• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılaması pozitif olanlar koşun

Diliruba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
166
63
98
33
Aşılama sonucu pozitif olan canlar, aşılamadan sonra belirtileriniz nelerdi ? hangi belirtileri yaşadınız ?

burda bekleyim 9 subatta oldum henüz test yapmadım. gecikmeyi bekliyorum
14. gündesiniz kan verebilirsiniz. Bence beklemeyin ya çok heyecanlı. :) 17 şubatta aşılama oldum. 6. günüm bugün sağ kasıkta batma, karın şişliği, gaz sıkıntısı ve bacaklarıma iğne gibi birşeyler batıyor. gebelik belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de tutmuştu aynı belirtileri yaşadım. maalesef dışgebelik ile sonuçlandı. :( tek tüpümde yok...

14. gündesiniz kan verebilirsiniz. Bence beklemeyin ya çok heyecanlı. :) 17 şubatta aşılama oldum. 6. günüm bugün sağ kasıkta batma, karın şişliği, gaz sıkıntısı ve bacaklarıma iğne gibi birşeyler batıyor. gebelik belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de tutmuştu aynı belirtileri yaşadım. maalesef dışgebelik ile sonuçlandı. :KK43: tek tüpümde yok...
negatif görmek istemiyorum :( beklemek istiyorum.. Bi kez kimyasal gebelik yaşadım reglim 10 güngeçince pozitif olmuştu.Kanda gec yükseldi.. O yüzden beklemek istiyorum sadece acele davranmak istemiyorum..

bu belirtileri psikolojik yasıyoruz. Geçen ay yazdıgınız şeyleri yaşadım ne yazık ki regl oldum.. kendimi dinlememeye calısıyorum.

14. gündesiniz kan verebilirsiniz. Bence beklemeyin ya çok heyecanlı. :) 17 şubatta aşılama oldum. 6. günüm bugün sağ kasıkta batma, karın şişliği, gaz sıkıntısı ve bacaklarıma iğne gibi birşeyler batıyor. gebelik belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de tutmuştu aynı belirtileri yaşadım. maalesef dışgebelik ile sonuçlandı. :KK43: tek tüpümde yok...
tek tüp ile gebe olan birsürü kisi var moralinizi bozmayın inş gebesinizdir bende gebeyimdir

negatif görmek istemiyorum :KK43: beklemek istiyorum.. Bi kez kimyasal gebelik yaşadım reglim 10 güngeçince pozitif olmuştu.Kanda gec yükseldi.. O yüzden beklemek istiyorum sadece acele davranmak istemiyorumadete
Erteledikçe sonuç değişmeyecekki. Bana doktorum 14. gün kan vermemi söyledi. metanetli olun inşallah sonuç pozitif olur. aşılamadan beri herhangi bir belirtiniz olmadı mı?

tek tüp ile gebe olan birsürü kisi var moralinizi bozmayın inş gebesinizdir bende gebeyimdir
İnşallah amin amin.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
bu belirtileri psikolojik yasıyoruz. Geçen ay yazdıgınız şeyleri yaşadım ne yazık ki regl oldum.. kendimi dinlememeye calısıyorum.
Aslında psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir diye düşünüyorum. Bir haftam kaldı ama günlerim geçmiyor umarım hayırlısı ile pozitif olur

Erteledikçe sonuç değişmeyecekki. Bana doktorum 14. gün kan vermemi söyledi. metanetli olun inşallah sonuç pozitif olur. aşılamadan beri herhangi bir belirtiniz olmadı mı?
gögüs hassasiyeti var azıcık yumurtalıkta batma hissediyorum ama oda cok belirgin degil..onun dısı bi belirtim yok acıkcası. Regl dönemimi de hiç hissetmem ben.

Back