Amin İnşaallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabi ki burdan yazarımSizin için dua ediyor olacağım inşallah hayırlısı ile bebis sizinledir. Yarin haber bekliyorumm şimdiden hayırlı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamadan kaç gün sonra test yapmalıyız.
- Konu Sahibi Kukiletam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Test yaptınız mı hayirli sonuçlar ile tutmuştur insAmin İnşaallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabi ki burdan yazarım
Amin İnşaallah çok teşekkür ederimTest yaptınız mı hayirli sonuçlar ile tutmuştur ins
Ben kan vercem eşimle hastaneye gidip eşim beraber gidelim dedi sonuçlar çıkınca yazarım buradan İnşAllah
Hayirli olsun inşallah. Belirtiniz var mi nasılsın şu anda Rabbım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahAmin İnşaallah çok teşekkür ederim
Ben kan vercem eşimle hastaneye gidip eşim beraber gidelim dedi sonuçlar çıkınca yazarım buradan İnşAllah
Çokça amin İnşaallah belirtim bel ağrım var yorgun hissediyorum bklm hayırlısı Allah'tan umarım olumlu sonuç alırım dualarınıza çok ama çok ihtiyacım varHayirli olsun inşallah. Belirtiniz var mi nasılsın şu anda Rabbım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
- 24 Aralık 2021
- 177
- 82
- 18
- 24
Sonuçlar çıktımı canimÇokça amin İnşaallah belirtim bel ağrım var yorgun hissediyorum bklm hayırlısı Allah'tan umarım olumlu sonuç alırım dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var
Dualarım sizinle insaalh insaalh olumlu gelecek sonucÇokça amin İnşaallah belirtim bel ağrım var yorgun hissediyorum bklm hayırlısı Allah'tan umarım olumlu sonuç alırım dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var
Amiiin İnşAllah kan verdim bekliyorum sonucu hayırlısıylaDualarım sizinle insaalh insaalh olumlu gelecek sonuc
Ben hemen e nabizdan bakmıştım. 1 saate çıkıyordu.hastaneye gitmeye gerek yok canimAmiiin İnşAllah kan verdim bekliyorum sonucu hayırlısıyla
Maalesef gebelik yok değer sıfır umarım hiç beklemediğim bı anda hamile olduğumu öğrenirim herşeyin hayırlısı olsunSonuçlar çıktımı canim
Maalesef gebelik yok değer sıfır umarım hiç beklemediğim bı anda hamile olduğumu öğrenirim herşeyin hayırlısı olsunBen hemen e nabizdan bakmıştım. 1 saate çıkıyordu.hastaneye gitmeye gerek yok canim
Allahim zorlanmadan kolaylıkla beklemediğin bir anda kucağını doldursun canim. Hayırlısını diledik dua ettik. Teslim olduk. Allah büyüktür hic üzülme canını sıkma bunda ds vardır bir hayr .Maalesef gebelik yok değer sıfır umarım hiç beklemediğim bı anda hamile olduğumu öğrenirim herşeyin hayırlısı olsun
Amin İnşaallah evet öyle Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlısı olsun evlendiğimden beri bu kelime ağzımdan hiç düşmedi Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin İnşallahAllahim zorlanmadan kolaylıkla beklemediğin bir anda kucağını doldursun canim. Hayırlısını diledik dua ettik. Teslim olduk. Allah büyüktür hic üzülme canını sıkma bunda ds vardır bir hayr .
- 24 Aralık 2021
- 177
- 82
- 18
- 24
Amin canım benim hayırlısıyla sağlıklı şekilde olsun ben ohss oldumMaalesef gebelik yok değer sıfır umarım hiç beklemediğim bı anda hamile olduğumu öğrenirim herşeyin hayırlısı olsun
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Merhaba hamilesiniz galiba Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahAmin canım benim hayırlısıyla sağlıklı şekilde olsun ben ohss oldum
Aşılama ile mi kaldınız
- 24 Aralık 2021
- 177
- 82
- 18
- 24
Evet ama doktor çok önemli size yanlış tedavi uygulaması halinde çocuk olsa bile riskli oluyor şuan ben o durumdayimMerhaba hamilesiniz galiba Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Aşılama ile mi kaldınız
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Özel değilse eğer riskiniz nedirEvet ama doktor çok önemli size yanlış tedavi uygulaması halinde çocuk olsa bile riskli oluyor şuan ben o durumdayim
- 24 Aralık 2021
- 177
- 82
- 18
- 24
5iz gebelik oluştu çoğul gebelik riski aşılamada var fakat doktor yumurtaların ilerleyisine göre tedaviyi durduruyor benim çok fazla yumurtam gelişti ve tedaviyi durdurmadi hem ohss oldum 10 gün hastanede yattım çok sıkıntı çektim hemde 5 iz olduğunu öğrendim ve doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerekiyor dedi ben vebal altında girmek istemiyorum fakat sonlandırmazsak hepsi riske düşecekÖzel değilse eğer riskiniz nedir
- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 53
- 25
Aşılamaya girerken kaç ve ne kadardı yumurtalarınız durumlarımız biraz benziyor o yüzden merak ettim kusura bakmayın5iz gebelik oluştu çoğul gebelik riski aşılamada var fakat doktor yumurtaların ilerleyisine göre tedaviyi durduruyor benim çok fazla yumurtam gelişti ve tedaviyi durdurmadi hem ohss oldum 10 gün hastanede yattım çok sıkıntı çektim hemde 5 iz olduğunu öğrendim ve doktor bir kactanesini sonlandirmamiz gerekiyor dedi ben vebal altında girmek istemiyorum fakat sonlandırmazsak hepsi riske düşecek