- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 18
- 28
- Konu Sahibi melosunuz06
-
Fazlaca iğneden korkuyorum hasta olduğumda bile serum yaptırırım enjektöre karşı bi korkum var :) Ankaradayım ben aşılama düşünüyorum ama yinede kararsızımMerhaba. Bu aşamada tüp bebek sanki daha kısa yoldan çare gibi geldi bana. hangi ildesiniz? tüp bebek yaptırırsanız her halükarda sizde tedavi göreceksiniz ve yumurtaların gelişimi çatlaması için iğne olacaksınız
hayırlısı olsun hakkınızda.. deneyebilirsiniz tabiki ankara da doktor bilgim yom maalesefFazlaca iğneden korkuyorum hasta olduğumda bile serum yaptırırım enjektöre karşı bi korkum var :) Ankaradayım ben aşılama düşünüyorum ama yinede kararsızım
Cümlemizin teşwkkürlerhayırlısı olsun hakkınızda.. deneyebilirsiniz tabiki ankara da doktor bilgim yom maalesef
Tek ankara aramıyorum zatenhayırlısı olsun hakkınızda.. deneyebilirsiniz tabiki ankara da doktor bilgim yom maalesef
Teşekkürler Yok devlet düşünmüyorum özel düşünüyorumMerhaba , benimde eşimde ileri hareketlilikte sıkıntı vardı. 2-3 doktorla görüşmem neticesinde aşılama için olmayacağı tüp bebek olacağı (erkek faktörlü sorun olduğu için) söylenmişti. Eğer devlet hastanesinde yapacaksanız o zaman her halükarda aşılama ile başlamanız gerekecektir. Prosedür o şekilde işlemektedir.
Bende Ankarada özelde tedavi görüyorum. Daha önce başkent hastanesinde oldum memnun kalmadım çünkü gerekli tahlil tetkikleri tam yapmadılar ve sonlarında çok uğraştım. Şuan Hulusi Zeyneloğluna gidiyorum. Yumurtalar toplandı donduruldu. Mayıs ayında da bir aksilik olmazsa transferim olacakTeşekkürler Yok devlet düşünmüyorum özel düşünüyorum
o zaman istanbul şişli memorial tavsiye ederim. benim tüplerimde sıkıntı vardı ama laboratuvar açısından burayı tercih ettim ve ilk denemede hamile kaldım çok şükürTek ankara aramıyorum zaten
Anladım teşekkürler hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gmnlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesinBende Ankarada özelde tedavi görüyorum. Daha önce başkent hastanesinde oldum memnun kalmadım çünkü gerekli tahlil tetkikleri tam yapmadılar ve sonlarında çok uğraştım. Şuan Hulusi Zeyneloğluna gidiyorum. Yumurtalar toplandı donduruldu. Mayıs ayında da bir aksilik olmazsa transferim olacak
Ne mutlu size teşekkür ederim gözünüz aydıno zaman istanbul şişli memorial tavsiye ederim. benim tüplerimde sıkıntı vardı ama laboratuvar açısından burayı tercih ettim ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür
anladım ama sizin durumda da önemli olan faktör laboratuvar olacak. onu göz önünde bulundurarak merkez seçiminizi yapın benceNe mutlu size teşekkür ederim gözünüz aydınproblem bende değil eşimde
Aşılama 2 kere yaptırdım ben. Sonra tüp bebek yaptırdım tüp bebek merkezi dedi ki keşke hiç uğraşmamaymışsınız hem boşa masraf hem sonucu çok düşük pozitif geldiği için boşa o kadar emekKızlar ben 26 yaşındayım eşimin morfoloji %4 ileri hareketlilik %4 bende bütün tetkikler yapıldı ama sorun yok sizce aşılamamı tüp bebekmi yapmalıyım Ve önerisi olan doktor varmı arayış içindeyim bide kızlar bu süreçte sorun bende olmadığı halde iğne falan vurulacakmıyım
Bence yaşınız genç 1 kez aşılama denemekten hiçbişey cıkmaz. Tutma ihtimali daha düşük ama cidden cok tutan da var.Tüp bebege göre cok daha basit bir süreç. Olmazsa zaten tüp bebege gecersinizKızlar ben 26 yaşındayım eşimin morfoloji %4 ileri hareketlilik %4 bende bütün tetkikler yapıldı ama sorun yok sizce aşılamamı tüp bebekmi yapmalıyım Ve önerisi olan doktor varmı arayış içindeyim bide kızlar bu süreçte sorun bende olmadığı halde iğne falan vurulacakmıyım
Bence yaşınız genç 1 kez aşılama denemekten hiçbişey cıkmaz. Tutma ihtimali daha düşük ama cidden cok tutan da var.Tüp bebege göre cok daha basit bir süreç. Olmazsa zaten tüp bebege gecersiniz
Teşekkür ederim düşünceniz ve yorumunuz için Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde gönlüm ondan yanaBence yaşınız genç 1 kez aşılama denemekten hiçbişey cıkmaz. Tutma ihtimali daha düşük ama cidden cok tutan da var.Tüp bebege göre cok daha basit bir süreç. Olmazsa zaten tüp bebege gecersiniz
Hmm anladım teşekkür ederimAşılama 2 kere yaptırdım ben. Sonra tüp bebek yaptırdım tüp bebek merkezi dedi ki keşke hiç uğraşmamaymışsınız hem boşa masraf hem sonucu çok düşük pozitif geldiği için boşa o kadar emek
Hangi laboratuvar ne durumda bir bilgim yok ilk defa böyle bişeyle karşı karşıyayım bu yüzden bilgi sahibi değilimanladım ama sizin durumda da önemli olan faktör laboratuvar olacak. onu göz önünde bulundurarak merkez seçiminizi yapın bence
Merhaba, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersiniz.Kızlar ben 26 yaşındayım eşimin morfoloji %4 ileri hareketlilik %4 bende bütün tetkikler yapıldı ama sorun yok sizce aşılamamı tüp bebekmi yapmalıyım Ve önerisi olan doktor varmı arayış içindeyim bide kızlar bu süreçte sorun bende olmadığı halde iğne falan vurulacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?