerimn buyumesi icin atsam mi bi fitil 😁😉😁😁😁 insallah insallaah 🤲

Su anda goguslerimn buyumesi icin atsam mi bi fitil 😁😉😁😁😁 insallah insallaah 🤲
Yaa valla benimkiler büyük ben ekstrasını istemiyorum 😂
Zaten kist felan var göğüslerimde, bu yüzden de tüp bebek de ki hormonlar riskli hale getiriyormuş.
Eşimin spermlerinde ileri hareketlilik %2
Doktor aşılama dedi ben hormonlar dedim 😳
Düşük doz bişey olmaz dedi. Bişey olmaz dediği düşük dozlar 2 aydır ağzıma şaptı 😂
Çok istiyorum çocuğum olsun ama tüp bebeğe cesaretim sıfır. Büyük konuşturmasın rabbim ama o yöntemi düşünemiyorum.
Aşılama denedim negatif. Varsa nasip kısmette gelir diye koyuverdim yine 😂
9 yıldır evliyim ilk defa aşılamaya cesaret ettim.
Başka cesaretim yok kalmadı bitti 😂
Olmazsa olmasın diyom ama sonra yine çocuk diye hoplayıp zıplıyom.
Senin anlayacağın dengem felanda kalmadı tertemiz delirip gidecem sanırım 😂

Yaa valla benimkiler büyük ben ekstrasını istemiyorum 😂
Zaten kist felan var göğüslerimde, bu yüzden de tüp bebek de ki hormonlar riskli hale getiriyormuş.
Eşimin spermlerinde ileri hareketlilik %2
Doktor aşılama dedi ben hormonlar dedim 😳
Düşük doz bişey olmaz dedi. Bişey olmaz dediği düşük dozlar 2 aydır ağzıma şaptı 😂
Çok istiyorum çocuğum olsun ama tüp bebeğe cesaretim sıfır. Büyük konuşturmasın rabbim ama o yöntemi düşünemiyorum.
Aşılama denedim negatif. Varsa nasip kısmette gelir diye koyuverdim yine 😂
9 yıldır evliyim ilk defa aşılamaya cesaret ettim.
Başka cesaretim yok kalmadı bitti 😂
Olmazsa olmasın diyom ama sonra yine çocuk diye hoplayıp zıplıyom.
Senin anlayacağın dengem felanda kalmadı tertemiz delirip gidecem sanırım 😂
Kiz hepimiz delirdik aglama krizleri geliyo snra amaan diyon unutuyon sonra yine geliyo adami da delirttim. Bziim de asilama tutmadi 55 mly yuzde 19 yavas hareketli enjekte edildi adamin umrunda degil ama bak olan bize oluyo😋 hormon aldigim iyiydi kilo almstm heheheh tabi buyuk olana sikinti yok ben oylesine buyuk gormemistm.goguslerimi silikon yaptirasim geldi😁
Tup bebekle silikon arasinsa kararsiz kaldim 😂

Kiz hepimiz delirdik aglama krizleri geliyo snra amaan diyon unutuyon sonra yine geliyo adami da delirttim. Bziim de asilama tutmadi 55 mly yuzde 19 yavas hareketli enjekte edildi adamin umrunda degil ama bak olan bize oluyo😋 hormon aldigim iyiydi kilo almstm heheheh tabi buyuk olana sikinti yok ben oylesine buyuk gormemistm.goguslerimi silikon yaptirasim geldi😁
Tup bebekle silikon arasinsa kararsiz kaldim 😂
Kız hamile kalınca silikonlu gibi gezersin sık dişini 😂
Benim aşılama 5 milyon sperm ile yapıldı %50 ileri hızlı %50 de normal hızlı mı neydi işte ama tutmadı. Tutsa şaşardım zaten 😏
Şimdi eşime saraçoğlunun bir infertilite kiti var ondan aldım 😂
Sabah öğlen akşam çayları var, gece yatarken incir çekirdeği yağı var. Birde propolis bal karışımı bişeyi var. İnşallah faydasını görürüz de bir çocuk sahibi olabiliriz.
Onlarda olmazsa artık napalım takdir allahın.

Kız hamile kalınca silikonlu gibi gezersin sık dişini 😂
Benim aşılama 5 milyon sperm ile yapıldı %50 ileri hızlı %50 de normal hızlı mı neydi işte ama tutmadı. Tutsa şaşardım zaten 😏
Şimdi eşime saraçoğlunun bir infertilite kiti var ondan aldım 😂
Sabah öğlen akşam çayları var, gece yatarken incir çekirdeği yağı var. Birde propolis bal karışımı bişeyi var. İnşallah faydasını görürüz de bir çocuk sahibi olabiliriz.
Onlarda olmazsa artık napalım takdir allahın.
Insallah yarar ise canim bzmde denemedigimz kalmiuor adam deneme tahtasi oldu resmen dedifin gibi takdiri ilahi

kızlar bende ilk aşılamamı yaptırcam haftaya artık hangi gün olursa Salı muayene etcek hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🥰

Back
X