Yani belirtiler net görünüyor yarın kanda çıkar bende vermeyi düşünüyorum sizde verin insAllah güzel sonuçlar alirizBenimle aynı gün aşılama yaptırmışız inşallah tutmuştur Allah’ın izniyle bende göğüslerim agrıyo üstüne yatamıyorum ve bugün kalktığımda mide bulantısı yaşadım birazda akıntım var aradada hafif kasık agrısı oluyor acaba yarın kan versem çıkarmı. Bana ne olur yardım edin 3 kez düşük yaptım benim kanımda pıtılaşma var bu arada aşılamayı mikrocipli yaptırdık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yaptıranlar
- Konu Sahibi B_Nur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
Sizinle aynıyız bende 27martta aşılama oldum dün 10.gün gece idrar testi yaptım tek çizgi 15.gün kan vericem ümitsizim negatf cıktı diye idrarda ama erken mi daha bilemyrmAllahım yardımcınız olsun ben çok korkuyorum o yüzden salı günü yaptıracağım sizde nasıl belirti oldu sonucu yazarmısınız acaba bizede umut için
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Kesinlikle bende yapmaya korktuğum için pazartesiye kadar regl olmazsam pazartesi sabah kan vermeyi düşünüyorum ama 10.gün erken daha 14.günü bekle hemen moralini de bozma canım Allahtan ümit kesilmez yüzümüze gülsün inşaalah Rabbim sağlıkla yavrularımızı nasip etsinBenimde 27mart dün gece yaptım normal idrar testi negatif cıktı insanda tek çizgiyi gördükce ümitsizleniyor
Günaydın benimde çok fazla uykum var yani normalde de çok geç uyuyan biri değilim 12 gibi uyurum genelde ama son 3 4 gündür akşam 8 de 9 da uyuyorumKızlar ben 27 martta aşılamaya yaptırdım ve sürekli bir uyku isteği var bu normal mi ??
İnşallah pozitifi görürüz birde gece yaptım diye erken geldi banada ama kendimide ümitlendirmek istemyrm sonra cok inşallah isteyen herkese nasip etsin allahKesinlikle bende yapmaya korktuğum için pazartesiye kadar regl olmazsam pazartesi sabah kan vermeyi düşünüyorum ama 10.gün erken daha 14.günü bekle hemen moralini de bozma canım Allahtan ümit kesilmez yüzümüze gülsün inşaalah Rabbim sağlıkla yavrularımızı nasip etsin
- 15 Eylül 2022
- 103
- 42
- 13
- 26
Ben test yaptım dün gece 10.gündü tek çizgi cıktı normal testti erken belki biraz ama bide gece yaptım ama yinede ümitsizim yok gibi geliyorBenim aşılama günüyle beraber bugün 9.gün ama maalesef pek umudum kalmadı pek bi belirtim yok
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Amin canım benim inşaallah ilk aşılama mı seninde?İnşallah pozitifi görürüz birde gece yaptım diye erken geldi banada ama kendimide ümitlendirmek istemyrm sonra cok inşallah isteyen herkese nasip etsin allah
Bende az önce yaptım tek çizgi çıktı gün de yapmıştım yine böyleydi ya olmadı yada daha çok erken bilemiyorumBen test yaptım dün gece 10.gündü tek çizgi cıktı normal testti erken belki biraz ama bide gece yaptım ama yinede ümitsizim yok gibi geliyor
Evet ilk aşılamam mikroçio oldu ama farkı yok sanırımAmin canım benim inşaallah ilk aşılama mı seninde?
Valla gidip kan vericem bugun ben olduysada degerde yükselme olmuştur gider 14.gün birdaha veririmBende az önce yaptım tek çizgi çıktı gün de yapmıştım yine böyleydi ya olmadı yada daha çok erken bilemiyorum
Bence iğne etkisi olabilir inşallah sonradan yine bu şekilde görürsünBugün benim 6. Günüm dayanamadım test yaptım ama silik çıktı iğnenin etkisi olabilir işte ama insan merak ediyor
Kaçıncı günün senin 10 gün oldu muValla gidip kan vericem bugun ben olduysada degerde yükselme olmuştur gider 14.gün birdaha veririm
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
Bize de haber et bende merak içindeyim vallaValla gidip kan vericem bugun ben olduysada degerde yükselme olmuştur gider 14.gün birdaha veririm
- 7 Eylül 2016
- 199
- 138
- 103
büyük ihtimalle şuan iğne etkisi ama gün gün yapıp çizgiyi kontrol et o zaman koyulaşıyor mu diye canım inşaallah 14.günde daha koyusunu görürsünBugün benim 6. Günüm dayanamadım test yaptım ama silik çıktı iğnenin etkisi olabilir işte ama insan merak ediyor
Aşılama gününü sayarsak 11.gün saymazsak 10.gün 27martta olduKaçıncı günün senin 10 gün oldu mu