Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim gonlunuze gore versin evet bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı olmuştu Bol bol dinlenin ve avakado kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemisler yiyin insalalh olur
Rabbim gonlunuze gore versin evet bende de kasık ağrısı ve göğüs ağrısı olmuştu Bol bol dinlenin ve avakado kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemisler yiyin insalalh olur
Tabiki hatırlarım ilk önce kasıklarım ağrıdı sağa sola dönerken ağrım oluyordu ayıptır söylemesi biraz kabızlık oluustu bir hafta sonrasına göğüs ağrım oldu benim. Ama bildiğim kadarıyla yazanlar hep göğüs ağrısı olduğunu soyluyorlar herkese aynı belirtiler verilmiyordu.
Amin benim hiç ayırmaz baya ilgilendim benim de sag kasik agrisi oyle saat başı diye bilirim o derece bicak saplanir gibi önceki tedavilerde ben kendimi hamile histmezdim bunda hissediyorum ama sonuç negatif olur diyede içim içimi yiyor
Merhaba arkadaşlar Eylül ayında aşılama oldum ve şuan 2,5 aylık hamileyim ilk aşımı olmuştum biontek ikinci asiyi hemen olmadım olmalı mıyım bilmiyorum korkuyorum da. Hamile olup ta korona aşısı olan var mı arkadaşlar lütfen yardım
Merhaba arkadaşlar Eylül ayında aşılama oldum ve şuan 2,5 aylık hamileyim ilk aşımı olmuştum biontek ikinci asiyi hemen olmadım olmalı mıyım bilmiyorum korkuyorum da. Hamile olup ta korona aşısı olan var mı arkadaşlar lütfen yardım