Kızlar pazartesi günü aşılamam oldu. Sagda ve solda 2 yumurta gelişti. 44 milyon sperm içeri bırakıldı. Gidişat güzeldi inş tutar. Doktor çarşamba günü sabah akşam duphaston verdi. Bu ilacı kullanan var mı aranızda? Yan etkileri var mı? Bu arada ağrım çok oldu. Karnım kımıl kımıl kasıklarım batıyor. Ne zamana geçer bu ağrılar? Methil folat ve inofolic kullanıyorum aynı zamanda.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama sonrası???
- Konu Sahibi an-gel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba öncelikle inşallah tutar ve herşey sağlıklı ilerler. Ben duphastonu bi önceki tedavide kullanmıştım herhangi bi yan etkisi falan yaşamadım şuan ben de aşılama sürecindeyim ilacım bugün bitti iki gün sonra kontrole gideceğim siz hangi ilacı kullandınızKızlar pazartesi günü aşılamam oldu. Sagda ve solda 2 yumurta gelişti. 44 milyon sperm içeri bırakıldı. Gidişat güzeldi inş tutar. Doktor çarşamba günü sabah akşam duphaston verdi. Bu ilacı kullanan var mı aranızda? Yan etkileri var mı? Bu arada ağrım çok oldu. Karnım kımıl kımıl kasıklarım batıyor. Ne zamana geçer bu ağrılar? Methil folat ve inofolic kullanıyorum aynı zamanda.
Dupastonu önceki aşılamalarınızda da kullanmışmıydınız. Ben de femarayala başladım bakalım aşılama ne zaman olacakBen adetimin ikinci günü gittim 5 gün letu kullandım sonra gonal f iğnelerine başladım yumurtalar gelişince ovitrelle çatlatma iğnesini kullandım. Aşılamadan sonra Duphostan başladım. Hala kullanıyorum. Yanında folik asit ve aktif folat takviye edici gıda olarak kullanıyorum.
Ay canım kaçla öğrendin inşallah sağlıkla ilerler gonolf mi kullanmıştınız bundaBenim aşılamadan sonra adete kadar hiç geçmiyor agrım bende 12 aralıkta olmuştum 4.aşılamamdı 2.si tutmuştu bebeğimin kalbi durmuştu tekrar denedik yıkama sonrası 1 milyon sperm kalmıştı 2 yumurtam vardı ve vumartesi hamile oldugumu öğrendim inşşah tutar canım
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın inşallah canımmmmBenim aşılamadan sonra adete kadar hiç geçmiyor agrım bende 12 aralıkta olmuştum 4.aşılamamdı 2.si tutmuştu bebeğimin kalbi durmuştu tekrar denedik yıkama sonrası 1 milyon sperm kalmıştı 2 yumurtam vardı ve vumartesi hamile oldugumu öğrendim inşşah tutar canım
kaçıncı gününde öğrendin. Benim hiç umudum yok ya sanki adet olacak gibi ağrılarım başladıBenim aşılamadan sonra adete kadar hiç geçmiyor agrım bende 12 aralıkta olmuştum 4.aşılamamdı 2.si tutmuştu bebeğimin kalbi durmuştu tekrar denedik yıkama sonrası 1 milyon sperm kalmıştı 2 yumurtam vardı ve vumartesi hamile oldugumu öğrendim inşşah tutar canım
Ben 12 sinde aşılama oldum 27 aralıkta testte gördüm ondan bi kaç gün önce yapmıştım kasetti o sonradan cizgi çıkmıştı ona inanmadım 28 aralıkda kan verdim 228 çıktı aşırı adet sancısı varsı bende bi gece kasıklarıma öyle agrı girdiki adet oldum dedim ama hamileymişimkaçıncı gününde öğrendin. Benim hiç umudum yok ya sanki adet olacak gibi ağrılarım başladı
Canım klomen kullandım günde 1 adet adet günü kan verdim 228 di sonucumAy canım kaçla öğrendin inşallah sağlıkla ilerler gonolf mi kullanmıştınız bunda
İnşallah sağlıkla ilerler sağlıklı hamileliğin sağlıklı bebeğin olsun canım benimCanım klomen kullandım günde 1 adet adet günü kan verdim 228 di sonucum
Amin kuzum darısı başınıza dua ediyorumİnşallah sağlıkla ilerler sağlıklı hamileliğin sağlıklı bebeğin olsun canım benim