- Konu Sahibi Ebru AYDIN
-
Benim aşılamam sabah 11’de oldu aç gitmedim anestezi verilmiyor zaten çok kısa sürüyor işlem ama bende aşılamadan sonra çok sancı oldu rahim ağzım dar sanırsam 1 gün sonra geçti o da ama sen hiç panik yapma rahat ol aşılamadan sonra şiddetli ağrı çeken neredeyse hiç yok normal jinekolojik muayene gibi düşün canımTeşekkür ederimm aminPeki sizin aşılamanız hangi saatte olmuştu aç mı gittiniz tok mu?
Haklısın ben en azından dediğin gibi pcostan dolayı diyorum ilk aşılama denememdi bundan öncede iki kere çatlatma iğnesi ile denedim onlarda olmadı ikinciyi devlet hastanesinde denerim ozaman sendemi özelde yaptırdın hangi şehirdesinYa aynı yaştayız ben de 24 yaşındayım 2 buçuk yıl oldu evleneli hiç korunmadık kötü düşünme aşılama kaç kez yaptırdın bilmiyorum eğer 1 kez yaptırdıysan tekrar yaptır bence gördüğüm kadarıyla pcos olanlarda aşılama tutmayan çok azdır heralde senin belli bi sebebin var bizde sebep bile yok düşünsene o daha kötü keşke doktor şu yüzden bebeğiniz olmuyor deseydi de bilseydim bilmemek çıldırtıyor insanı
Kayseri ben özelde yaptırdım ama tutmazsa bende devlete gitmeyi düşünüyorum maddi manevi yıpratıyor insanı gerçekten bende bundan önce bi kere çatlatma iğnesi bi kere de klomen denedim olmadıHaklısın ben en azından dediğin gibi pcostan dolayı diyorum ilk aşılama denememdi bundan öncede iki kere çatlatma iğnesi ile denedim onlarda olmadı ikinciyi devlet hastanesinde denerim ozaman sendemi özelde yaptırdın hangi şehirdesin
Hadi hayırlısı bakalımBenim aşılamam sabah 11’de oldu aç gitmedim anestezi verilmiyor zaten çok kısa sürüyor işlem ama bende aşılamadan sonra çok sancı oldu rahim ağzım dar sanırsam 1 gün sonra geçti o da ama sen hiç panik yapma rahat ol aşılamadan sonra şiddetli ağrı çeken neredeyse hiç yok normal jinekolojik muayene gibi düşün canım
Hakkımızda hayırlısı olsun sonucunu benımlede paylaşırsan sevinirimKayseri ben özelde yaptırdım ama tutmazsa bende devlete gitmeyi düşünüyorum maddi manevi yıpratıyor insanı gerçekten bende bundan önce bi kere çatlatma iğnesi bi kere de klomen denedim olmadı
Amin canım tabii paylaşırımHakkımızda hayırlısı olsun sonucunu benımlede paylaşırsan sevinirim
Merhaba sonucunuz nedir acabaAmin canım tabii paylaşırım
Merhaba malesef olumsuz olduMerhaba sonucunuz nedir acaba
Sağlık olsunMerhaba malesef olumsuz oldu
Karmaşık duygular içerisindeyim aşılamadan da olumsuz dönüş alınca umudum cok azaldı elim kolum bağlandıSağlık olsunyeni ay yeni umut
Ben ayın 11 cumartesi yaptırdım yeni daha geziniyorum öyle belirti yaşayanlar ne zaman başlamış diye ben 2 gündür göğüs ağrısı var genelde herkes 12. Gün falan hissedenler sanırım gebelik geciriyor buda beni üzüyor bende yavaş yavaş ümidimi yitiriyorumKarmaşık duygular içerisindeyim aşılamadan da olumsuz dönüş alınca umudum cok azaldı elim kolum bağlandısiz nezamandır deniyosunuz
bir kere aşılama yaptırdımBu arada siz kaç kez aşılama yaptırdınız şu an durumunuz nedir
bir kere aşılama yaptırdımBu arada siz kaç kez aşılama yaptırdınız şu an durumunuz nedir
Canım gerçekten belirtilere odaklanma çünkü vucudunun adet döngüsüne denk geldiği için aynı belirtiler yaşanıyor ve kullandığımız hormon iğneleri hep onlar belirti veriyor pskolojini rahatlat baska seylere odaklan olurmuBen ayın 11 cumartesi yaptırdım yeni daha geziniyorum öyle belirti yaşayanlar ne zaman başlamış diye ben 2 gündür göğüs ağrısı var genelde herkes 12. Gün falan hissedenler sanırım gebelik geciriyor buda beni üzüyor bende yavaş yavaş ümidimi yitiriyorum
Deniyecegim yoksa başka şekilde zaman gecmiyecek gibiCanım gerçekten belirtilere odaklanma çünkü vucudunun adet döngüsüne denk geldiği için aynı belirtiler yaşanıyor ve kullandığımız hormon iğneleri hep onlar belirti veriyor pskolojini rahatlat baska seylere odaklan olurmu
Merhaba bende ayın 11 inde aşılama oldum cuma günüBen ayın 11 cumartesi yaptırdım yeni daha geziniyorum öyle belirti yaşayanlar ne zaman başlamış diye ben 2 gündür göğüs ağrısı var genelde herkes 12. Gün falan hissedenler sanırım gebelik geciriyor buda beni üzüyor bende yavaş yavaş ümidimi yitiriyorum
Merhaba bende ayın 11 inde aşılama oldum cuma günü
İyiyim sadece göğüs uçlarım çok acıyo bide aşılamadan beri karnımda çok şişkinlik oluyo özellikle bazen çok fazla hissediyorum onun haricinde başka bişeyim yokAh pardon 12 cumartesi nasılsın peki
Bende göğüs ucu değilde yanlardan ağrı oluyorİyiyim sadece göğüs uçlarım çok acıyo bide aşılamadan beri karnımda çok şişkinlik oluyo özellikle bazen çok fazla hissediyorum onun haricinde başka bişeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?