- 11 Haziran 2024
- 81
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi pcossendromu
Kızlar merhaba aşılamada 3. Günüm ilk iki gün hafif kramp ağrısı gibi bir şey vardı.Bugun hiç bir şey yok verebileceğiniz öneriler var mı merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebek tutunuyordurSelamlar bende ilk üç gün öyle durumdaydım şuan 8 günüm yine ara ara sağ sol kasığımda ağrı oluyor
Ay olur mu sence öyle bir şeyİnşallah bebek tutunuyordur
Merhaba sonucunuz nedirAy olur mu sence öyle bir şey
Malesef adet oldumMerhaba sonucunuz nedir
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun benim de bugün aşılama günü ile birlikte 8. Gün ama hiç ağrım falan yok gayet her şey aynı sanırsam benim de tutmadıMalesef adet oldum
Bende hep belirti oldu bak olumsuz oldu sende belirti olmaması bence sende olumlu olmuştur :)))) hadi inşallah diyelim bu cuma gününe kadar bekle sonra kan ver zaten çıkar varsa inşallah ki vardırÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun benim de bugün aşılama günü ile birlikte 8. Gün ama hiç ağrım falan yok gayet her şey aynı sanırsam benim de tutmadı
Canım ben hiç olumlı düşünmüyorum yaBende hep belirti oldu bak olumsuz oldu sende belirti olmaması bence sende olumlu olmuştur :)))) hadi inşallah diyelim bu cuma gününe kadar bekle sonra kan ver zaten çıkar varsa inşallah ki vardır
Sizde sonuç nedirCanım ben hiç olumlı düşünmüyorum ya
Sizde sonuç
Olumlu canımSizde sonuç nedir
Yaa cok sevindimOlumlu canım
Allah razı olsun cnaımYaa cok sevindim
Selam kızlar benimde aşılamamın bugün 4. Günü. İlk gün kasık ağrım oldu ama ondan sonra hiç bi belirtim yok şuana kadar. Hatta fitil kullanıyorum geceleri 2 adet. Düne kadar 1 damla akıntım bile olmamıştı. Acaba tutmadı mı sizce
kafanı takma strese girme her şey güzel olsun inşallahSelam kızlar benimde aşılamamın bugün 4. Günü. İlk gün kasık ağrım oldu ama ondan sonra hiç bi belirtim yok şuana kadar. Hatta fitil kullanıyorum geceleri 2 adet. Düne kadar 1 damla akıntım bile olmamıştı. Acaba tutmadı mı sizce
Hayır değil bende aynı yollardan geçtim ama takınca da olmuyorAhhh ahhh takmamak mümkün müü
Ya tabi orası kesinlikle öyle. Allah bu yolda olan herkeze sabır ve tahammül versinHayır değil bende aynı yollardan geçtim ama takınca da olmuyor
Kaç yaşındasınızYa tabi orası kesinlikle öyle. Allah bu yolda olan herkeze sabır ve tahammül versin