Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılaması pozitif olanlar koşun
- Konu Sahibi Diliruba
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
14. gündesiniz kan verebilirsiniz. Bence beklemeyin ya çok heyecanlı. :) 17 şubatta aşılama oldum. 6. günüm bugün sağ kasıkta batma, karın şişliği, gaz sıkıntısı ve bacaklarıma iğne gibi birşeyler batıyor. gebelik belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de tutmuştu aynı belirtileri yaşadım. maalesef dışgebelik ile sonuçlandı. tek tüpümde yok...burda bekleyim 9 subatta oldum henüz test yapmadım. gecikmeyi bekliyorum
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
negatif görmek istemiyorum beklemek istiyorum.. Bi kez kimyasal gebelik yaşadım reglim 10 güngeçince pozitif olmuştu.Kanda gec yükseldi.. O yüzden beklemek istiyorum sadece acele davranmak istemiyorum..14. gündesiniz kan verebilirsiniz. Bence beklemeyin ya çok heyecanlı. :) 17 şubatta aşılama oldum. 6. günüm bugün sağ kasıkta batma, karın şişliği, gaz sıkıntısı ve bacaklarıma iğne gibi birşeyler batıyor. gebelik belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de tutmuştu aynı belirtileri yaşadım. maalesef dışgebelik ile sonuçlandı. tek tüpümde yok...
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
tek tüp ile gebe olan birsürü kisi var moralinizi bozmayın inş gebesinizdir bende gebeyimdir14. gündesiniz kan verebilirsiniz. Bence beklemeyin ya çok heyecanlı. :) 17 şubatta aşılama oldum. 6. günüm bugün sağ kasıkta batma, karın şişliği, gaz sıkıntısı ve bacaklarıma iğne gibi birşeyler batıyor. gebelik belirtileri ile aynı şeyleri yaşıyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Bu benim ikinci aşılamam ilkinde de tutmuştu aynı belirtileri yaşadım. maalesef dışgebelik ile sonuçlandı. tek tüpümde yok...
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Erteledikçe sonuç değişmeyecekki. Bana doktorum 14. gün kan vermemi söyledi. metanetli olun inşallah sonuç pozitif olur. aşılamadan beri herhangi bir belirtiniz olmadı mı?negatif görmek istemiyorum beklemek istiyorum.. Bi kez kimyasal gebelik yaşadım reglim 10 güngeçince pozitif olmuştu.Kanda gec yükseldi.. O yüzden beklemek istiyorum sadece acele davranmak istemiyorumadete
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
İnşallah amin amin.tek tüp ile gebe olan birsürü kisi var moralinizi bozmayın inş gebesinizdir bende gebeyimdir
Aslında psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir diye düşünüyorum. Bir haftam kaldı ama günlerim geçmiyor umarım hayırlısı ile pozitif olurbu belirtileri psikolojik yasıyoruz. Geçen ay yazdıgınız şeyleri yaşadım ne yazık ki regl oldum.. kendimi dinlememeye calısıyorum.
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
gögüs hassasiyeti var azıcık yumurtalıkta batma hissediyorum ama oda cok belirgin degil..onun dısı bi belirtim yok acıkcası. Regl dönemimi de hiç hissetmem ben.Erteledikçe sonuç değişmeyecekki. Bana doktorum 14. gün kan vermemi söyledi. metanetli olun inşallah sonuç pozitif olur. aşılamadan beri herhangi bir belirtiniz olmadı mı?
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
evet cnm oda olabilr.İnşallah amin amin.
Aslında psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir diye düşünüyorum. Bir haftam kaldı ama günlerim geçmiyor umarım hayırlısı ile pozitif olur
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Ne zaman kan vereceksiniz peki ???gögüs hassasiyeti var azıcık yumurtalıkta batma hissediyorum ama oda cok belirgin degil..onun dısı bi belirtim yok acıkcası. Regl dönemimi de hiç hissetmem ben.
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
ayın 3 ü dedi aşılama yaptıgım merkez.Ne zaman kan vereceksiniz peki ???
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Bende o gün kan testi yaptıracağım. Yüksek ihtimal garanti olsun diye o tarihi vermişlerdir.ayın 3 ü dedi aşılama yaptıgım merkez.
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
belki aksam yaptırırım simdi heyecanlandım kendimi tutmaya calıstım ama basarısız oldm sanırımBende o gün kan testi yaptıracağım. Yüksek ihtimal garanti olsun diye o tarihi vermişlerdir.
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Yaptırın ve sonucu paylaşın lütfen ben olumludur diye düşünüyorum. Ama insan tevekkül etmesi ve her duruma hazırlıklı olması gerekirbelki aksam yaptırırım simdi heyecanlandım kendimi tutmaya calıstım ama basarısız oldm sanırım
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
Pozitifse dileyin benden ne dilerseniz :)Yaptırın ve sonucu paylaşın lütfen ben olumludur diye düşünüyorum. Ama insan tevekkül etmesi ve her duruma hazırlıklı olması gerekir
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
kesinlikle cnm benim vereyim kan aksam özeldeYaptırın ve sonucu paylaşın lütfen ben olumludur diye düşünüyorum. Ama insan tevekkül etmesi ve her duruma hazırlıklı olması gerekir
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Sağlıklı sıhhatli bi bebişin olsun inşallah tek dileğim buPozitifse dileyin benden ne dilerseniz :)
- 24 Ekim 2016
- 166
- 63
- 98
- 33
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahkesinlikle cnm benim vereyim kan aksam özelde
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28