• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız.

Amin İnşaallah çok teşekkür ederim
Ben kan vercem eşimle hastaneye gidip eşim beraber gidelim dedi sonuçlar çıkınca yazarım buradan İnşAllah🤲💕
Hayirli olsun inşallah. Belirtiniz var mi nasılsın şu anda Rabbım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah 🥰🤲

Hayirli olsun inşallah. Belirtiniz var mi nasılsın şu anda Rabbım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah 🥰🤲
Çokça amin İnşaallah belirtim bel ağrım var yorgun hissediyorum bklm hayırlısı Allah'tan umarım olumlu sonuç alırım dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var 🤗🤗🤗

Maalesef gebelik yok 😓😓😓😓 değer sıfır umarım hiç beklemediğim bı anda hamile olduğumu öğrenirim herşeyin hayırlısı olsun 😔🌼
Allahim zorlanmadan kolaylıkla beklemediğin bir anda kucağını doldursun canim. Hayırlısını diledik dua ettik. Teslim olduk. Allah büyüktür hic üzülme canını sıkma bunda ds vardır bir hayr . 🤲

Allahim zorlanmadan kolaylıkla beklemediğin bir anda kucağını doldursun canim. Hayırlısını diledik dua ettik. Teslim olduk. Allah büyüktür hic üzülme canını sıkma bunda ds vardır bir hayr . 🤲
Amin İnşaallah evet öyle Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlısı olsun evlendiğimden beri bu kelime ağzımdan hiç düşmedi Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin İnşallah ❤️

Merhaba bende asilama tedavisi oldum bugün asılama günü hariç 10. Günüm test yaptım negatif erken mi acaba test için

Özel değilse eğer riskiniz nedir
5iz gebelik oluştu çoğul gebelik riski aşılamada var fakat doktor yumurtaların ilerleyisine göre tedaviyi durduruyor benim çok fazla yumurtam gelişti ve tedaviyi durdurmadi hem ohss oldum 10 gün hastanede yattım çok sıkıntı çektim hemde 5 iz olduğunu öğrendim ve doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerekiyor dedi ben vebal altında girmek istemiyorum fakat sonlandırmazsak hepsi riske düşecek

5iz gebelik oluştu çoğul gebelik riski aşılamada var fakat doktor yumurtaların ilerleyisine göre tedaviyi durduruyor benim çok fazla yumurtam gelişti ve tedaviyi durdurmadi hem ohss oldum 10 gün hastanede yattım çok sıkıntı çektim hemde 5 iz olduğunu öğrendim ve doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerekiyor dedi ben vebal altında girmek istemiyorum fakat sonlandırmazsak hepsi riske düşecek
Aşılamaya girerken kaç ve ne kadardı yumurtalarınız durumlarımız biraz benziyor o yüzden merak ettim kusura bakmayın 🙈

Back
X